LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6-ghL3GmPkA Krizsan and a female companion were driving along the highway on Friday morning with a dashboard-mounted video camera running when the semi burst through the barrier. It looked like a scene out of a Michael Bay film, an appropriate comparison considering Krizsan's stunt driver-like reaction. said: Everything seemed to slow down and I think all those years playing video games as a kid paid-off," he said in a phone interview.
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 adam yes, all dan sonra ne diyor merak ettim
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sağa bakmadan girmiş gibi, yanda araba olsa patlamıştı gene?
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hakikaten o andan sonra r-18 konuşmamak mümkün değil heh
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 goldbären said: sağa bakmadan girmiş gibi, yanda araba olsa patlamıştı gene? bakmıştır belki
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Magnum said: adam yes, all dan sonra ne diyor merak ettim Hatun, are you ok? Driver, Yes, holy fu....... shit demiş olabilir. Baya common bir söz bu gibi durumlarda.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 o an çoğu kişi şoktan donardı , başıma geldi ordan biliyorum , evet bilgisayar oyunları işe yaramış
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Valerius said: gibi bir eleman olsa gerek. boneda daha fazla oyun vardır
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Silphatos said: refleks ya ne oyunuymuş said: Everything seemed to slow down and I think all those years playing video games as a kid paid-off," he said in a phone interview. demiş eleman. cnn'de izlediydim ben de. hatta spiker abla "acaba hangi oyunları oynamış merak ettim." dediydi.
Öne çıkan mesajlar