Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ölü topic dirildi. Vazgeçtim ben, içmek gibi bir çabam yok rakı beyler. Boşverin, öneri vermeyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 zıkkım iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Umut ocakbaşına gittiik geçenlerde , şalgamla içmeyi denedim ilk kez, çok başarılıydı Tekirdağ yaş üzümdü o rakı. Yeşil Efe'yi de beğeniyorum. Yeni rakı bozdu ama o da şimdi ALA diye bir modeli çıkartıyor ( veya çıkarttı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Gündüz vakti canım rakı istedi. Olmaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tek başına içilmiyor hatta yabancı ortamda bile pek içilmiyor muhabbetle ilişkili gerçekten rakı eğer öyle alıştıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 alkollu kafa ile kaza yaptınız mı böyle poz verin bu adamın kaçıncı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 rakı sofrasında mezeler yemek gibi yenmiyosa rakı shot yapılmıyosa/hızlı içilmiyosa rakı sofrasında rakıdan başka(bira ve su hariç) bir içecek yoksa adaba uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 KALAMAR KARİDES AHTAPOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yeşil efe. Aşerdim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kara efe hayatımda içtiğim en güzel rakı bu kadar güzel rakı olamaz açık ve net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bi kere ben bir meyhanede bi duble rakı yanına ekmek arası mantar istemiştim adam da rakıyla o olmaz ben tabakta getireyim diye ayar çekmişti bana onu hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yeşil efe hiç baş ağrısı yapmıyor bende, ondan seviyorum galiba sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ekmek arası mantar ne hacırello ben genelde tek rakı koyar suyuda yarısına kadar koyarım yani az su az rakı şeklinde içerim rakıyı bir gün kara efe'yi ilk içtiğimde arkadaş dolduruyodu şunu duble koy abi tek koyma artık dedim adam bana 6 bardak duble rakı içirmiş ben tek rakı içiyorum sanıyodum öyle güzel öyle yumuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 baltalimanında tarihi bişi bişi meyhanesi vardı.hazırlıktayken giderdik oraya.geçen otobüsten bakarken gördüm kapanmış:( öyle camlarda gazeteler falan tabela yok.kötü oldum rakıya tövbe ettim desem de inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 rock-I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bu rakı muhabbeti şeye benzio " abi camel eskiden çok iyiydi sonra bozdular yeaaaaa ". millet nedense rakı içince kendini bi bok sanıo. not: severek içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bence rakı adabı çok basittir. Ağzınla içeceksin kaba etinle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 günah beyler içmeyin öteki tarafta sorcaklar size söyliyim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 samaella said: gerçek mi bu? gerçekse imbaymıi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 baba imba dediğin şey fitil, anüsünden içeri sokuosun. nesi imba lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 adamınbiri said: kara efe hayatımda içtiğim en güzel rakı bu kadar güzel rakı olamaz açık ve net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Jeeztro said: baba imba dediğin şey fitil, anüsünden içeri sokuosun. nesi imba lan yuh /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar