Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul BB - Beşiktaş J.K | 30 Oca 2011 - 15:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

moonfall said:

almeida çok mu etkisiz ya. bobo sakat mi acaba?

Almeida'ya istisnasız her pozisyon da faul yapıldı. Her hava topunda üstüne çıktılar adamın. Guti'ye aynı şekilde. Adam gibi bi hakemle çok daha etkili olurdu BJK.
Son anda Fernandes'in şutunu kaleci kaçırdı şans eseri gol olmadı dönen topla biz yedik. Futbol bu, olur bu kadar. Bu maç için üzülmüyorum ben, ama hakemin bu kadar yanlı olması sinr bozucu.

trabzon macinda da giray her posizyon omzundaydi cuneyt ibresi bir kere bile dudugunu calip ne yapiyon birader birdirbir mi oynuyosun demedi yani hakemlerden bjk lehine bir tutum beklemek zor yani ben pek beklemiyorum kendi adima
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Ulan bi beşktaşlılar bi bursasporlular ahahahahaha

Takım iyi güzel ama şöyle şöyle eksik var deyince "KISKANOYOSONOZ LÖLÖLÖ" diyorlar.
Mağlup olunca "KIRMIZI KART ŞANNSILIK ZATEN ÖNEMİ YOK LÖLÖLÖ"

o yüzden bu iki takım düşman, tencere kapak of.

3 büyük 4 büyük 5 büyük falan hikaye. Bu sene bi bok olmaz kimseden.

Heh fenerliler ve gsliler de aynı şekilde "aynı geçen söneki böz" ve tabi akabinde "böz çoh yıldız gördök"
Sosyal ağlarda paylaş

anlamıyorum.

yenseniz EN BÜYÜĞÜZ BEŞ BEŞ BEŞİKTAŞ ESERİZZ YIKARISSSS

yenilince AHAHAH ADAMLAR SEVİNİYO YASSSIIKK

ibb gayet yönetti.

savunmada ersan olmayınca ilerde bütün yıldıslarını oynatmak isteyip hilberti kesersen böyle madara olursun işte. dua etsin ultra beceriksizdi ibb bugun.

http://forum.paticik.com/thumbnails/8c8/909/837/4d1/135/72c/087/bf7/565/005/69_450xNULL.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

ya işte öyle takımı 2'ye bölmekle olmuyor.

arkada bir adamı çıkartınca ibb bile rezil etti, fark olurdu da neler neler kaçtı. biz diyince rörörörö vizyonumuz var bizim 3 yeriz 4 atarız.

buyrun atın. :D

Bizim kalecimiz Cenk birader. Hata yapmıştır eyvallah. Ama kaç tane gol çıkardığını saydın mı?

Başkaları gibi orta sahadan topları almıyor içeriye en azından. :D Evet, vizyonumuz var, evet hücum futbolu oynuyoruz. En azından Galatasaray gibi kepaze olmadık. Dünkü maçı izledin mi sen?

Bu arada 17/17 yi forumda defalarca muhabbetine giren sadece Galatasaraylılardı. Biz takımımızın bu sene sadece ve sadece önümüzdeki sezon uygulayacağımız oyun şablonunu oturttuğumuzun farkındayız da bir siz bunu anlamadınız.

Eee ne diyeyim ki, kafa almıyor sizde bir sorun var herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

anlamıyorum.

ibb gayet yönetti.

savunmada ersan olmayınca ilerde bütün yıldıslarını oynatmak isteyip hilberti kesersen böyle madara olursun işte. dua etsin ultra beceriksizdi ibb bugun.

Bu kadar anlıyorsun futboldan işte, Hilbert sarı kart cezalısı, harika yorum bro, tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

anlamıyorum.

ibb gayet yönetti.

Hilbert cezalıydı, en azından bi fikrin olsun yorum yaparken...
Sosyal ağlarda paylaş

abi valla itiraf ediyorum bütün suc bende :) ulan ne zman evde mac izliym desem kırmızı kart gg
es-es macini izledim ligin en tırt kirmizi krti cikti maci verdik..
bu maci evde izledim.. ligin en tırt gollernden birini yedik :D
mehmetin kırmızısı cok talihsiz bir hareket bence kasit yok ayagni topa atıyor rakibe girme niyeti yok gibi nitekim ayagna basnca kırmızıyı hak ediyor yapcak bişey yok..
kendime not bidaha deplasman maclarni evde izlemicem :D
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Ersan sakat, Hilbert sarı kart cezalısı. Sen ne diyorsun Masq?

Bir de yemeseydi olmasaydı diye birşey yok. Futbol hatalar oyunu. Adam hata yaptı. Olur. Just deal with it.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Duyanda IBB acaip üstün oynadı sanır, ilk devre atakları yok, diğer büyük takımlara verilemeyecek direkt bir kırmızı kart, buna rağmen yenmek için oynayan bir takım ve kontra atağı en iyi yapan takım rakip olunca 2. yarı yorgunluklada birçok pozisyon oldu. Şunu bile nasıl değerlendiriyorsunuz ya , 100 kere şut çeksek rakibin 1 pozisyonu gol olsa yine aynı lafları söylersiniz. Birde görende kendi takımları harika yerde sanacak, orasıda ayrı bir komedi tabi =)

Amaçları değerlendirmek değil zaten, boşver.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

İyi de o golü yemeseydi, maç buralara gelmezdi ki. Beşiktaş farka gidecek futbol oynuyordu gole ve hatta kırmızı karta kadar.

Ya olmayınca olmuyo işte. İlk yarı o kadar pozisyon oldu atamadık. Elbette böyle maçlar olucak. Yıllardır unuttuğumuz zevkli futbolu izliyoruz artık. Önemli olan bu.
Sosyal ağlarda paylaş

17 de 17 yi kim soyledi kim etti bilmemde bunu ciddi ciddi iddia eden ya da inanan varsa futboldan anlamıyordur. hedef konmuş olabilir bi gaz olsun bi amaç olsun diye o ayrı. bugun dünyanin en iyi takımları en iyi kadroları bile bütün maçlarını kazanamazken beşiktaş ın yepyeni kurulmuş kadro ve sistemiyle bunu yapamayacağı aşikar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...