Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 carl ağlattı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Osman Carl'ın daşşağını yesin lan. O kanserli bölümde fionaya sarılışı falan da acayipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 cok iyi final oldu. bi sene nasi beklicez simdi ya. offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 lan adamlar ağlata ağlata bir hal oldu beee sokayım böyle final mı olurmuş shameless de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi RUSU GETİRİN sahnesi gelmiş geçmiş en iyi ironilerden biri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TqEV6D79MSc http://www.youtube.com/watch?v=l4w4DCvxb1g http://www.youtube.com/watch?v=jkfffPaXDu8 12 Ocak'da geliyormuş 4. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=JwkKTj0gKGo birde emmy rossum esquire photoshoot yapmış, ama onun linkini buraya koyamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çokiyiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 düşmüş ilk bölüm haberiniz ola. eve gitsem de izlesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 12 ocakta başlamıyormuydu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 12 ocak tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 imdn de 12 si diyor ama düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 geçen senede böyle ilk bölümü düşmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Showtime ilk bölümü sitesinde erken yayınlıyor öyle düşüyor. Normalde haftaya başlıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abovv indiriyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi şu diziyi izleyemiyorum ben çok fakir ve mutlular böle kıskançlıktan kapadım diziyi 2. sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 asdadad mutlular çünkü sex var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 nasi mutlular lan, her gunleri ayri izdirap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 valla ilk bölümlerde ders anlatmaya gittigi sarışın hatunu masa altında götürüyodu eleman kapadım o ara zaten ben nelerle uraşıyorum bu nasıl iş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sana seks yaziyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Somon said: valla ilk bölümlerde ders anlatmaya gittigi sarışın hatunu masa altında götürüyodu eleman kapadım o ara zaten ben nelerle uraşıyorum bu nasıl iş diye sonra o sarışın hatun neler çektirdi ama ona sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Abi super bolumdu ya Bi sonraki bolumun de trailerini izledim Kesin frankin babasi tuvalette pide yemis aile ustunde cok agir bir lanet var Hepsi gerizekalica secimler yapiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 progamer said: Somon said: valla ilk bölümlerde ders anlatmaya gittigi sarışın hatunu masa altında götürüyodu eleman kapadım o ara zaten ben nelerle uraşıyorum bu nasıl iş diye sonra o sarışın hatun neler çektirdi ama ona sdf Bi arkadasim izliyo yeniden arada denk geliyorum Karen her gorundugunde o.... Karen diye bagiriyorum ekrana dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 İlk bölüm bayıktı, bir de sezon trailerını falan da gördüm de yok bu sezon çok sönük ya. Hani frankin uyuşturucu kaçakçılığına girmesi, jimmy'nin abuk subuk işleri hede hödöyle güzeldi. Böyle sırf white trash family drama olmadığı için seviyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 up up up yeni bölüm alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar