Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 biutiful yazar gibime geliyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 incendies geliyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aha ildeniz çıktı sahneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 danimarkaya 12 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bu alan filmi bayağı övüyordu arkadaşlar falan da bir türlü izleyememiştim. Gerçekten Biutiful'dan iyiyse en kısa zamanda izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 king's speech yerine winner's speech filmi çeksinler.. belki 1-2 şey kapar millet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 christian bale almazsa, çocuğumu keser sonra gider kodak tiyatrosunu bombalarım ki bir daha oscar düzenlenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi nolanın alamadığı her ödülde kanye westin sahneye çıkıp imma let you finish demesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 in dedi bi heyecan yaptım ama iskandinavyalılar aldı 7/4 oranı vardı in a better world'ün pek sürpriz olmadı. izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yabancilara da sadaka verir gibi, hadi siz de alin bi oskar, akliniz kalmasin, diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 christian bale şu oscar'dan sonra umarım rol seçmeye başlar asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bale nin nasıl ilk adaylıgı lan şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yardımcı oyuncuyadır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ona ben de sasirdim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yok abi akademiye ilk kez aday oldu dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YTihsJQHt48 unutamiyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 evet, oyleymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yok ilk adaylığı cidden adsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ilk kez hak eden biri ödül aldi bu gece gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 the machinist ve amerikan psycho da nerdeymiş lan akademi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hani adamın en iyi oynadığı filmler hep düşük bütçeli veya oscar'ın görmezden geldiği filmler oldu genelde, Fighter'da adam resmen spot ışıklarının altında hayatının en iyi performansını gösterdi. Alması gerekiyordu artık, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 empire of the sunda bile aday gostermemisler cocuu, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ya inception fanboyları ağlamasın. akademi yine geçen seneki the hurt locker faciası gibi yapar en iyi filmi verir inception'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 müziği hans abi almazsa how to train your dragon alsın güzeldi onun müzikler epey gerçi social network de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 şu geçmiş oscarlara bakıyodum bi yandan. pekçok iyi oyuncunun neden daha fazla oscarı yok ya da bu adam bu filmde niye oscar alamadı diye düşünürdüm. sonra anladım ki eskiden oscarlar hakikaten oscarmış. bize daha yakın olması açısından 1994'e baktım. best actor filmlerine bi bakın: TOM HANKS "Forrest Gump" John Travolta "Pulp Fiction" Morgan Freeman "The Shawshank Redemption" Nigel Hawthorne "The Madness of King George" Paul Newman "Nobody's Fool" filmlere bakıuyorum oyunculara bakıyorum. Forrest gump, pulp fiction, shawshank redemption... afedersiniz ama rekabete bakar mısınız. artık Her sene 1 tane güzel film çıkıyor çıkmıyor. O da alıyor oscarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar