Disappear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 su ozeri sokma artık aykut hoca ya, oyunu öldürmekten başka hiç bir boka yaramıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 naaptı lan yine bu adam. yayın takılıo arada goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 El-Barto said: aykut şov yapıyo yine. bu kadar kötü değişiklik olur mu ya :D cokta sahane yapti. dia hep defansta kaliyodu. onun yerine defansi daha iyi bilen adami aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 adam bu maçı yen kontroatını tazelicez dediler herif ite bağladı demek tam puşt ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Odeon said: El-Barto said: aykut şov yapıyo yine. bu kadar kötü değişiklik olur mu ya :D cokta sahane yapti. dia hep defansta kaliyodu. onun yerine defansi daha iyi bilen adami aldi Ya bekirin bildiği defansı da tartışırım da atağı bırakıp geri kapancam ben demek şu hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 en az 5 dk uzatıcak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kırmızı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 neler oluyo birileri bişiler yazdın izlenmio yayın takılıo surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kart vermedi şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 adam bildiğin yumruk attı topuz un sırtına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 İyice tekme tokat dövüşe döndü işte oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Türk futbolunu seviyorum ya, mahalle maçı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 benjani said: adam bildiğin yumruk attı topuz un sırtına topuz da ceyhuna caktgnda böyle bagrdn mı ???? karsılıklı sarıydı pozisyon vermedi basiretsiz bunyamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 tayfun'a da kirmizi, heralde kufretti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 lol 3. kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 trabzon gg 5 hafta kendine gelemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 hahaha bir kaç pozisyon dışında ben hakemi tuttum aslında ya Verdi veriştirdi hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Red said: trabzon gg 5 hafta kendine gelemez bol kırmızılı olması güzel oldu haftayada puan kaybederler salaklar kupayı verdiler o kötü oldu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Trabzonun Kupadan sonra lig maratonu da bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Nasıl koydu Aykut Kocamaannn Kocamann Kocamaannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Eyyamcı yanlı falan diil de bayaa kötüydü hakem ya. Öyle böyle diil. Bide bizim gücüne güç katmaya geldik tezahüratının küfürlü halini yapmışlar sanırım fenerliler. Sadece melodisini ve beşiktaşı çıkarabildim seslerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 tayfun hakettiğini buldu bu maça da tek söyleyebileceğim şey savaşıp kazandık resmen. ve takımı da ilk defa böyle gördüm helal olsun. diğer büyüklere (!) zaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bjk yedeklere 2 atar biz asları 2leriz. bolede bi farkımız var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 El-Barto said: Eyyamcı yanlı falan diil de bayaa kötüydü hakem ya. Öyle böyle diil. Bide bizim gücüne güç katmaya geldik tezahüratının küfürlü halini yapmışlar sanırım fenerliler. Sadece melodisini ve beşiktaşı çıkarabildim seslerden. yok onu da gs'den calmslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar