Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rockçı öğretmene müdür dayağı

yav

Öne çıkan mesajlar

Nerde eski rakçılar azizm, dayağı yemez kafa göz girerdi.
Hele davulcu ya, verirdi odunu bi güzel.

O değil de adamı suçlamissiniz noob felan diye, burda esas ilginç olan öğrencilerin kendini jiletlemesi. Hoca ders anlatmıyor diye kendini jiletlenir mi lan.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

@korax adamla bişey geçtiğim yok abi. sen 15 senelik davulculuk kariyerinden sonra, müzik işinden para kazanamayıp şırnak'a öğretmen olmaya karar veriyorsan bazı şeyleri göze alacaksın. ya öğretmen maaşını hepimiz biliyoruz, o adamın sahnede bir gece aldığı parayı bir ayda zor kazanıyor belki öğretmenler.

memurluğu herkes biliyordur burada, bir devlet hastanesinde bile bildiğin uyduruk hademe sırtında üniforma diye hasta azarlar bu ülkede. çok mu sağlıklı herşey? elbette değil. ama bu yola giriyorsan bazı şeyleri de göze alacaksın, uyum göstermeye çalışacaksın. ben de girdim memurluğa amirimle anlaşamadım bastım istifayı çıktım. arkamdan soruşturma da açtılar, disiplin cezası da verdiler hatta. ama gidip de şurada burada ağlamadım. adamlar zaten yavşak, biliyorsun bunu. o müdür mal adamın tekidir. ama bütün bunları göze alacaksın işte 36 yaşında şırnak'a öğretmen olarak gidiyorsan.

sen 10 sene göz önünde dur, kliplerde şurada burada oyna, üst düzey hayat yaşa, adam sana ters baksa orada ağrına gider.

o yüzden benim gözümde bu mektup melislikten başka bir şey değil. memlekette müzik tükenmedi allah'a şükür, işini doğru yapan parasını kazanıyor. bir sağlık sorunu yoksa dönsün işini yapsın.

neyse işte böyle.

beni sağa sola çarpmadan önce şunu okuyun derim. bişeyi ezberlemişsiniz her şeyi kendinize yontuyorsunuz.

ha bir olayın iki tarafını da dinlemeden önce karar verip yargılama mevzusuna da hiç girmiyorum. her neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

haso şurda bıraktım okumayı,
"ya öğretmen maaşını hepimiz biliyoruz, o adamın sahnede bir gece aldığı parayı bir ayda zor kazanıyor belki öğretmenler." said:

ne var la aç mı geziyor müzisyenlerin hepsi? ek dersle şunla bunla taş çatlasa 2000+- aliyor bir öğretmen. bu gruplar bedavaya mı cıkıyor konserlere
Sosyal ağlarda paylaş

mudurden dayak yemeyi mi goze alicak adam ogretmen olurken?

bu adam 30kusur yaslarinda, yazmis bunlarin hepsini de duyuyoruz. onun yerinde yeni okulunu bitirmis bi ogretmen olsaydi, hatta bayan bi ogretmen olsaydi kimbilir neler olurdu hicbiseyi de yazamazdi korkudan.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın dediğini biliyorsunuz sadece, "sen ders anlatmadın çocuklar birbirini kesti gel buraya" diye adamı dövdüyse ben bir şey demiyorum zaten. dövme olyaını savunan yok burada. müdürü dinleyen olmuş mudur bilmem. zaten sorun bu değil.

mektubun geri kalanı bildigin melislik.

türkiye'de memurluk yapan herkesin karşılaştığı sorunları "şırnak'ta" olduğu için veya kaldıramadığı için ağlayarak analtmış, yok herkes 6 saat çalışırken bu 12 saat çalışıyormuş. türkiye'de tek çalışan adam bu mu?

müdür kendisine müdürüm densin istiyormuş, böyle Atatürk'ü aşağılıyormuş, memur kendisine "burası şırnak cumhuriyeti ehi ehi" diyormuş. peki kendisi kimmiş, 15 yıldır müzik yapan saygın bir müzik adamı.

adamın dedikleri tüm memlekette bir yara, ama "siz benim kim olduğumu biliyor musunuz ühüh ühü" diye yazmasına prim vermeye gerek yok. dayak yediysen doktora gidersin raporunu alırsın, şikayetini edersin, soruşturma açılır, adam cezasını görür.

ha bazı arkadaşlara göre bu memlekette adalet sadece badem bıyıklılar için var, şırnak'ta doktora gittiyse de adam "ben sana iş göremez raporu vermem" dediyse, savcı, soruşturma açmak yerine "kapatalım bu işin üstünü" dediyse, gelsin başımın üstünde yeri var. ama "bana nöbet yazdılar öhühühea" diye ağlarsan, her gün bu amirlerinin altında inim inim inleyen, tek oda okullarda öğretmenlik yapmaya çalışan, amirine karşı sürekli yumrugu sıkılı gezinen insanlara ayıp etmiş olursun. kimse zevkinden yapmıyor bu işleri. 15 senelik davulculuk kariyerinden sonra, ben bu müzik işlerini bırakıp şırnak'a coğrafya öğretmeni olacağım dersen bu kan uyuşmazlığının olması normaldir.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

nomsaR said:

haso şurda bıraktım okumayı,
"ya öğretmen maaşını hepimiz biliyoruz, o adamın sahnede bir gece aldığı parayı bir ayda zor kazanıyor belki öğretmenler." said:

ne var la aç mı geziyor müzisyenlerin hepsi? ek dersle şunla bunla taş çatlasa 2000+- aliyor bir öğretmen. bu gruplar bedavaya mı cıkıyor konserlere

aç geziyo tabi olm, sigara + alkol parasına çalışıyo çoğu. senin dediğin o tek gecede maaş kadar para alan herifler fatih ürek, alto falan gibi adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

olm grup tual diye bi grup var izmir grubu, bugün aylardan kasım, sende kaldı sanki bi yarım bi de pencereler önünde hayalim.. falan diye şarkıları var ünlü bi grup yani baya. o herifler de senelerdir çalışıyo konserler veriyo albümleri var vs ama yok yani para yok ben bizzat şahit oluyorum. konuyu okumadım tabi sadece müzisyen para ilişkisi için söylüyorum bunları
Sosyal ağlarda paylaş

Abi öğretmenler memur ya ve memur maaşları iyi yani.
Bazen esip, özel sektörü bırakasım gelio ama vazgeçiorm sonra :p.

Özel ders almasa dahi, en aşşağı 1.5bin tl falan alacak. 3 e kadar yükselio sanırım bu. Stabil para + her ay zamanında ödeme. Mis gibi.
Özel ders verirse işte, o zaman bombaaaaaiiiii. saati 100tl falan olmuştur herhalde herhangi bir dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Suark said:

Abi öğretmenler memur ya ve memur maaşları iyi yani.
Bazen esip, özel sektörü bırakasım gelio ama vazgeçiorm sonra :p.

abi şunu görmesinler yaa. seni de bana çarparlar sonra.

ya ama hakkaten, müh.ler 3.5 la başlıyor ve gelecek kaygısı yok.
Proje proje iş kovalayan adam için güzel nimetler bunlar :)

Bide tabi öğretmenlerin şey durumu var, ekstra tatil + yarım gün. Ortaokul oğretmeni olcaksın işte.
Ha önemli iş evet orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Öğretmen maaşları hem iyi hem kötü. Yaptığı işin önemi vs. diye düşünürsen baya az para alıyorlar, ama yarım gün çalışıyorlar dersen iyi alıyorlar.

yarım gün deme öğretmen tanıdığım var gecelerer kadr sınav okuyor proje okuyor performans okuyor düzeltiyor falan falan. bir de sınav sorularını teker teker analiz ediyor. öğretmenlik öyle yarım gün diye kolay gelmesin beyler
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

olm bu adam sıradan öyle bar müzisyeni değil, adam grupla albüm yapmış, klip çekmiş, bir ton konsere gitmiş, 15 sene lan. 15 sene dile kolay.

gece yolcuları kocaeli izmit merkezde bok gibi bir barda haftada 3 gece çıkan bir grup. albümleri olması bişi değiştirmiyo. adamlarda para yoktu direk. izmitte zaten 3 tane bar var. hepside bira 2,5 - 3tl idi bu geceyolcularının zamanında. bi halt değil yani. adamların isimleri kenilerinden ve kazandıkalrı paradan çok daha büyük gibi duruyo okadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...