BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi adam sacma bi sekilde gelmis staja erasmus nedir ya canavar gibi orenci gelcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 he ben de onu sorcaktım ya. staj dediğin bizdeki gibi relax değil di mi yani, böle 8-6 gidiyosun işe haftanın 5 mal günü. çok saçma lan. böyle mi hakkaten? sanırım ben de yapıcam da yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 adam sizin yüzünüzden geri döncek be ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bizde de relax değil ki gittiğin yere göre değişen bişi o. ben gayet herkesten önve gidip sonra çıkıyordum. bir de 0 iş yaptırdılar yani. boş boş yer kapladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 su anda bi grup geciyo camimin onunden paryden geliyolar sanirim final donemi erken bigti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sinav dönemi subat ayini da kapsiyo cogu ögrenci icin. Mesela benim 15 subat 1 mart 15 mart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 hayir ole deil final donemi ondan erken bitti parti diyorum mart 31 ine kadar final war burda hatta bi kisi taniyorum turkiyeye donucek sona gelip sinava girip doncek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 eller deyince http://www.youtube.com/watch?v=hKuljINsDKc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 BonePART said: hayir ole deil final donemi ondan erken bitti parti diyorum mart 31 ine kadar final war burda hatta bi kisi taniyorum turkiyeye donucek sona gelip sinava girip doncek Nasil öyle degil ya? Sen benim sinav tarihlerime mi yanlis dedin simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 @Horrible ortamlara akmak mi istiyorsun? yeni insanlarla tanismak mi istiyorsun? eglence ve party ortamlarina dalmak mi istiyorsun? bana 1 saatlik uzakliktasin trenle. PM at ilgilenirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 staj = sikici bunaltici tipik avrupa yasantisini yasamak, hatta icine dusmek pat diye damdan duser gibi, turkiye gibi biyerden sonra, suck, kendini kesme dikkat et erasmus = alkol, international ögrenci ve parti ortami, ryanair bonepart birebir anlatmis yine sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 BonePART said: abi almanya sikici almanya sikici hep ayni laf alakasi yok sensin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 BonePART said: bu araa sunuda diyim sen erasmusla staja geldinde sen erasmus deilsin abi yane bizden deilsin elitistiz biz erasmus dedigin gelip hic bisi yapmamaktir caliscaksam ne anadim eramustan simdi orda dur! ben erasmus'a öğrenci olarak gittim ve kendim staja başvurdum. sabah 9 da iş başı akşam 4-5 gibi bitiyordu. boş günlerimde gidiyordum gerçi haftada 3 bazen de 2 gün. Gayette party people olmaya engel olmuyordu. ha sabahları kahve koması olup, ilaçla ayakta kalıyordum gerci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 BonePART said: ABI SIZIN yanlis anladigini sey su erasmuda alman yok erasmusa geldim 4 ay oldu ispanyol italyan polonyali romen koreli hintli arjantinli her irktan insanla tanistim bi tane almanla tanismadim herkesin yanilgidi o almanyaya almanla takilmaya gelmiceksin ki zaten olay international ogrenciler ve inanilmaz alkol ytuketimi guclerinde dediğin doğru ama illaki istiyorsan ortam bulabiliyorsun. tamamen sana bağlı ve senin ne kadar tanışmak insanlara açık olduğuna bağlı. en büyük sorun gittiğin ülkedeki insanlar yabancı insanlara her zaman açık olmayabiliyor. olan da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 "roket adam" said: he ben de onu sorcaktım ya. staj dediğin bizdeki gibi relax değil di mi yani, böle 8-6 gidiyosun işe haftanın 5 mal günü. çok saçma lan. böyle mi hakkaten? sanırım ben de yapıcam da yakında. dünyanın her yerinde gittiğin, çalıştığın yere göre değişen bir olay bu. mesela benim staj çok rahattı çünkü Medya - TV üzerine staj yapmıştım. Alakasız kendi kararımla yaptığım bir şeydi ve çok doğru bir seçimdi her ne kadar staj da bir iş olsa da. ama mesela direkt staj için erasmus'a gelen tipler de vardı. Bizim dorm'da kalıyorlardı tek kötü yanları onlar sabah işte ciddi bir şekilde işe gitmek zorundaydılar ve bu yüzden limitli eğleniyorlardı. ama adam sonra staj yaptığı yerden iş teklifi aldı ve 2.5 yıl orada çalıştı. böyle güzellikleri de var vs. ama genel olarak staj yaparken bile kaldığın yer önemli, dorm'da kalabiliyorsan erasmuslu öğrencilerden farkın az oluyor. eve bile çıksan ortamın varsa sürekli dorm'a gidip birileriyle takılabilirsin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Gurbet dostum ek olarak yurt dışında bir türk isen milliyetci ol zaten az görmüşün neler oluyor daha şahsen Beyaz Rusyada İngiltere oradan bulgaristan Azerbeycan da yaşadıklarımın anlatsam hadi canım dersiniz kaldı ki Tr ye döneyim her gördüğüm yabancı çok çekecek benden hiç işim olmaz bundan sonra aaa turist demek ile...ciddi bir problem var yurt dışında hiç bir şekilde ne reklamamız nede başbakanın dediği gibi şeklimiz düzgün neyse allah kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Nomak tamamen olmasada katılıyorum. İzmir sahilde (yazlık alan) doberman kopegini yaylaya bayıra salmış bir alman çiftle karşılaşmıştım, köpek sağa sola hırlıyor atlıyor falan. Burda (el alamanya) hayatta o şekilde dolaştıramazlar mesela, direk almanca gittim bastım kalayı. Denk geldikçe kalaylıyorum hem almanları hem almancıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 "roket adam" said: Sana memleketin pis falan demiş, kendini dışlanmış hissetmişsin -ki pis yani-, sende de öyle bi burnu kalkıklık var ki "Ama onlar da çinli" diye evde oturmayı tercih eden bi adamsın yani. İğne başkasına çuvaldız kendimize diyoruz, Paulaner biramızı alıp içiyoruz. Ama onlarda cinli gibi bi tepkim yok, kaldigim yerde ki cinlilerin tuvaleti nasi biraktigini, mutfagi nasi temizlemeden ciktiklarini gordugum icin diorum, yoksa cekik gozlu insanlara ayri bi sempatim vardir benim normalde, cokta severim yani =) is benim icin sikinti degil, turk sirketinde calisiorum zaten ve istediim zaman izin alma sansim var. Is mesaisi 8de baslio ama ben 10da falan gidiorum mesela, gayette parti parti ortamlara kaabilirim yani =D Bonepart erasmusculara mail attim her hafta bulusuoruz falan dediler ama bitmis sanirim son bulusma yemeini yapmislar bi daha ki martin sonunda baslar dediler?! Bi deee uniye yakin bi yerde kaliorum, 1 durak var uniyle benim kaldigim yer arasinda =) beni de erasmus ortamina sok bonepart !! =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Seele said: @Horrible ortamlara akmak mi istiyorsun? yeni insanlarla tanismak mi istiyorsun? eglence ve party ortamlarina dalmak mi istiyorsun? bana 1 saatlik uzakliktasin trenle. PM at ilgilenirsen. olm biz seninle ayni sehirde yasiyomusuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi çinliler görüp görebileceğiniz en pis insanlar. Genelleme yapmam diyorum ama her yerde bunu gördüm. Özellikle öğrencilerden bahsediyorum tabi. Odaları, özellikle mutfakları vs çok kötü. Kaldığım odanın yanında kalıyorlardı. Karınca basmıştı onların yüzünden çünkü odalarının camlarından baktın mı adamlar her şeyi açıkta bırakıyorlar ve temizlemiyorlar. Şikayet etmiştim temizlemişlerdi. Olan bana olmuştu tabi, her yer karınca. Cidden ilginç tembel ve pisler. Temizleri de var ama üzgünüm genelde pisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar