fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 king's speech açık ara en iyi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 çok çok çok iyi bir film king's speech. ama inception gibi bir film uzun süre gelmez. gerçekten ayıp lan. NOLAN WILL BE BACK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 neyi gelmez ya, abartmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hep imdb yüzünden bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Dayman said: çok çok çok iyi bir film king's speech. ama inception gibi bir film uzun süre gelmez. gerçekten ayıp lan. NOLAN WILL BE BACK Katılıyorum.Ekşi sözlükte güzel bir yorum buldum paylaşmak istedim: kimse kusura bakmasın, her ne kadar en iyi film dalında aday olan diğer yapımlar da -ödülü kucaklayan the king's speech dahil- gayet güzel olsa da çok değil bir 10 sene sonra aralarından hakkında konuşulan tek film inception olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 10 sene sonra hangisi konusulucak diye vermiyolar ama oscari =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 inception hakettiğini alamadı kısacası inceptiondan öte nolan alamadı. böle bi adama eprışieyt etmek için 10 sene beklenmesi mi lazım? hacı aday oldun yetin bikaç sene en iyi filmin bile olsa sonrakinde telafi ederiz falan gibi bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 calissin seneye alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 peki akila sendeki bu inception yada sci-fi düşmanlıgı nedir kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sarkazmını sindiremedim şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 benim dusmanligim oscari cok onemseyip gaza gelenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 haydin iyi geceler http://a.abcnews.com/images/Entertainment/a4fe8bd216014017877d084054abd8b0_mn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 en azından simatografiyi aldı inception. en kesin 2 ödülden biri oydu :) Diğeri de animasyon herhalde. Pixar varsa ve cars gibi klasik değilse konusu pixar'dan başkası alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bruce wayne nası zayıflamış olm trent reznor ödül aldı noluyo ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 fede said: aquila said: the dude trollicek. kesin o alır aslında da serios manda adamın hakkını çatır çatır yediler. single man :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Kuponumda yönetmen dışında hepsini tutturmuşum :D Bende hata, yönetmeni başka, filmi başka vermezler zaten. Ama üzüldüm, bence en iyi film de yönetmen de Social Network'dü. Vay be Trent birader Oscar kaldırdı. Şimdiye kadar filmlere el atmamış olması sektörün kaybıydı. Ghosts çıktığında her 3 öğrenciden 1'i kısa filminde kullanmıştır safasf. Bu sene çoook iyiydi. Geçen seneki facianın üzerine iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 benim kupon da yattı sorma, hala inancım var ama yönetmen ve en iyi film bir daha ki sene farklı olucak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 en iyi makyaj the wolfman mi hahahaha abi saçmalık ya iğrenç bi film makyajlar dahil olmak üzere herşey tırttı filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 DarKRideR said: King's Speech (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 biri usenmese de butun oduller hangi filmlere aktor/aktris lere gitti yazsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 olm kırmızı halı da jennifer lawrence neydi öyle ya ? ilk defa kırmızı halı'yı baştan sona izledim, jennifer lawrence ve mila kunis hakkaten ohş yani. bu sene pek tutturamadım, ama hazırladığım liste de almasını istediklerim şeklindeydi biraz. inception'a 2 ödül azdı bence. king's speech'i görmedim gerçi henüz ama tören boyunca inception'ın adı bile geçmedi, paso social network ve king's speech'den bahsedildi. king's speech de kapızladı sonuçta en iyi film ödülünü. en iyi kadın oyuncunun natalie olması zaten barizdi, erkek oyuncu da colin firth alır diyordum yine filmi henüz izlemesem de. en iyi yabancı film ödülünü alan danimarka filmini bilmiyordum, izlemek lazım bir ara. en iyi yönetmen'in tom hooper olması bekleniyordu ama en iyi senaryo'yu bence almalıydı inception. güzel bir tören oldu bence, geçen seneye göre daha eğlenceliydi. küfür de efsaneydi melissa'nın, vay ayı vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 BiTcH_oFBaT said: En İyi Film: The Social Network Black Swan The King's Speech The Fighter Inception The Kids are All Right 127 Hours Toy Story 3 True Grit Winter's Bone En İyi Yönetmen: Darren Aronofsky, Black Swan David O. Russell, The Fighter Tom Hooper, The King's Speech David Fincher, The Social Network Coen Brothers, True Grit En İyi Erkek Oyuncu: Javier Bardem "Biutiful" Jeff Bridges "True Grit" Colin Firth "The King's Speech'' Jesse Eisenberg "The Social Network" James Franco "127 Hours" En İyi Kadın Oyuncu: Annette Bening "The Kids Are All Right" Nicole Kidman "Rabbit Hole" Jennifer Lawrence "Winter's Bone" Natalie Portman "Black Swan" Michelle Williams "Blue Valentine" En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Christian Bale "The Fighter" John Hawkes "Winter's Bone" Jeremy Renner "The Town" Mark Ruffalo "The Kids Are All Right" Geoffrey Rush "The King's Speech" En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Amy Adams "The Fighter" Helena Bonham Carter "The King's Speech" Melissa Leo "The Fighter" Hailee Steinfeld "True Grit" Jacki Weaver "Animal Kingdom" En İyi Animasyon: How to Train Your Dragon - Chris Sanders ve Dean DeBlois The Illusionist - Sylvain Chomet Toy Story 3 - Lee Unkrich En İyi Görüntü Yönetimi: Black Swan - Matthew Libatique Inception - Wally Pfister The King's Speech - Danny Cohen The Social Network - Jeff Cronenweth True Grit - Roger Deakins En İyi Orijinal Senaryo: Another Year: Mike Leigh The Fighter: Scott Silver, Paul Tamasy, Eric Johnson Inception: Christopher Nolan The Kids Are All Right: Lisa Cholodenko, Stuart Blumberg The King's Speech: David Seidler En İyi Uyarlama Senaryo: 127 Hours, Danny Boyle, Simon Beaufoy Toy Story 3, Michael Arndt, John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich True Grit, Joel Coen, Ethan Coen Winter's Bone, Debra Granik, Anne Rosellini The Social Network, Aaron Sorkin En İyi Yabancı Film: Biutiful (Meksika) Dogtooth (Yunanistan) In a Better World (Danimarka) Incendies (Kanada) Outside the Law (Cezayir) En İyi Belgesel (Uzun): Exit through the Gift Shop Gasland Inside Job Restrepo Waste Land En İyi Belgesel (Kısa): Killing in the Name Poster Girl Strangers No More Sun Come Up The Warriors of Qiugang En İyi Sanat Yönetimi: Alice in Wonderland, Robert Stromberg, Karen O'Hara Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, Stuart Craig, Stephenie McMillan Inception, Guy Hendrix Dyas, Larry Dias ve Doug Mowat The King's Speech, Eve Stewart, Judy Farr True Grit, Jess Gonchor, Nancy Haigh En İyi Kostüm: Alice in Wonderland, Colleen Atwood I Am Love, Antonella Cannarozzi The King's Speech, Jenny Beavan The Tempest, Sandy Powell True Grit, Mary Zophres En İyi Makyaj: Barney's Version, Adrien Morot The Way Back, Edouard F. Henriques, Gregory Funk ve Yolanda Toussieng The Wolfman, Rick Baker ve Dave Elsey En İyi Kurgu Black Swan Andrew Weisblum The Fighter Pamela Martin The King's Speech Tariq Anwar 127 Hours Jon Harris The Social Network Angus Wall ve Kirk Baxter En İyi Müzik: How to Train Your Dragon, John Powell Inception, Hans Zimmer The King's Speech, Alexandre Desplat 127 Hours, A.R. Rahman The Social Network, Trent Reznor ve Atticus Ross En İyi Şarkı: Coming Home - Country Strong I See the Light - Tangled If I Rise - 127 Hours We Belong Together - Toy Story 3 En İyi Görsel Efekt: Alice in Wonderland, Ken Ralston, David Schaub, Carey Villegas ve Sean Phillips Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 Tim Burke, John Richardson, Christian Manz ve Nicolas Aithadi Hereafter, Michael Owens, Bryan Grill, Stephan Trojanski ve Joe Farrell Inception, Paul Franklin, Chris Corbould, Andrew Lockley ve Peter Bebb Iron Man 2, Janek Sirrs, Ben Snow, Ged Wright ve Daniel Sudick En İyi Ses: Inception, Richard King Toy Story 3, Tom Myers ve Michael Silvers Tron: Legacy, Gwendolyn Yates Whittle ve Addison Teague True Grit, Skip Lievsay ve Craig Berkey Unstoppable, Mark P. Stoeckinger En İyi Ses Miksaj: Inception, Lora Hirschberg, Gary A. Rizzo ve Ed Novick The King's Speech, Paul Hamblin, Martin Jensen ve John Midgley Salt, Jeffrey J. Haboush, Greg P. Russell, Scott Millan ve William Sarokin The Social Network, Ren Klyce, David Parker, Michael Semanick ve Mark Weingarten True Grit, Skip Lievsay, Craig Berkey, Greg Orloff ve Peter F. Kurland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bu arada natalie'nin kocasının çirkinliği nedir öyle ya? niye abi niye? ağlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 En iyi animasyon olmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kekeme krala bak be. eahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar