fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bunun motivasyonu nedir? öbür dünya içinse anladım da öyle değilse ne düşünüp yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 kızlar iyilere veriyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 denize atm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 yanlış bölüm bunun yeri kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Bu dünyada bana bir iyilik gelecekse yine bir iyilik yaptığım kişiden, dostumdan gelir. Ne kadar iyilik yaparsam geri dönüşü de öyle olur. Çıkarcılık gibi görünebilir ama gerçek böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 vicdan tüm sorularının cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 değişir ama bence genel neden,insanın iyilik yapınca kendini iyi hissetmesi,bazen bu duygu bencilce bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Yoo kişisel değil gayet burda tartışılabilir. Soruna tam olarak cevap veremem ama memelilerde toplum kuralları gözlendiğini biliyorum. İşini yapmayana ceza verilmesi vb. Bu içgüdünün bir sonraki adımı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 çıkar. iyilik yap iyilik bul. yoksa neden insanlar iyilik yapmaktan şikayet ediyor. çünkü karşılığını alamadıklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 kişisellik bi mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 e mutlu olmuyomusun iyilik yapınca. keyifleniyosun işte. bide doru şey iyilik yapmak, ister toplum böle yönlendiriyo de, sosyal baskı herkze destek olmanı isityo de falan filan, sonucta bir cok insanda böle bi istek var işte. fantastik bi durum, süperkahraman hesabı. tabi froyda sorsan kendini tantmin etmek, daha üstün hissetmek icin falan filan der, uydurur bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 karmaya inanıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 işte o mutluluğa neden ihtiyaç var onu sorcaktım da unuttum onu en baştaki soru kaldı aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ben mutlu olmuyorum yani ilk başta mutlu oluyorumda sonradan pişman oluyorum "ne bok yemeye iyilik yaptım diye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 iyilik yaparsan iyilik bulursun yani birine kız ayarlarsan biride sana kız ayarlar bukadar basit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 kahramanlık duygusuna inanıyorum ben abi, hahaaaaayt diyip kahtamanlık yapma içgüdüsü var insanlarda. mutluluk meselesi değil yanı. bitincede hmppf diyip poz verirme icgüdüsüde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Yani iylikten kastın fay hattını sıkıp depremi durdurmaksa tamam da ben hiç bi arkadaşın istediği gifi ararken süperkahraman gibi hissetmedim kendimi ehehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 abi şimdi örümcek adam hırsız durduruyo, süpermen moteor yumrukluyo ama ikiside süper kahraman, demekki skalanın önemi yokmuş. gif bulanda süperkahraman olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 çevrendeki insanlarla aranı iyi tutmak için. -ki onlar da sana iyilik yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 İyilik yaparım ki kötülük yaptığımda ortaya çıkan kontrast zengin göstersin mönüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Cüce adeta günümü yaptı. Süper hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ego tatmini. "iyilik yapıyorum lan buna ahahah, istesem yapmam. ihtiyacı var bana sdflkjsdf viskimi getirin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 insan karsısındakiyle empati kuruyor, kendini onun yerine koyuyor... acıma gibi duyguların kokeni de bu yanlıs bilmiyorsam. tabii cıkar ilişkisi olmadan yapılan yardımlar icin gecerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 karma kasıp "lort" olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 arkadaşlar verdiğiniz cevaplardan kişilik tahlilinizi yaptım. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar