MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 fotomontajdır , gerçek olsa her yerde dolaşırdı buffy nin bufili hali (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 walla korkarım diil yaw :( neyse canım, yiğidin malı meydandadır bize ne :D ama angel'ın ööle resimleri niye yok ki ... *!saçmalar,farkındadır ama bozuntuya vermez*[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 sen en iyisi özelden bana o siteyi ver :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yazık ya, bir slayer yapçaksınız madem, onurlu bişi yapın :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 of yaa offf, dün paticik yine yokolmuştu, bis de fedaykinciimle kendi aramızda içimizi dökmek zorunda kaldık. buffy iice sapıttı yaw... angelus ruleeeezzzzzzzzz!![signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 angelus adamım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kahramanları bu kadar ezmek zorundalar mı? willow düşüncesiyle o "übeeer"vampiri yokedemez mi? biraz oyun oynamak yerine ciddi bişiler yapsalar çok sevincem.. angel fena değildi.[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Slayer'ın Slayer'lığı mı kaldı? Buffy bütün bölüm baydı baydı baydı, çömezler ah çaresiziz ne yapsak da ölmesek, diye delirdi. Bu kadar karamsarlıktan sonra o son 10 dakika bile kurtaramaz onu. Ama Angelus öyle mi.. "You ate babies!" :D muhaha koptum ya hala gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 haha angelus super ya adam elini sürmeden ortamı karıştırmayı başardı :) umarım o kavanoz bi ömür bulunmaz bizde angelus izleriz hatta dizinin isminide angelus yapsınlar yada angelus diye yeni dizi çeksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Angelus nası kelime oyunları yapıo milleti deli etti :D Birbirlerine girdi ya Gunn ile Wesley, aşağıda bu gülüo. Connor'la konuşmalarıda güzeldi. Ruhu kim çaldı ben onu merak ediorum asıl.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 angelus angel dan cok daha eglenceli bir tipmis. kullansinlar bunu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 evet kim caldi bakalım yine 1hafta bekleyecez off ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kafamın takıldıı bi yer var. vampirlerin fotoğrafı çekilmiyodu aynada görünmüyodu doğru hatırlıyosam, e kamera farklı bi şey mi ? nası gözüküyo orda ?[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 fotoğrafı çekiliyor sadece aynada gözükmüyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 angelus çok iyi bir tip diyorsunuz da , daha önce hiç görmediniz mi :) çok kez gösterdi. ve bence iyi/cool değil de psikopat/hasta/cani birisi..[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bonecuğum orada iyiymiş demelerinden kasıt iyi huylu hanım hanımcık anlamında değil.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 zaten hokkabaz zipir komik falan da demiyoruz. o sorunlu hali eglenceli. insanlara satasmasi, parmakliklarin ardindan grubu sallamasi vs.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 03 Mayıs 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 angelus dangerous..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ahauhauhau o velet de blizzard'ı geçti alıntıda :) o lafı sırasında "shields up! weapons online! not equipped with shields? well then buckle up!" lafı geldi aklıma battlecruiser'ın adam habire vader jedi, apocalypse, dr. doom muhabbeti yapıyor euueh eğlencelik.. bir de "dawnie" ile muhabbeti süper :)[signature][hline]i'll kill you myself. i see you have an appetite for destruction it is a good day to die! i sense a soul in search of answers. honor guide me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klark_23_Kent Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kardeşler bırakın angel ve buffy yi gelin smallville için çalışmalar yapalım:) yolda geçen birine sormuşlar angle mı? buffy mi? smallville mi? diye adam o ne demiş:)zuahhaa(tamam iğrençti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Popeye, 03 Mayıs 2004 17:45 tarihinde demiş ki: haha angelus super ya adam elini sürmeden ortamı karıştırmayı başardı :) umarım o kavanoz bi ömür bulunmaz bizde angelus izleriz hatta dizinin isminide angelus yapsınlar yada angelus diye yeni dizi çeksinler +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bence bulunsun abi. yeter bu kadar adamın 1 bölümü yeter de artar :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ne yani bulmasınlar da hazır kavanozdayken turşusunu mu kursunlar angel'ın?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bulunmasın ruhu felan Çıksın o parmaklıklardan Alemlere aksın Zaten 24 saat gece ordan oraya seksin Onu bunu emsin. Bir de arada öyle kıl kıl gülüp millete pislik yapıp eğlensin. Vampir dizisinin zevkini alalım. Sıkıldım ben ruhu olan depresif Aşık vampirden. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 04 Mayıs 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 dooru söze ne denir? haklısın walla, sıkıo bi süre soora, hep bööle ağlamaklı bi surat ve babacan tavırlar olmuo...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar