Mach Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 öyle icat yapıyosun sırt dayama yeri yapmiyosun. bu japonları anlamak mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ayakkabı burunlarının alayına pençe attırmak lazım.Bu icada en fazla ayakkabı tamircileri sevinir. Btw Kadınlar için ne icat edersen et "çantalarına" sığmadıkça bişey ifade etmez onlar için `,-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 buna otururken insanın beli ağırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Herşey güzel de yönü nasıl tayin ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 E anlatıyor ya, ağırlığını verdiğin tarafa gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 benim çok hoşuma gitti, çok cyberpunk bir aletmiş, istiyorum bir tane. Hastadam said: gerçekten insalınğın buna ihtiyacı vardı. çok büyük bir icat. tanrım, hergün dua ediyordum birisi çıksında yaratsın şunu diye. sipeyskeyk said: ee ne boka yarıyor bu şimdi? razzRaziel said: ofiste yarış yapmaya iyi ki bilim adamları bu şekilde düşünmüyor, yoksa telefon-televizyon bile olmazdı. ilk aklıma gelen tekerlekli sandalye kullanan hastalar geldi. sadece vücutlarını eğerek istedikleri yere gidebilirler. bisiklet kullanımı yerine de gelişebilir bu, insanlar şehir içinde rahatça kullanabilirler bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 lol abi tam embesil işi olmuş ahah bi yandan normal normal konuşuyorlar bi yandan sağa sola eğiliyorlar falan. bi kere yaslanamıyosun, 2 elim serbest olsa nolcak koy oraya bi kontrol kolu, yaslanayım tek elimle kontrol edeyim. eğilmeyle kontrol etmek aşırı rahatsız. merdivenlere gelince napıcam sonra, inip bavul gibi elimde mi taşıcam? hangi akılla mantıkla yapıyorlar böyle şeyleri lan vallahi enteresan. para bok, saçalım anasını satim. aslında bi an düşündüm de, bu gerçekten olan birşey mi yoksa honda bizi trollüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ne adamsiniz. Burda devrilmeyen tekerlegi sunuyorlar, siz koltuğun konforunu tartışıyorsunuz. Bisiklette de koltuk sırtı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 beyaz pantolon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 biz hala integral filan alalım adamlar neler yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Bone said: benim çok hoşuma gitti, çok cyberpunk bir aletmiş, istiyorum bir tane. Hastadam said: gerçekten insalınğın buna ihtiyacı vardı. çok büyük bir icat. tanrım, hergün dua ediyordum birisi çıksında yaratsın şunu diye. sipeyskeyk said: ee ne boka yarıyor bu şimdi? razzRaziel said: ofiste yarış yapmaya iyi ki bilim adamları bu şekilde düşünmüyor, yoksa telefon-televizyon bile olmazdı. ilk aklıma gelen tekerlekli sandalye kullanan hastalar geldi. sadece vücutlarını eğerek istedikleri yere gidebilirler. bisiklet kullanımı yerine de gelişebilir bu, insanlar şehir içinde rahatça kullanabilirler bunu. televizyon yaratılmasaymışda olurmuş açıkçası, amacından fazlasıyla saptı şuanda. ayrıca telefonlarda bir hayli gereksiz, sağlığa zararlı, teslayı engellemeselerdi bedavaya çok daha iyi bir icat kullanıyor olabilirdik. şuanda bunu beğenmende tipik bir tüketici olduğunu kanıtlar nitelikte. neyseki sizin gibileri varda birileri ceplerini doldurabiliyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Hastadam said: televizyon yaratılmasaymışda olurmuş açıkçası bunun deneceğini biliyordum heuh şöyle düşün, televizyon olmasaydı olurdu derken cep telefonu da olmuyor, bilgisayarın da, kameran da olmuyor. 2010'a kadar gelip bir anda hayatımızdan tv'yi silmiyoruz, hepsi birbiriyle bağıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Hastadam said: Bone said: benim çok hoşuma gitti, çok cyberpunk bir aletmiş, istiyorum bir tane. Hastadam said: gerçekten insalınğın buna ihtiyacı vardı. çok büyük bir icat. tanrım, hergün dua ediyordum birisi çıksında yaratsın şunu diye. sipeyskeyk said: ee ne boka yarıyor bu şimdi? razzRaziel said: ofiste yarış yapmaya iyi ki bilim adamları bu şekilde düşünmüyor, yoksa telefon-televizyon bile olmazdı. ilk aklıma gelen tekerlekli sandalye kullanan hastalar geldi. sadece vücutlarını eğerek istedikleri yere gidebilirler. bisiklet kullanımı yerine de gelişebilir bu, insanlar şehir içinde rahatça kullanabilirler bunu. televizyon yaratılmasaymışda olurmuş açıkçası, amacından fazlasıyla saptı şuanda. ayrıca telefonlarda bir hayli gereksiz, sağlığa zararlı, teslayı engellemeselerdi bedavaya çok daha iyi bir icat kullanıyor olabilirdik. şuanda bunu beğenmende tipik bir tüketici olduğunu kanıtlar nitelikte. neyseki sizin gibileri varda birileri ceplerini doldurabiliyor sürekli. tam bi liseli ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tamam abi ben liseli ergenim. siz şimdi koşun iphone 4 çıkmış, onu alın, süpermiş falan. aplikasyon yükler oyun falan oynarsınız. he bide eklemeyi unutmuşum; senede bir kere falan v veya benzeri film izlersiniz. bi kere zeitgeist falan izler 2 gün gaza gelirsiniz, sonra iphone 5 çıkar, hemen alırsınız. nede olsa onda 3 BOYUTLU GÖRÜNTÜLÜ GPS sistemi falan vardır, çok yardımcıdır insan hayatına, çok büyük bir katkıdır. nede olsa o olmasa, 3 BOYUTLU GPS SİSTEMİ OLAN BİLGİSAYAR olmazdı. baba baba bak bunda şu varmış ama, almak lazım şimdi, okula giderken çok işime yarıyor baabaaa 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 oyun oynamak için psp, dsi falan var. iphone'da niye oynayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 anarşik liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 alıcan bunu, çıkacan çevre yoluna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abiiiee yaa herşeyi gavurlar yapıyor türkiye bi türlü üretemiyor, çünkü heryer dinci abi, dinciler yüzünden tu kaka dinciler abbbiiieeeee. neyse qaanqaa geçen ipad aldım 20213109 liraya, sufer qqannqaa, böyle dokunmatik falan, çok rahat, rengide çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 fakirim ben fakir, kıskanıyorum sizi, ondan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bunların hepsi amerikan oyunu, amerikanın arkasında da israil var panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi en iyisi türk gençliği, zaten bizim lise sisteminden herşeyi öğreniyoruz, adamlar salak gibi bizim lisede öğrendiklerimizi üniversitede öğreniyor, baksana amerikanın %99.9'u türkiyenin yerini gösteremiyomuş haritada, cahiller keh keh keh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 dostum tüketimci topluma karşı muhalif bir tavır içerisine bürünmeye başlaman güzel 5 yıl sonra falan adam olursun belki ama arada geçen vakitte kötü bir ergen olarak geçirme yani baya feci gözüküyo şu an postların fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 iphone'u olan ergen rage'i. bu arada adam olursun falan derken biraz ayıp olmuş sanki. neyse belliki hayvanla adam gibi konuşmakda işe yaramıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 haydaaa bilader unutmuşum ben ergenlerin öfkeli ve saldırgan olduğunu da halbusi çok cana yakın yaklaşmıştım. Neyse. Allaha emanet ol o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar