Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 file hosting serviceler ve torrent trackerlardan sonra da sira Usenet'e mi geldi. Usenet'teki dosyalar silinmiyor bu arada anladigima gore, indexing sitelerini kapiyorlar. http://binsearch.info/ Burayi kullanin simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Dosyalarıda siliyorlar ilk up olan dizi ler mesela DMCA işlem yapıp sildirtiyordu sonratekrar up yapıyordu millet You_frakin_cock_sucker.mkv gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 eski metodlara, irclere dönüş başlar artık. Bir bakıma iyi oldu index siteleri yüzünden çok dosya siliniyordu usenetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 1 yıldır falan kullanıyordum ben de nzbmatrixi, onun kadar düzenlisi yoktu cidden ya, sabah dexter indireyim diye bakınca kötü sürpriz oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 astrawebde sürekli article not found hatası alıyorum son zamanlarda. araştırdım da, başka yerlerde de varmış. benim kullandığım index siteleri mi dandik acaba ? (binsearch, nzbindex). başka bildiğiniz var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 http://nzbsrus.com/ bu sitede iyidir arada kapanıyodu şimdi nasıl bilmiyorum nzbmatrix ile bunu kullanıyodum günlük bedava download hakkı veriyodu şimdi nasıl bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Nbzmatrix'in kapanması çok kötü oldu gerçekten, onun gibisi yok birkaç siteye baktım, bulamadım. Bir de nerdeyse her sitenin invite only olması hoş olmamış. Binsearch tv için güzel ama çok da kullanışlı değil, sofware için ise çok kötü çünkü çok fazla fake entry var. NewzTown diye bir site buldum bugün, fena değil gibi ama indexlediği grup sayısı fazla değil. Nbzs.in iyi diyorlar ama ona da invite'ım yok, invite'ı olup da atabilecek olan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sickbeard.com a girip indirip kurun. ayarları yapın çok kolay zaten. SB'nin kendi search ü tv dizileri için yeterli. sabnzbd kurun yanına ikisi çalışsın güzel güzel. link aramakla , nzb aramakla uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi bunu aktif olarak kullanan varsa acil öm den gelebilir mi bi dosya aratıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Sağlam darbe vuruyor adamlar. MU ile başladı, diğer providerlara zıpladılar, şimdi usenet'e bile uanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 mani said: sickbeard.com a girip indirip kurun. ayarları yapın çok kolay zaten. SB'nin kendi search ü tv dizileri için yeterli. sabnzbd kurun yanına ikisi çalışsın güzel güzel. link aramakla , nzb aramakla uğraşmayın. Sickbeardin index servisi cok yavas kaliyor :( bazen 1 gun sarkabiliyorz bazi nzbler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 geç bulmasının birkaç nedeni olabilir. genelde sorun sickbeard kaynaklı değildir. hizmet aldığın usenet servis sağlayıcısının serverında dosya bulunmuyordur. Bunun nedeni dosyanın usenette ait olduğu grubun senin servis sağlayıcısı bünyesinde olmaması olabilir veya servis sağlayıcısının o showu kaldırtması olabilir. Örnek olarak Warner Bros. Arrow'un bazı bölümlerini itinayla usenetten kaldırttı birkaç hafta. Diğer ihtimal sickbeard'a showu eklerken yaptığın download ayarlarından kaynaklanması sorunun. HD istiyorsan 720p seç WEB-DL daha geç release oluyor. bilmediğini varsayarak söylüyorum biliyorsan umursamayabilirsin bu yazdığımı. Bir başka ihtimal showun gerçek ismiyle upload edilirken kullanılan scene isminin farklı olması. Bunun için http://sickbeard.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=2227 şu konuya gidip düzeltme istebilirsin. Örnek olarak said: TheTVDB ID: 155201 Original Name: Louie (2010) Scene Name: Louie Example: Louie.S02E07.720p.HDTV.x264-IMMERSE Onun dışında debug kısmına bakıp sorunun nedenini bulabilirsin. Hangi dizide sorun yaşıyorsan söyle ben de bakayım bi belki yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 nzbmatrix'e alternatif bi site çıkamadı mı hala ya, sürünüyorum valla binsearch'te. ya da binsearch'te efektif bir şekilde nasıl arama yapılır tarzı tutolara da razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 nzbclub baştan beri tüm aradıklarımı sağlıyor. ne arıyorsunuz siz öle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://nzbsrus.com/ en iyi alternatif bu nzbmatrixe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 df said: nzbclub baştan beri tüm aradıklarımı sağlıyor. ne arıyorsunuz siz öle =) abi olay aramak degil... Nzbmatrixte browse yapioduk aa guzel seyler cikmis diyip indirioduk filan Yani... Cunku bazi ripper grouplar olsun vs daha yuklemeden nzb yi atiyordu adamlar nzbmatrix e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 mani said: geç bulmasının birkaç nedeni olabilir. genelde sorun sickbeard kaynaklı değildir. hizmet aldığın usenet servis sağlayıcısının serverında dosya bulunmuyordur. Bunun nedeni dosyanın usenette ait olduğu grubun senin servis sağlayıcısı bünyesinde olmaması olabilir veya servis sağlayıcısının o showu kaldırtması olabilir. Örnek olarak Warner Bros. Arrow'un bazı bölümlerini itinayla usenetten kaldırttı birkaç hafta. Diğer ihtimal sickbeard'a showu eklerken yaptığın download ayarlarından kaynaklanması sorunun. HD istiyorsan 720p seç WEB-DL daha geç release oluyor. bilmediğini varsayarak söylüyorum biliyorsan umursamayabilirsin bu yazdığımı. Bir başka ihtimal showun gerçek ismiyle upload edilirken kullanılan scene isminin farklı olması. Bunun için http://sickbeard.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=2227 şu konuya gidip düzeltme istebilirsin. Örnek olarak said: TheTVDB ID: 155201 Original Name: Louie (2010) Scene Name: Louie Example: Louie.S02E07.720p.HDTV.x264-IMMERSE Onun dışında debug kısmına bakıp sorunun nedenini bulabilirsin. Hangi dizide sorun yaşıyorsan söyle ben de bakayım bi belki yardımcı olabilirim. 99 dan beri usenet kullanan biri olarak diyebilirimki yavas. Demek istedigini anladim ama onun otesinde bi durum bu. Yani release oldugu zaman sabah 5 oluo 6 da indirirdim bu durum sickbeard index servisinde baya kotu ertesi gune bile sarkiyor yada koymuyorlar falan. Olay az once yazdigim gibi nzbmatrix e direkt grouplar nzb upload ediyorlardi en azindan cogu tv ripperlar ve film ripperlar bu yuzden mukemmel duzeyinde biryerdi. Tabi ki okadar beklemiyorum da ama zamaninda olsun yinede 1 saat gec olsun vs ok diyecem bazi seylere piratebayda gordukten sonra o dosyayi bi anlami yok nzbnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Az once Bir Fis cekme operasyonu oldu Usenet provider lari bildiginiz Patladi upload yapamiyorlar. Acaba gecicimi ? YOKSA tamamen boyle olursa Bildigin internet kullanimi duser... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 İlk mesajdaki giganews free trial için kredi kartı istiyor, versem sıkıntı olmaz değil mi. Free trial'in tam son günü iptal edeceğim çünkü, websitelerinden bir kaç tıkla iptal etme işlemini gerçekleştirebilmek isterim bankayla filan uğraşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Kredi kartlarımı kabul etmiyor zaten GigaNews, bir de AstraWeb'e bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Sanal kart yaratıp paypala kaydoldum ödemeyi öyle yapınca kabul etti. Kredi kartını direk kabul etmedi nedense. Astraweb'den aldım hesap. Bir dosya indiriyorum ama serverin SSL'sini açmayı indirme başladıktan birkaç dakika sonra akıl ettim. Okul interneti olduğu için çekiniyorum biraz, federaller enselemez umarım :( Hız da zaten 1mb/s filan, sömürmesin diye düşük tutuyorum. Bir de virüs programı kullanmam hiç, bugüne kadar da hiç virüs, trojan yemedim. nbzclub'tan bulduğum bir dosyayı indiriyorum, açmadan önce kursam iyi olur mu bu usenet dosyalarında trojan filan bulunuyor mu? Kimse beni takmıyor gibi ama olsun belki cevaplayan olur yazayım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Virus olur tabii, kullan. En azindan bunlari taramak icin kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Abi bu usenet baya gereksiz yahu. Seedbox filan alacağım sanırım veya VPN vs. 25 gb'lik dosya indirdim dosya virüslü çıktı işe yaramadı haliyle. Sildim onu başka bir versiyonunu indirmeye başladım bu seferde downloadın tam sonunda partlardan biri "article not found" verdi. Kalan tek partı indiremediğimden açamıyorum şimdi dosyayı. Gereksiz yani baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 neymiş bu tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Usenet ben bu konuyu actimda cok iyiydi ama bu sene icinde pis federaller cok agir yuklendi dostum. Eskisi gibi degil yani, daha once konustugumuzda da seedbox onermistim zaten, hatirliyorsundur. Sunu kullaniyorum ben su anda: https://whatbox.ca/ Bu ay birakiyorum ama, kullandigim iki torrent sitesi var, ikisinde de yeterince birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar