blademaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ama buff angel için ölümsüz aşık takılıo :)) dışardan bakan olayları bilmeyen bi adama wampire slayer wamp la aşıklar desen adam ölür gülmekten heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bu arada dikakt ettiniz mi buffy deki 3 kafadar yaratığı başlarından savdıktan sonra birisi yaratığa buffy'nin adresine veren tipe "are you some kind of Jedi?" dio.. oda "Force is storng on weak minds" dio... euheuh bu çok hoşuma gitti :P Angel bence pek güzel olmayan bi bölümdeydi ama amy acker'ın güzel tarafını gördük euheuh...[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 amy acker zaten süper bi varlık güzel tarafı marafı olmaz :P ya ben diyorum willow böyle hokus pokus la altın külçeler yaratsa babalar gibi ne güzel olur, ayrıca o 3 lü de süferdi -hatta istersek hiç uyumayabilriz -abartma xxx :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 benim aklımda eski bölümlerden kalan bi espri var.. Harmony Slayer hakkında bikaç kitap okumus..Taktikler hakkında, slayerın zayıflıkları vs.. Harmony şu salak sarışın vampir bu arada.. Harmony-Spike Harmony : Biz senin gibi deiliz, kitabımızı okuyup dersimizi çalıştık Spike : Evil for Dummies? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 angel in bedenine giren marcus her kadına aynı şekilde yavşıyor buldu tabi yakışıklı bedeni =P "sana daha önce ne kadar güzel olduğunu sölemişmiydim" lol bide lilah la sevişmesinede bittim yani sölemeden edemedim =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 spike zaten çok karizma takılıyo, bitiyorum elemana, aynen koptum angel ın lilahla sevişmesine, savaşma seviş olmuş direk :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Harmony : Biz senin gibi deiliz, kitabımızı okuyup dersimizi çalıştık Spike : Evil for Dummies? yok izlemedim bu sahneyi ama koptum süpermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bu arada 7.sezonun sonuna dogru Willow Türkçe konusuyor bi yerde eheh Keşke bitirmeselermiş diziyi, ne izlicem ben şimdi :p Angel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 3 tipin jedi oalyları süfe rya kornaya hasta oldum :)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Kısa boylu olan balron'a dönüştü ama konuşması süper komikti ya. Angel'da amy acker'in en azından sezon sonuna kadar kalacağı belli oldu. Angel'ın karşısına da galiba ilk defa teketekte öldüremeyeceği bir yaratık çıktı.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 13 October 2003 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 angel teketekte öldürür de, koloni olarak gelirse çok zor.. bu arada balron dediğiniz balrog mu pit fiend mi? UO tarzında konuşmayalım :) buffynin bölümü hangisiydi, izleyemedim netten çekeyim bari[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 pit fiend a benziyor ama medium-size. oyle balron balrog gibi falan degil. oldukca gucsuz gorunuyordu.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 oldukca gucsuz değil oldukca maket gorunuyodu bence, görüntü de işte direk diablo2:lod da ki pit fiend mıydı act 4 te kılıçla gelip ateş üfleyen elemanlar onların kırmızısı olmuş direk :P bence de angella o böcüün şanşları eşit olurdu teketekte baksana yani 4 bizim ekip+fredin anne baba anca yendiler yaratıı :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 buffy de zaten eleanın kacması bombaydı.. attı sisi, koşuyo :) angelda da amy nın kalacagı kesındı zaten (credıts olayında gosterıyodu hatunu paso.. ona da bı ıs bulmak lazım... oda boyle ıcatlar fln mı yapcak ? :)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım? Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 angel bölümü baya iyiydi.. Angel'ı uzun zamandır ilk kez ezmediler bu bölümde :) Salak veletten de kurtulduk.. Charisma Carpenter (rol adı neydi unuttum) şu dayak yiyen kadının evine girerken çok güldüm.. "beni davet etmiycek misin? Pardon unutmuşum vampir değilim"[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 böff geçen akşam 24'ten sonra buffy'i izleme gafletinde bulundum da eskisinden bile daha çok sırıtır olmuş. espriler ganiydi ama gülümsediğimi bile hatırlamıyorum..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Buffy tamamen saçmalıyor artık. Angel çok daha sürükleyici.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Bence Buffy "genel" olarak Angeldan daha iyi. Belki kötü birkaç bölümlerine denk gelmişsinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 buffy'de willow olmasa artik surukleyici bir oge kalmadi diyebilirim. Dizinin su ana kadar tanidigim en buyuk fan'i 'bafigokan' in soyledigine gore bu pazar yayinlanacak bolumden sonra cok ilginclesip guzellesecekmis. Angel'i bu bolumde pek begendim, ozellikle wesley ve cordy' i tebrik ediyorum burdan, basarili bir oyun cikardiniz. Lilah ninda sonunda bi ezik buzuk olmaktan vazgecmesi sevindirici. Roswell de cok guzeldi cuma gunu ama burayla bir ilgisi yok sanirim.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Hnnn kahretsin, kardeşimin arkadaşının bilgisayarla uraşmaktan kaçırdım angel ile buffy'i. Haftasonu öğlen tekrarlarını izlicem.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Evet müzikal severler için güzel bir buffy bölümüydü. Bakalım angel ne yapacak.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 uzun zamandir izledigim en eglenceli buffy bolumduydu hehe hem muzikalleri sevmememe ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bafiden irendim tekrar ve tekrar angel yine güzeldi, safkan vampir doğucak bence o =) ruhu muhu dinlemez, sora ana oğul öldürcekler holtz u angelda seyredicek. önceden sadece bafi varken, o öldürdüğü vampir gibi bişeyler olcak velette darla yı vampir eden şahsiyet gibi fln.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Bence yeni gelen yaratık yüzünden oğlu doğmayacak Angelın ve Angel acaip bir intikam işine başlayacak.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 buffy bölümü iğrençti.. tüm sırlar ortaya çıksın diye uydurulmuş bir bölümdü. oyunculuk, şarkıcılık iyiydi. Ama buffy'ye ters bir bölümdü, ve dediğim gibi sırların hepsi ortaya çıksın diye uydurulmuş birşeydi. Spike derim adamım yine karizmasını koydu. En iyi şarkı bence, Buffy'nin onun yanına gittiğinde söylediği şarkıyıdı "Let me rest in peace" mi ne diyordu... Angel bölümü güzeldi. Cordy ile konuşurken "-beni seviyor musun? -Evet. -Nasıl yani? -Seni herkes seviyor, hey millet Angel'ı seviyorum! Bak herkes seni seviyor" gibi ilginç dialoglar vardı. Angel'la Darla kapışması dört dörtlük değildi ama fena da değildi..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar