Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 mesela neyi bulamadın ? yanlış anlama sadece merak ettiğim için soruyorum cidden. ben ilk rapid linki bakıyorum her zaman ve bulamadığım olmuyor nerdeyse. bulamazsam önce MU, o da olmazsa fileserve son çare olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 fileserve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 aksi gibi rs linki bulamıyorum ben de? yoksa hala en hızlı sorunsuz hoster RS. adamlar uploaderlarn bu işten para kazanma yollarını kesti, dolayısıyla dosyalar azalmaya, sonra da userlar azalmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 RS linkleri azaldı çok, üstelik RS artık dosya denetlemesinide arttırdı, çok çabuk siliyorlar dosyaları. Bu tartışma dosya paylaşım sitelerinde de sürüyor. Yakın zamanda bir taraf seçerler. Hotfile daha ağırlıklı şuan. Fileserve'de albüm paylaşımında genelde kullanılıyordu oda yavaştan hotfile'a geçiyor gibi. Sonuçta hotfile kazanacak gibi duruyor. Bende 3'üde var, yanlışlıkla aldım bu ay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 türk filmleri indirmem gerektiğinde ihtiyacım oluyo sadece bu rapid ya da hotfile'a. geri kalan herşey için torrentleech ftw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ikisinide al hotfile 6 tl aylık sınırsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 9$ değil mi hf 1 aylık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 6 tl kampanya var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 oha iyiymiş baya. alayım bari hemen 1 ay denemiş olurum hem. ne zamana kadar geçerli bu kampanya? bi de link falan bişeyler varsa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ya pahalı şeyler değil de ayda 1-2 kere kullanıyorum, ziyan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 goldbären said: hala en hızlı sorunsuz hoster RS. bu da unutulmaması gereken bişey bağlantısı hızlı olanlar max speed abanmak istiyor rs , hf , fs , mu kullandım ve performans olarak sıralamak gerekirse rs hf fs mu şeklinde benim kullanımıma göre ha dosya bulmak söz konusu olursa fs rs hf mu şeklinde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Loli-pop said: 6 tl kampanya var... Var mı link falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bulamadım ben de hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Kiralama olabilir mi dediği acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bi yerden referral link falandır diye düşünmüştüm ben ama kiralama da olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 şu an 12 kb ile indiriyorum RS'den. bazen böyle sorunlar olmasa iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bugün net patlak onadndır yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 119 ile indiriyorum ben de şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 hotfile rapidden iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 rapid ile ilgisi var ama. bazı dosyalarını 400 kb ile çekiyorum. ama büyük çoğunluğunu 30 kb hızla falan. şu andan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 jdownloader, idm yada fdm tarzı bişey kullanıyormusun download için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 paran yoksa torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 HOTFİLE ÜCRETLENDİRME : 1 aylık : 6TL 3 aylık : 15 TL 6 aylık : 25 TL 1 yıllık : 40 TL FILESERVE ÜCRETLENDİRME : 1 aylık : 10 TL 3 aylık : 25TL 6 aylık : 40TL 1 yıllık : 65TL RAPİDSHARE ÜCRETLENDİRME : 500 RAPİDS : 10 tl 1000 RAPİDS : 20 tl 2000 RAPİDS : 30 tl 6000 RAPİDS : 50 tl YADA 1 aylık : 10TL 3 aylık : 25TL 6 aylık : 40TL müracaat [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hotfile fiyatı iyiymiş kendi sitesinde 9usd,nerdeyse yari fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Rapid hazırdan yiyor, uploader'lara pek faydası kalmadığı için Hotfile ve Fileserve'e upload etmeye başladı millet artık her şeyi. Ayıp olmasın diye Rapid de konuyor ama yavaş yavaş o da gider ellerinden muhtemelen. Hala en hızlısı Rapid ama database daraldıktan ve warez silinme hızı gitgide arttıktan sonra ne anladım yani o işten. Hotfile da fazla yavaş geliyor bana, Fileserve tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar