Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://lightscreen.sourceforge.net/ Bilgisayarla birlikte başlayabiliyor. Tüm ekran, pencere ya da ekrandan şeçilecek bir bölüm için kısa yolları var. Kaynak harcamıyor. Farklı formatlarda kaydedebiliyor. Fareyi dahil et, etme şeçeneği var. Beklemeli alabiliyor. Bugfix'i çıkmış stable versiyonu da var: 1.01 Kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 güzel program ama wn 7 deki snipping tool üzerine yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 şaka falan bu win7'deki snipping tool devrim niteliğinde bence. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 snipping toolun kısayolu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kozalak said: güzel program ama wn 7 deki snipping tool üzerine yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 md5 said: snipping toolun kısayolu nedir Win tuşu -> "snip" -> Enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 oyun oynayıp çok SS aldığım dönemlerde screenshot captor diye bişi kullanıyodum aynı bunun gibi o da baya güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 screencapture ben de az kullanmadım ama sonradan paralı yaptmışlardı sövmüştüm. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ShadowFax said: md5 said: snipping toolun kısayolu nedir Win tuşu -> "snip" -> Enter Win7 ultimate'de yok mu benim ki bulamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yoo olması lazım ben de win7 ult Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kısayolu start > accessoriesden screen snipping e sağ tıklayıp properties diyip çıkan pencerede shortcut ayarlayarak yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 fraps vardı baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 seçilen alanı hostlara upload etmiyorsa bi olayı yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 windows'ta bunun hala built-in gelmemesi cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Oha Snip süpermiş, bilmiyordum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 snipi farkeden olmuyo pek. ben de ilk win 7 beta çıktığında birisi kullanırken görmüştüm. adam basıyo kesiyo save diyo direk mis gibi. aga bu ne güzel şeymiş ne progrmaı dedim win 7 de geliyo dedi. bi de upload yapsa dadından yenmez olurdu herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 upload için de bi patinin yazdığı programı kullanıverin işte mis gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 evet ya o vardı di mi. nerdeydi o program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?6,4888390,page=1#msg-4888390 en sondaki mediafire linki kurbaa olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar