Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[!!!NO SPOILER!!!] AngeL,Buffy

kingpin

Öne çıkan mesajlar

bu arada dikakt ettiniz mi buffy deki 3 kafadar yaratığı başlarından savdıktan sonra birisi yaratığa buffy'nin adresine veren tipe "are you some kind of Jedi?" dio.. oda "Force is storng on weak minds" dio... euheuh bu çok hoşuma gitti :P

Angel bence pek güzel olmayan bi bölümdeydi ama amy acker'ın güzel tarafını gördük euheuh...[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!!
Sosyal ağlarda paylaş

amy acker zaten süper bi varlık güzel tarafı marafı olmaz :P ya ben diyorum willow böyle hokus pokus la altın külçeler yaratsa babalar gibi ne güzel olur, ayrıca o 3 lü de süferdi
-hatta istersek hiç uyumayabilriz
-abartma xxx :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

benim aklımda eski bölümlerden kalan bi espri var..
Harmony Slayer hakkında bikaç kitap okumus..Taktikler hakkında, slayerın zayıflıkları vs..
Harmony şu salak sarışın vampir bu arada..

Harmony-Spike

Harmony : Biz senin gibi deiliz, kitabımızı okuyup dersimizi çalıştık
Spike : Evil for Dummies?

:)
Sosyal ağlarda paylaş

angel in bedenine giren marcus her kadına aynı şekilde yavşıyor buldu tabi yakışıklı bedeni =P "sana daha önce ne kadar güzel olduğunu sölemişmiydim" lol bide lilah la sevişmesinede bittim yani sölemeden edemedim =P[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

Kısa boylu olan balron'a dönüştü ama konuşması süper komikti ya.

Angel'da amy acker'in en azından sezon sonuna kadar kalacağı belli oldu. Angel'ın karşısına da galiba ilk defa teketekte öldüremeyeceği bir yaratık çıktı.[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 13 October 2003 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

angel teketekte öldürür de, koloni olarak gelirse çok zor..

bu arada balron dediğiniz balrog mu pit fiend mi? UO tarzında konuşmayalım :)

buffynin bölümü hangisiydi, izleyemedim netten çekeyim bari[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

oldukca gucsuz değil oldukca maket gorunuyodu bence, görüntü de işte direk diablo2:lod da ki pit fiend mıydı act 4 te kılıçla gelip ateş üfleyen elemanlar onların kırmızısı olmuş direk :P bence de angella o böcüün şanşları eşit olurdu teketekte baksana yani 4 bizim ekip+fredin anne baba anca yendiler yaratıı :P[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

buffy de zaten eleanın kacması bombaydı.. attı sisi, koşuyo :)

angelda da amy nın kalacagı kesındı zaten (credıts olayında gosterıyodu hatunu paso.. ona da bı ıs bulmak lazım... oda boyle ıcatlar fln mı yapcak ? :)[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?
Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
Sosyal ağlarda paylaş

angel bölümü baya iyiydi..
Angel'ı uzun zamandır ilk kez ezmediler bu bölümde :)
Salak veletten de kurtulduk..

Charisma Carpenter (rol adı neydi unuttum) şu dayak yiyen kadının evine girerken çok güldüm..
"beni davet etmiycek misin? Pardon unutmuşum vampir değilim"[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

buffy'de willow olmasa artik surukleyici bir oge kalmadi diyebilirim. Dizinin su ana kadar tanidigim en buyuk fan'i 'bafigokan' in soyledigine gore bu pazar yayinlanacak bolumden sonra cok ilginclesip guzellesecekmis.

Angel'i bu bolumde pek begendim, ozellikle wesley ve cordy' i tebrik ediyorum burdan, basarili bir oyun cikardiniz. Lilah ninda sonunda bi ezik buzuk olmaktan vazgecmesi sevindirici.

Roswell de cok guzeldi cuma gunu ama burayla bir ilgisi yok sanirim.[hline]blinded by fear of life
Sosyal ağlarda paylaş

bafiden irendim tekrar ve tekrar
angel yine güzeldi, safkan vampir doğucak bence o =) ruhu muhu dinlemez, sora ana oğul öldürcekler holtz u angelda seyredicek. önceden sadece bafi varken, o öldürdüğü vampir gibi bişeyler olcak velette darla yı vampir eden şahsiyet gibi fln.[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Sosyal ağlarda paylaş

buffy bölümü iğrençti..
tüm sırlar ortaya çıksın diye uydurulmuş bir bölümdü.
oyunculuk, şarkıcılık iyiydi. Ama buffy'ye ters bir bölümdü, ve dediğim gibi sırların hepsi ortaya çıksın diye uydurulmuş birşeydi.

Spike derim adamım yine karizmasını koydu. En iyi şarkı bence, Buffy'nin onun yanına gittiğinde söylediği şarkıyıdı "Let me rest in peace" mi ne diyordu...

Angel bölümü güzeldi. Cordy ile konuşurken "-beni seviyor musun? -Evet. -Nasıl yani? -Seni herkes seviyor, hey millet Angel'ı seviyorum! Bak herkes seni seviyor" gibi ilginç dialoglar vardı. Angel'la Darla kapışması dört dörtlük değildi ama fena da değildi..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...