Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hahaha "dude" dedi süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 jeff bridges adamsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sandra bullock'taki bu tripler ne yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 biutiful yabancı oscarı almışken şavyer nası aday oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 omuzları cok tatlı duruyor yanlız sandra nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sandra en sevmediğim kadınlardan biri zaten çok itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yalnız jesse eisenberg'te harikaydı filmde, gerçi o herifin röportajlarını da izlemiştim de rol falan yapmıyordu. Bariz oynadığı adamın kendisi yani afads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sandra hazırlıklı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bu James Franco'da , Heath Ledger'daki ışığı görüyorum. Biraz daha kasarsa imba olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Colin Firth adsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 coline verdiler ya ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 jeff alsın istedim ama yine de hak edene gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Belegurth said: Bu James Franco'da , Heath Ledger'daki ışığı görüyorum. Biraz daha kasarsa imba olabilir. Heath Ledger'dna kat kat daha iyi bir adam James Franco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kapanış da the king's speech ile olsun, güzel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 james franco baya baya baya yukarda heath ledgerdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 the king speech de gelirse çok iyi para cukkalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 DarKRideR said: Belegurth said: Bu James Franco'da , Heath Ledger'daki ışığı görüyorum. Biraz daha kasarsa imba olabilir. Heath Ledger'dna kat kat daha iyi bir adam James Franco Joker performansı gibi bir oyunculuk performansı çok az filmde var,, Bana göre... tartışılır. keşke ölmeseydi de neler yapacağını görmüş olabilseydik. daha adil bir karşılaştırma yapacak seneler filmler olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 adam ingiliz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 öf lan 4 saat sonra ben kalkıcam haydi lan! aha ara girdi lanet!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Colin firth alması lazımdı zaten, hakkını buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Belegurth said: DarKRideR said: Belegurth said: Bu James Franco'da , Heath Ledger'daki ışığı görüyorum. Biraz daha kasarsa imba olabilir. Heath Ledger'dna kat kat daha iyi bir adam James Franco Joker performansı gibi bir oyunculuk performansı çok az filmde var,, Bana göre... tartışılır. keşke ölmeseydi de neler yapacağını görmüş olabilseydik. daha adil bir karşılaştırma yapacak seneler filmler olurdu +1 yemin ediyorum o adamın ölüm haberini aldıgım zaman gözümün önünde 12 dakikalık bir ilerideki filmlerde neler yapıcaktı neler kaçtı arkadaş düşüncesiyle dönen bi belgesel izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 şu aralarda karı kız gösterseler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi jurassic park muziği ya hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 adam yaslanmıs yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 True Grit yalan oldu bugün ama. o bu değilde en iyi film sayfa 31 e denk geliyor. absürd bir sonuç çıkmasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar