Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ÖNYÖDÖDÖ ÖNYÖDÖ YÖPÖCÖĞÖZ KÖSKÖNÖNLÖR ÇÖTLÖSÖN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 @vaperon ben futboldan çok şükür bayağı anlayan bir adamım. üç büyüklerin hepsinin top mop oynamadığını görüyorum gözümle. fenerbahçe'den oynadığı futboldan da mutlu değilim, ama en azından RERÖRE 17/17 BUCA BITTI SIRADAKI GELSIN.............!!!......cCc BREZILYA cCc demiyorum. beşiktaş çok kötü. kabul etmeseniz de öyle. topu topu 4 oyuncuyla maç kazanılmaz. ahahaha barcelona'nın yaptığı paslarla beşiktaş'ınkiler karşılaştırmış. isabetli pas sayısını arttırmaksa amaç, kaleciyle stoperleri sabaha kadar paslaştırırsın. ya da ortasahada yan pas yaparsın. al işte geçen senenin feneri, al bugünün beşiktaşı. eğer amacın gole gitmekse, 10 tane yanpastan sonra dikine bir arapas atarsın, gol olur. bunun için xavi/iniesta lazım tabi, bi de onların önüne koşabilecek adam. bir tek guti var sizde o pasları verebilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 @fizban.. fark su bence.. gecen sene baroni santos santos baroni emre santos baroni baroni lugano baroni idi pas trafigi fenerin kendi sahasinda yapıodu farkındaysan besiktasta öyle diil isler guti q7 simao almeida nobre sürekli sahada hareket halinde rakıp sahada bos alan kovalıp kanatlara indiriyorlar paslari yada ara paslarla pozisyon buluyorlar.. kabul edersn etmezsn benm kisisel izlenimim bu... baroni ile q7 nin topla oynama sürelerni karsilastirark da görebilrsin bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bjk'li bi yonetici cıkdı, doktor mu ne, hakem soyle yaptı boyle yaptı diye agladı iki dakka. genclerbirligi macında bedavadan penaltı golu atılınca sesleri cıkmıyo tabi adamlar. ama haklılar yani. o kadar transfer yap, sonra git belediye'ye yenil. kabul edilecek gibi degil. biz daha az uzuluyoruz valla. nasıl olsa takım bok gibi. td bok gibi. oynadıgımız macların hicbirinde favori degiliz. yenilgiye hazırlıklıyız. ama bjk icin hos olmuyo tabi maglubiyetler, kabul etmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: @vaperon ben futboldan çok şükür bayağı anlayan bir adamım. üç büyüklerin hepsinin top mop oynamadığını görüyorum gözümle. fenerbahçe'den oynadığı futboldan da mutlu değilim, ama en azından RERÖRE 17/17 BUCA BITTI SIRADAKI GELSIN.............!!!......cCc BREZILYA cCc demiyorum. beşiktaş çok kötü. kabul etmeseniz de öyle. topu topu 4 oyuncuyla maç kazanılmaz. Abi hala 17/17 diyorsun ya... Brezilya ne alaka? Buca bitti Trabzon geldi, hani şu andaki lig lideri. Anlamadıysan tekrar söyleyeyim, biz takımımızın savaşçı, atak düşünen mantalitesinden MUT-LU-YUZ. Just deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ehuehe, ne demişler; cehalet mutluluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 @fizban Maçlar kesinlikle 3-4 yıldızla kazanılmıyo haklısın ama kabul etmelisin ki, ilk yarıdaki beşiktaşta ikinci yarıdaki beşiktaş arasında müthiş bi fark var. İlk yarıda sadece quaresmanın ayağına bakan kanatlarımız ve arada gutinin ara pasına koşan boboyla gol ümidimiz vardı. Şu anda ise hem kanatlar işliyo, hem gutinin pas atacağı çok fazla yer var, hem de almeida havadan gelen topları çok iyi indiriyo. Şu anda çok transferler ve oyun yapısı olarak çok doğru yoldayız bence. Önümüzdeki sezon yapılması gereken, kaliteli bir türk sağ bek bulup. Rotasyona girecek kaliteli türk yedeklerle kadroyu zenginleştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 El-Barto said: @fizban Maçlar kesinlikle 3-4 yıldızla kazanılmıyo haklısın ama kabul etmelisin ki, ilk yarıdaki beşiktaşta ikinci yarıdaki beşiktaş arasında müthiş bi fark var. İlk yarıda sadece quaresmanın ayağına bakan kanatlarımız ve arada gutinin ara pasına koşan boboyla gol ümidimiz vardı. Şu anda ise hem kanatlar işliyo, hem gutinin pas atacağı çok fazla yer var, hem de almeida havadan gelen topları çok iyi indiriyo. Şu anda çok transferler ve oyun yapısı olarak çok doğru yoldayız bence. Önümüzdeki sezon yapılması gereken, kaliteli bir türk sağ bek bulup. Rotasyona girecek kaliteli türk yedeklerle kadroyu zenginleştirmek. su adam akılli mantıklı yorumu bile nereye cekicekler bekle de gör.. adamlarini aldnz bu sene bir işe yaramıcakda o kadar yıldizla 0 cekceksinz bla bla... fener gs taraftari bizden önce inanmıs yıldızlarla basari gelcegne daha biz inanmadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Dediğin gibi olsun Fiz, Cahil cehaleti işte. Peki sen mutlu musun? Sanmıyorum. Ne yapıyorsun? Beşiktaş çok reröre... Peki. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: @vaperon ahahaha barcelona'nın yaptığı paslarla beşiktaş'ınkiler karşılaştırmış. isabetli pas sayısını arttırmaksa amaç, kaleciyle stoperleri sabaha kadar paslaştırırsın. ya da ortasahada yan pas yaparsın. al işte geçen senenin feneri, al bugünün beşiktaşı. Beşiktaş dikine oynuyor. Barcelona 10 yıldır bu futbolu oynuyor ve mekanikleşmiş bir düzen artık. Beşiktaş 6 aylık takım ile Türkiye'nin Barcelona'sı kıvamında pas yapıyor. Bu pas trafiğine benzer pas yapabilen takım yok Türkiye'de, bu yüzden söylediğim şey Türkiye baz alındığında gayet de oturaklı oluyor. Kıyaslama yapmıyorum farkettiysen, benzer özellikleri gösterip, bir kaç koşul üstünden benzetme yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 El-Barto said: Reksa said: buca gibi kötü bi takıma fark atıp BÖZ ÇOK ÖYÖYÖZ tarzı konuşursanız böyle ilk mağlubiyetinizde malzeme olursunuz insanlara. Biz trabzonu da yendik, he gerçi takımın boktan haliyle size de çaktık merak etme. Gelip orda da çakıcaz, o zaman ağlıycak yer ararsın. fizban said: beşiktaş taraftarı bu maçta oynanan futboldan mutlu mu ? cidden yani İlk yarıyı izledinmi bilmiyorum ama ben gayet mutluydum. Nerdeyse atak yaptırmadan oynadık. Hatta tam hatırlamıyorum ama 9 korner oldu. Biraz daha efektif kullanabilsek iyi olurdu ama yenmek de var yenilmekte. Ben gayet memnunum atak futbolu izlemekten. yavrum siz gelin hele de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fizban said: ehuehe, ne demişler; cehalet mutluluktur. BJK iyi demek cehalet, ama kötü demek cehalet değil yani. Hani ilk yarıda, Guti'nin olamdığı maçlarda çok iyi olmayabilir Beşiktaş ama ikinci yarı çıktığı bütün maçlarda çok iyi oynadı. Fiziksel olarak tam hazır olmadığından maç sonları düşüş olaiblir ama o da zamanla hallolabilicek bişey. Buca ve Trabzon maçın ilk yarılarında top yüzü görmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 YALNIZ kırmızı karta laf etmeyin, başka takımlara verilmezmiş falan bunlar boş hikaye verilsin verilmesin doğru karar %1 milyon kırmızı kart o hareket. maça bakın , hatalı gol yiyoruz, dfansın önünü toparlayan adam 45.dk da kırmızı akrt yiyor, sonuç normal.İnşallah başka maçlar böyle olmaz ders alınır adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ya kırmızı doğruydu zaten de üzen olay faulun kasti olmamasıydı. Yani bi umut sarı gelirdi belki ama sonuçta gelmedi. Zaten bu büyük takımlara çıkarılmazdı lafı bu işi loopa sokuyo. 3-4 maçta bir bi takım böyle söylüyo. Artık her gördüğüne çıkarsın adamlar tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Kırmızı karta laf eden yok zaten. Ama aurelio kasti yapmadı şanssız bi kart. Kartın haricinde Almeida ve Guti'ye devamlı yapılan faullerin verilmeyişi, Schuster'in dandik bi itiraz yüzünden tribüne göndeirlemsi falan bakarsan hakem bariz taraflı yönetti maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi kasti olup olmamasıyla her zaman ilgisi olmaz kartın. kontrolsuz giris, oyuncuyu sakatlayabilir bir pozisyon. o yuzden de kart dogru. kasti olarak yapılmıs olsa zaten normalde 2 mac olan ceza daha fazla olabilir. ama kasti degil diye kırmızı yanlıstı diyemeyiz. aurelio'nun buna benzer bir kırmızı kartı daha var diye hatırlıyorum ama bjk macı mıydı, milli mac mıydı tam hatırlayamadım. bizim ayhan da gitsin itirazdan kart gorsun asdffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Toggie cidden kendini ne sanıyordu acaba hakemin formasını çekiştirirken. Nasıl bir kafa bu adamlarınki anlamadım. :P Bu arada kırmızı yerinde canım. Gökhan Ünal neden kart bile görmedi, Almeida'nın başına atılan dirsek darbelerini sayamadım, orada bizimkilerin aklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 valequenta said: 17 de 17 ye az kalmisti oysa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 El-Barto said: @fizban Maçlar kesinlikle 3-4 yıldızla kazanılmıyo haklısın ama kabul etmelisin ki, ilk yarıdaki beşiktaşta ikinci yarıdaki beşiktaş arasında müthiş bi fark var. İlk yarıda sadece quaresmanın ayağına bakan kanatlarımız ve arada gutinin ara pasına koşan boboyla gol ümidimiz vardı. Şu anda ise hem kanatlar işliyo, hem gutinin pas atacağı çok fazla yer var, hem de almeida havadan gelen topları çok iyi indiriyo. Şu anda çok transferler ve oyun yapısı olarak çok doğru yoldayız bence. Önümüzdeki sezon yapılması gereken, kaliteli bir türk sağ bek bulup. Rotasyona girecek kaliteli türk yedeklerle kadroyu zenginleştirmek.itirazım yok tabi de, burada bi arkadaş yazıp çizdiğinde suçlu oluyordu. beşiktaş'ın hücum hattı çok iyi. lafımız yok. peki beşiktaş'ın o portekizli triosuyla guti'sine katkıda bulunabilecek türk oyuncusu var mı ? yok. o yüzden beşiktaş bu sene de seneye de yabancılara mahkum. guti kötü oynadığı zaman beşiktaş kötü oynuyor. şimdi diyeceksiniz ki aynısı fb-alex için geçerli değil mi. evet öyle, ama bu beşiktaş'ın kötü olduğu gerçeğini bozmuyor. beşiktaş 4 yıldız var falan ama, oyun kurmak açısından yalnız tek yıldıza bağımlı, o da guti. ha bu arada simao falan hikaye; beşiktaş'ın geleceği iyi kullanırsa almeida'da. sürekli faul alır, top indirir, çok gol atamaz ama çok pozisyona sokar bayağı iy ibir forvet. -- kırmızı karta burada bile laf eden oldu. aynı kartı daha önce fb - ibb maçında yine olimpiyatta, 2009-2010 ya da 2008-2009 çok emin değilim alex görmüştü. biz de o zaman "alex bilerek yapmaz" demiştik, ama yapmıştı ve görmüştü. hakem yine fırat aydınus olabilir. schüster'in orada yan hakeme ne dediğini bilmiyoruz. küfretmiş falan da olabilir. kaldı ki taraflı hakem çift girdiğinde ekrem'e da sarı kartı gösterirdi ilk yarıda. gökhan ünal'ın tekmesi kırmızı onu savunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Guti yoksa Manu var, Guti kadar öldürücü pas atamasa da çok diri ve güçlü. Ayrıca Simao'nun da pasör özelliği yatsınamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ismailinde yokluğunu aradık çok, ibrahim üzülmezin ortalar bizim forvet hattını iptal etti zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ya zaten büyük ihtimalle gutiyi 60-70'lerden sonra fernandesle değiştirmeye başlar. Fernandes alışmaya başlasın takıma önce tabii. Çünkü guti'nin yorulmaya başladığı dakikalarda hatalarımız da çok artıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bu besiktas'ın yeni forması parlak degil de mat olsaymıs efsane olurmus he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Portekiz 4lüsünün giyimine baktıktan sonra, öyle bişey olması şaşırtıcı olurmuş aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 aktiftablet said: Kırmızı karta laf eden yok zaten. Ama aurelio kasti yapmadı şanssız bi kart. Kartın haricinde Almeida ve Guti'ye devamlı yapılan faullerin verilmeyişi, Schuster'in dandik bi itiraz yüzünden tribüne göndeirlemsi falan bakarsan hakem bariz taraflı yönetti maçı. Hehe kasti adamın hayalarına arkadan patlatıyor, kırmızı yok =) top yok bişi yok, Aurelio'nun pozisyonu kırmızı evet ama adamda bir kasıt yok kasti olmayan bir müdahale, çıkmayabilirdi. Ki argümanın asıl konusu o, kimseye böyle bir kart çıkmıyor, en son direk kırmızı hangi üste oynayan takımlardan biri aldı? o kadar kasti tekmeler vs uçuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar