Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 en iyi ses miksajını inception fazlasıyla hak ediyor, yani ayıp olur cidden başkasına giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sesi de vermezlerse ayıp artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ya adam gibi bi stream bilen var mi. ntv'den izlemek iskenceye dondu. bulabildigim cnbc-e streamleri de ya patlak yada cok kesiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Matthew McDanehüiy hep fit kalıcak Scarlet Johansson hep güzel kalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bi oscar daha alirsa yeryuzundeki en overrated sey olacak social network. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 peki neden hater kitlesi oluşmuş inceptiona karşı akademide ? niye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hadi yine iyisiniz laan mikser ödülü verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 fantastik film cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 oh rahatladim lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ya titanice verdiler ya ondan herhalde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bi oscar daha alcak zaten büyük ihtimalle en iyi yönetmen ile overrated da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bunuda alır heralde inception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 en iyi ses kurgusu da inception'a gitmeli, tron'da da iyiydi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aquila said: fantastik film cunku. yüzüklerin efendisi de fantastikti ya tamam akademi fantastik sevmiyo onu herkes biliyo da özel bi garezleri mi var merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 sipru var da kalite çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 DarKRideR said: valla social network sadece şu ost ile bile hak etti ödülü http://www.youtube.com/watch?v=E87JSduSnVw müzik ve sahnelerin uyumu, ve oradaki kurgu gerçekten olağanüstü filmin açılış sahnesi olması ise insanı iyice gaza getiriyordu. bu ne ki abi ahaha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ntv de ki tören öncesi programda yaz aylarında çıkmasından dolayı ödüllerde ki iddasının azaldığına dair şeyler demişlerdi inception için. oscar dönemi filmleri genelde aralıkta filan çıkarmış yani adamların sölediği oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ZAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi yüzüklerin efendisi'ne vermek zorundaydılar. Hani cidden çok çok çok iyi filmlerdi. Adamlar 1-2'ye vermediklerini de 3'e dayadıklarından dolayı öyle birşey olmuştu birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Belegurth said: aquila said: fantastik film cunku. yüzüklerin efendisi de fantastikti ya tamam akademi fantastik sevmiyo onu herkes biliyo da özel bi garezleri mi var merak ettim. yuzuklerin efendisi epik bir yapim cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Fistan said: DarKRideR said: valla social network sadece şu ost ile bile hak etti ödülü http://www.youtube.com/watch?v=E87JSduSnVw müzik ve sahnelerin uyumu, ve oradaki kurgu gerçekten olağanüstü filmin açılış sahnesi olması ise insanı iyice gaza getiriyordu. bu ne ki abi ahaha kötü. abi sahne uyumu, ben şarkıyı dinledikçe o sahne gelyior aklıma kendimden geçiyorum resmen asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 socail networkün müzikleri arkada elektrik süpürgesi açıkken yeni piyano almış birinin piyano çalmasına benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hans zimmer'a cokayib oldu, ben mahcup oldum lan burda. allah social networkün gani gani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 AHAHAHA SEKS MİKSAJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 vaniLLe said: hans zimmer'a cokayib oldu, ben mahcup oldum lan burda. nolan'dan sonra hiçbir yanlış karar koynaz bana. bari fincher alsa oscarı. oradan sevinsem bi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar