Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 olm bu kadar mi korkuyosunuz lan. maca 2 saat kalmi$ kimse acmami$ ba$lik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 reksa konuşuyo cevap veremedim adama.Yenersek maç sonuna laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 brusaspor roman takımı mı? lig mi değiştirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 adamınbiri said: brusaspor roman takımı mı? lig mi değiştirdiniz? HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gsliyiz bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 guzel mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gs yensin de biz bursa'ya 1 adim daha yaklasalim.. ha o potansiyel varmi gs de orasi tartisilr :D ama insh olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 şu başlığı biri düzeltsin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 valla benim pek umudum yok aslında maç ortada geçicek biz kendi kendimize bi salaklık yapıp gol hediye ederiz her zamanki gibi ama eğer azıcık şanslı olursak 2-0 alırız maçı stancudan ve culiodan iyi performans bekliyorum.kazımdan umudum yk ama kıçını kaldırır işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gs çok rahat kazanır bursada eski hava yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 aah ah öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 rümde göremicem brusasporu eze eze top oynadığımızı bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sabrinin 200. maçıymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 barış sakatlandı mustafa sarp giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Yanlış kadro emre colakin bu takimda isi yok, yerine stancuyu yetistirmeli sakatlanan barisin yerine de sarp degil herhangi baska biri girmeliydi, daha faydali olacagi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 off mustafa sarp keser sapı gibi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 emre colak futbolcu değil abi öyle fizikle topcu olunmaz.anca messi olman lzm herifte hiç güç yok.vursam bayılır kazım kanatta oynamalı.tek forvet oynicak adam değil.stancuyu oynatmamak buyuk mallıktır barışın yerine stancuyu soksa tebrik ederdim hagiyi ama yine ezik futbol oynatmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sarp girer girmez invis oldu direk :D yok adam ortalarda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sarp beni deli ediyor abi ztn böyle kendimi klup binasına zincirleyesim gelio şu adamı satsınlar diye ayrıca insua gibi adamı yedek tutmak nedir ya culio iyi cocuk.ama kazım tek forvetken gol atamayız muhtemelen bursa 2-0 yapınca hagi stancuyu o zaman sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ben raziyim, sarp hicbirseye karismadan dolansin sahada, hevesini alsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi haklısın valla :D yok yani adam 0 katki suan :d sola top gelnce saga,sag top gelnce sola kacio erif :D benden uzak olsun parami alıym mantıgnda geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Takim resmen dokuz kisi oynuyo sapr ve emre colak geziniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bursa yükleniyor baya baya gs bilidiğin defansta ha büyüklüğünden eser yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 galatasarayin icler acisi hali.. servet kadrodaki en golcu isim.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar