elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 he la he biri elizabeth se diğeri de beatrice. bir gülü bir elime diğer gülü de diğerine armağan ediyorum. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 3 sene sonra ilk defa forever aloğn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 forever alone :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ders almaya okula gidecem 350km başlarım sevgililer gününe ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 fik fik fik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Estel_Anorien said: 3 sene sonra ilk defa forever aloğn. 4'te benden :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Öncelikle Tolga tam bir duygusal şapşalsın. Ne yapacağımı gelirsek, hayatımdaki ilk sevgilimle tekrar sevgili olmaya çalışma dönemlerinin akabinde bi şeyler karıştırırız gibi geliyor. Gerçi kendisi böyle şeylerden nefret eder, nefret etmekle kalmaz küfreder. Ne yapcaz bi şey diye üşenir ve saydırır ama bi şey yapalım gerizekalı modunda olcam ben de. Ne yapcama gelirsek de, filme gitmek duruyor. Sonrasında aklıma bi şey gelmiyor. Aslında güzel bir müzik eşliğinde demlenmek daha bir hoş olur sanırım, evet evet. Şöyle Sezen'lerle falan. Bu sefer de rakı içelim diye tutturcak, nefret ederim ben. bakcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 dun ayrildik forever alone h3h3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 2 hafta içinde dünyanın sonu gelmezse forever alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 forever alone. bu arada sevgili çok overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 forever alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Yalan oldu lan, ayrılmaya karar verdim ilk defa birinin yüzüne karşı bunu yaptım zevk vericiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 inkar ilk evrelerde normal ama çabuk atlatmaya bak dartanian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 forever alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ne yaparsam yapayım şubat ayında sevgilim olmuyor.olmuyor yani ocakta oluyor martta oluyor.şubatta olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 barbu said: inkar ilk evrelerde normal ama çabuk atlatmaya bak dartanian. Yok abi keyifle bıraktım valla bu sefer 2 haftaydı zaten be sdf başkasını unutamadım o da ayrı tee yazınkini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 parkdan koparığım çiçeklerleri hediye etmeyi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Plandan ziyade, sevgilim var topicine dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bilgisayarimla foto cekilip facebook profil foto yapicam. Komikli sakali bir seyler de yazarim belki is cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/50748_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Facebookta profil foto yaptim bunu. Belki is yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Red said: ne yaparsam yapayım şubat ayında sevgilim olmuyor. bu bir işaret olabilir mi http://img526.imageshack.us/img526/8376/dfss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 İlk defa bi sevgililer gününde sevgilim oluyor. O yüzden 14 şubata kadar kavga etmemek için fazla arayıp sormayacağım, çok heycanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ilgisizlikten ayrilsa ya kiz zaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar