pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 aktiftablet said: moonfall said: almeida çok mu etkisiz ya. bobo sakat mi acaba? Almeida'ya istisnasız her pozisyon da faul yapıldı. Her hava topunda üstüne çıktılar adamın. Guti'ye aynı şekilde. Adam gibi bi hakemle çok daha etkili olurdu BJK. Son anda Fernandes'in şutunu kaleci kaçırdı şans eseri gol olmadı dönen topla biz yedik. Futbol bu, olur bu kadar. Bu maç için üzülmüyorum ben, ama hakemin bu kadar yanlı olması sinr bozucu. trabzon macinda da giray her posizyon omzundaydi cuneyt ibresi bir kere bile dudugunu calip ne yapiyon birader birdirbir mi oynuyosun demedi yani hakemlerden bjk lehine bir tutum beklemek zor yani ben pek beklemiyorum kendi adima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 SeaGle said: Ulan bi beşktaşlılar bi bursasporlular ahahahahaha Takım iyi güzel ama şöyle şöyle eksik var deyince "KISKANOYOSONOZ LÖLÖLÖ" diyorlar. Mağlup olunca "KIRMIZI KART ŞANNSILIK ZATEN ÖNEMİ YOK LÖLÖLÖ" o yüzden bu iki takım düşman, tencere kapak of. 3 büyük 4 büyük 5 büyük falan hikaye. Bu sene bi bok olmaz kimseden. Heh fenerliler ve gsliler de aynı şekilde "aynı geçen söneki böz" ve tabi akabinde "böz çoh yıldız gördök" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 anlamıyorum. yenseniz EN BÜYÜĞÜZ BEŞ BEŞ BEŞİKTAŞ ESERİZZ YIKARISSSS yenilince AHAHAH ADAMLAR SEVİNİYO YASSSIIKK ibb gayet yönetti. savunmada ersan olmayınca ilerde bütün yıldıslarını oynatmak isteyip hilberti kesersen böyle madara olursun işte. dua etsin ultra beceriksizdi ibb bugun. http://forum.paticik.com/thumbnails/8c8/909/837/4d1/135/72c/087/bf7/565/005/69_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Arkadan hayalara direk müdahale ne zamandan beri sarı kart peki? Aurelio'nunki kırmızı ise Gökhanınki neden değil? Hayalar önemli değil sanırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Masquerade said: ya işte öyle takımı 2'ye bölmekle olmuyor. arkada bir adamı çıkartınca ibb bile rezil etti, fark olurdu da neler neler kaçtı. biz diyince rörörörö vizyonumuz var bizim 3 yeriz 4 atarız. buyrun atın. :D Bizim kalecimiz Cenk birader. Hata yapmıştır eyvallah. Ama kaç tane gol çıkardığını saydın mı? Başkaları gibi orta sahadan topları almıyor içeriye en azından. :D Evet, vizyonumuz var, evet hücum futbolu oynuyoruz. En azından Galatasaray gibi kepaze olmadık. Dünkü maçı izledin mi sen? Bu arada 17/17 yi forumda defalarca muhabbetine giren sadece Galatasaraylılardı. Biz takımımızın bu sene sadece ve sadece önümüzdeki sezon uygulayacağımız oyun şablonunu oturttuğumuzun farkındayız da bir siz bunu anlamadınız. Eee ne diyeyim ki, kafa almıyor sizde bir sorun var herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 tnkt said: atamadı kuerazmayı oyundan 3 tane kasıtlı hareket yaptı herif anca sarı gösterdiEvet, kuerazmanın bacağıyla cinsel ilişkiye girenlere kart gösteriyor ya, ona göstermemekle ayıp etmiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Masquerade said: anlamıyorum. yenseniz EN BÜYÜĞÜZ BEŞ BEŞ BEŞİKTAŞ ESERİZZ YIKARISSSS yenilince AHAHAH ADAMLAR SEVİNİYO YASSSIIKK ibb gayet yönetti. savunmada ersan olmayınca ilerde bütün yıldıslarını oynatmak isteyip hilberti kesersen böyle madara olursun işte. dua etsin ultra beceriksizdi ibb bugun. Bu kadar anlıyorsun futboldan işte, Hilbert sarı kart cezalısı, harika yorum bro, tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Masquerade said: anlamıyorum. yenseniz EN BÜYÜĞÜZ BEŞ BEŞ BEŞİKTAŞ ESERİZZ YIKARISSSS yenilince AHAHAH ADAMLAR SEVİNİYO YASSSIIKK ibb gayet yönetti. savunmada ersan olmayınca ilerde bütün yıldıslarını oynatmak isteyip hilberti kesersen böyle madara olursun işte. dua etsin ultra beceriksizdi ibb bugun. Hilbert cezalıydı, en azından bi fikrin olsun yorum yaparken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi valla itiraf ediyorum bütün suc bende :) ulan ne zman evde mac izliym desem kırmızı kart gg es-es macini izledim ligin en tırt kirmizi krti cikti maci verdik.. bu maci evde izledim.. ligin en tırt gollernden birini yedik :D mehmetin kırmızısı cok talihsiz bir hareket bence kasit yok ayagni topa atıyor rakibe girme niyeti yok gibi nitekim ayagna basnca kırmızıyı hak ediyor yapcak bişey yok.. kendime not bidaha deplasman maclarni evde izlemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 vaperon said: Bizim kalecimiz Cenk birader. Hata yapmıştır eyvallah. Ama kaç tane gol çıkardığını saydın mı?İyi de o golü yemeseydi, maç buralara gelmezdi ki. Beşiktaş farka gidecek futbol oynuyordu gole ve hatta kırmızı karta kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Masquerade said: savunmada ersan olmayınca ilerde bütün yıldıslarını oynatmak isteyip hilberti kesersen böyle madara olursun işte. dua etsin ultra beceriksizdi ibb bugun. Ersan sakat, Hilbert sarı kart cezalısı. Sen ne diyorsun Masq? Bir de yemeseydi olmasaydı diye birşey yok. Futbol hatalar oyunu. Adam hata yaptı. Olur. Just deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 @masq sadece bok atayim ulan 2de foto koyarim ohhh miss diye yasiyosun böyle epic fail olursun.. buraya 17de 17 hahahah yazan insanlarin senden farki olmadgi icin zaten TS macinda buca macinda yoktunz 1-0da uredinz 1-1de fatal verdinz topluca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Boş boş konuşan futbol cahilleri dolmuş buraya amanın kaçın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Darksun said: Duyanda IBB acaip üstün oynadı sanır, ilk devre atakları yok, diğer büyük takımlara verilemeyecek direkt bir kırmızı kart, buna rağmen yenmek için oynayan bir takım ve kontra atağı en iyi yapan takım rakip olunca 2. yarı yorgunluklada birçok pozisyon oldu. Şunu bile nasıl değerlendiriyorsunuz ya , 100 kere şut çeksek rakibin 1 pozisyonu gol olsa yine aynı lafları söylersiniz. Birde görende kendi takımları harika yerde sanacak, orasıda ayrı bir komedi tabi =) Amaçları değerlendirmek değil zaten, boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Leadman said: İyi de o golü yemeseydi, maç buralara gelmezdi ki. Beşiktaş farka gidecek futbol oynuyordu gole ve hatta kırmızı karta kadar. Ya olmayınca olmuyo işte. İlk yarı o kadar pozisyon oldu atamadık. Elbette böyle maçlar olucak. Yıllardır unuttuğumuz zevkli futbolu izliyoruz artık. Önemli olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sakin beyler 15 de 15 yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Zevkli futbol beni tatmin etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 benjani said: sakin beyler 15 de 15 yaparsınız Yaparız yapmayız, siz en az sezon sonuna kadar ah guiza, vah ayhan diye ağlıycaksınız. Kendi halinize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 belediye maçına hala 35lik aurelio ile tek ön libero çıkarsan diyecek birşey yok. böyle modern futbol olmaz. schuster benim içinde kredisini tüketmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sinirler gerilmiş sakin beyler, ortada kazanılacak 15 maç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Masquerade said: vaniş var dediler geldim http://www.blogcdn.com/wow.joystiq.com/media/2009/02/vanished.jpg baya hizli oldu gidişin yalnz :D ahahaha hilberti kesmis schuster vizyonsuzmus ahahaha kendi kendini futbol bölümünde ciddiye alınmıcaklar arasina ekledin tebrik ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 inprc said: belediye maçına hala 35lik aurelio ile tek ön libero çıkarsan diyecek birşey yok. böyle modern futbol olmaz. schuster benim içinde kredisini tüketmiştir.33. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 17 de 17 yi kim soyledi kim etti bilmemde bunu ciddi ciddi iddia eden ya da inanan varsa futboldan anlamıyordur. hedef konmuş olabilir bi gaz olsun bi amaç olsun diye o ayrı. bugun dünyanin en iyi takımları en iyi kadroları bile bütün maçlarını kazanamazken beşiktaş ın yepyeni kurulmuş kadro ve sistemiyle bunu yapamayacağı aşikar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 El-Barto said: benjani said: sakin beyler 15 de 15 yaparsınız Yaparız yapmayız, siz en az sezon sonuna kadar ah guiza, vah ayhan diye ağlıycaksınız. Kendi halinize bakın. ligde aramızda 5 puan var.ts yi yenersek 8 olcak.neden bahsediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Nobre de eskisi gibi etkili değildi. Gerçi soğuk havanın da negatif etkisi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar