Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehir'de Halı Saha?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Longshanks said:

valla çok sportifsin leadman hem basket hem futbol
+rep
Öyle tabi.

Ya ben zaten 1,5 aydır Eskişehir'deyim, pek tanıdık falan yok. :D

O yüzden buraya yazıyorum zaten çıkar mı bir şeyler diye. Toplanılsın şöyle forum dışından adamlarla falan; bizim evde de ben dahil iki kişi var. Bir şeyler yapılsın yani...
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Longshanks said:

valla çok sportifsin leadman hem basket hem futbol
+rep
Öyle tabi.

Ya ben zaten 1,5 aydır Eskişehir'deyim, pek tanıdık falan yok. :D

O yüzden buraya yazıyorum zaten çıkar mı bir şeyler diye. Toplanılsın şöyle forum dışından adamlarla falan; bizim evde de ben dahil iki kişi var. Bir şeyler yapılsın yani...

valla gelirdim de ben gol atan kaleye terkim
Mesaj tarihi:
Gel ya sen. Paticik EsEs Team kuralım. Stimpak'ı da alsak şimdiden 5 kişiyiz, 2 kişi daha bulsak halı saha takımıyız. Bir de rakip buluruz, fena olur.

Antalya'dayken bizim takım canavardı mesela, 10 maçlık galibiyet serisi yaptığımızı bilirim. :D
Mesaj tarihi:
Leadman said:

Dynun said:

ben gelirim
Sen basketbol oynamıyor musun? Onun için daha az adam gerektiği ve daha pratik olduğu için soruyorum.

yok basketle aram çok iyi değil ama fitbol oynarım, voleybola da koşa koşa gelirim
Mesaj tarihi:
Oo, güzel, yine 5 kişi olmuş olduk. 2 kişi daha bulsak takımız. Hadi patiler, gelin buraya.

Rakip bulmak da zordur herhalde. Hiç mi piyasaya hakim adam yok ya ortalıkta?
Mesaj tarihi:
Ooo, harika. Tamam madem, 7 kişi olduk. Rakip arama ilanları asacağım çeşitli yerlere...

Basketbol oynayalım, al bir arkadaşını, 2 vs 2 sokak basketbolu atalım. Zevkli olur. Her gün uygunuz biz, yarın bile... Evet?
  • Yeni Oluştur...