Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[!!!NO SPOILER!!!] AngeL,Buffy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla korkarım diil yaw :( neyse canım, yiğidin malı meydandadır bize ne :D ama angel'ın ööle resimleri niye yok ki ...
*!saçmalar,farkındadır ama bozuntuya vermez*[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
sen en iyisi özelden bana o siteyi ver :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
of yaa offf, dün paticik yine yokolmuştu, bis de fedaykinciimle kendi aramızda içimizi dökmek zorunda kaldık. buffy iice sapıttı yaw... angelus ruleeeezzzzzzzzz!![signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
angelus adamım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
Mesaj tarihi:
kahramanları bu kadar ezmek zorundalar mı?
willow düşüncesiyle o "übeeer"vampiri yokedemez mi?
biraz oyun oynamak yerine ciddi bişiler yapsalar çok sevincem..
angel fena değildi.[signature][hline]i'll kill you myself.
i see you have an appetite for destruction
it is a good day to die!
i sense a soul in search of answers.
honor guide me!
Mesaj tarihi:
Slayer'ın Slayer'lığı mı kaldı? Buffy bütün bölüm baydı baydı baydı, çömezler ah çaresiziz ne yapsak da ölmesek, diye delirdi. Bu kadar karamsarlıktan sonra o son 10 dakika bile kurtaramaz onu.
Ama Angelus öyle mi..
"You ate babies!" :D muhaha koptum ya hala gülüyorum.
Mesaj tarihi:
haha angelus super ya
adam elini sürmeden ortamı karıştırmayı başardı :)

umarım o kavanoz bi ömür bulunmaz bizde angelus izleriz hatta dizinin isminide angelus yapsınlar yada angelus diye yeni dizi çeksinler
Mesaj tarihi:
Angelus nası kelime oyunları yapıo milleti deli etti :D Birbirlerine girdi ya Gunn ile Wesley, aşağıda bu gülüo.

Connor'la konuşmalarıda güzeldi. Ruhu kim çaldı ben onu merak ediorum asıl.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
angelus angel dan cok daha eglenceli bir tipmis. kullansinlar bunu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
evet kim caldi bakalım yine 1hafta bekleyecez off ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
kafamın takıldıı bi yer var.
vampirlerin fotoğrafı çekilmiyodu aynada görünmüyodu doğru hatırlıyosam, e kamera farklı bi şey mi ? nası gözüküyo orda ?[signature][hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Mesaj tarihi:
fotoğrafı çekiliyor
sadece aynada gözükmüyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
angelus çok iyi bir tip diyorsunuz da , daha önce hiç görmediniz mi :)

çok kez gösterdi. ve bence iyi/cool değil de psikopat/hasta/cani birisi..[signature][hline]i'll kill you myself.
it is a good day to die!
honor guide me!
Mesaj tarihi:
Bonecuğum orada iyiymiş demelerinden kasıt iyi huylu hanım hanımcık anlamında değil.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
zaten hokkabaz zipir komik falan da demiyoruz. o sorunlu hali eglenceli. insanlara satasmasi, parmakliklarin ardindan grubu sallamasi vs.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 03 Mayıs 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
angelus dangerous..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
ahauhauhau
o velet de blizzard'ı geçti alıntıda :)

o lafı sırasında "shields up! weapons online!
not equipped with shields? well then buckle up!"

lafı geldi aklıma battlecruiser'ın

adam habire vader jedi, apocalypse, dr. doom muhabbeti yapıyor euueh eğlencelik..

bir de "dawnie" ile muhabbeti süper :)[signature][hline]i'll kill you myself.
it is a good day to die!
honor guide me!
Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 03 Mayıs 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
haha angelus super ya
adam elini sürmeden ortamı karıştırmayı başardı :)

umarım o kavanoz bi ömür bulunmaz bizde angelus izleriz hatta dizinin isminide angelus yapsınlar yada angelus diye yeni dizi çeksinler

+1
Mesaj tarihi:
bence bulunsun abi.
yeter bu kadar adamın 1 bölümü yeter de artar :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
ne yani bulmasınlar da hazır kavanozdayken turşusunu mu kursunlar angel'ın?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
Bulunmasın ruhu felan

Çıksın o parmaklıklardan
Alemlere aksın
Zaten 24 saat gece ordan oraya seksin
Onu bunu emsin.
Bir de arada öyle kıl kıl gülüp millete pislik yapıp eğlensin.

Vampir dizisinin zevkini alalım.
Sıkıldım ben ruhu olan depresif Aşık vampirden.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 04 Mayıs 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dooru söze ne denir? haklısın walla, sıkıo bi süre soora, hep bööle ağlamaklı bi surat ve babacan tavırlar olmuo...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
  • Yeni Oluştur...