Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

honda'dan yeni icat

yav

Öne çıkan mesajlar

benim çok hoşuma gitti, çok cyberpunk bir aletmiş, istiyorum bir tane.

Hastadam said:

gerçekten insalınğın buna ihtiyacı vardı. çok büyük bir icat. tanrım, hergün dua ediyordum birisi çıksında yaratsın şunu diye.

sipeyskeyk said:

ee ne boka yarıyor bu şimdi?

razzRaziel said:

ofiste yarış yapmaya

iyi ki bilim adamları bu şekilde düşünmüyor, yoksa telefon-televizyon bile olmazdı.

ilk aklıma gelen tekerlekli sandalye kullanan hastalar geldi.
sadece vücutlarını eğerek istedikleri yere gidebilirler.

bisiklet kullanımı yerine de gelişebilir bu, insanlar şehir içinde rahatça kullanabilirler bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

lol abi tam embesil işi olmuş ahah bi yandan normal normal konuşuyorlar bi yandan sağa sola eğiliyorlar falan.

bi kere yaslanamıyosun, 2 elim serbest olsa nolcak koy oraya bi kontrol kolu, yaslanayım tek elimle kontrol edeyim. eğilmeyle kontrol etmek aşırı rahatsız. merdivenlere gelince napıcam sonra, inip bavul gibi elimde mi taşıcam? hangi akılla mantıkla yapıyorlar böyle şeyleri lan vallahi enteresan. para bok, saçalım anasını satim.

aslında bi an düşündüm de, bu gerçekten olan birşey mi yoksa honda bizi trollüyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Hastadam said:

gerçekten insalınğın buna ihtiyacı vardı. çok büyük bir icat. tanrım, hergün dua ediyordum birisi çıksında yaratsın şunu diye.

sipeyskeyk said:

razzRaziel said:

ofiste yarış yapmaya

iyi ki bilim adamları bu şekilde düşünmüyor, yoksa telefon-televizyon bile olmazdı.

bisiklet kullanımı yerine de gelişebilir bu, insanlar şehir içinde rahatça kullanabilirler bunu.

televizyon yaratılmasaymışda olurmuş açıkçası, amacından fazlasıyla saptı şuanda. ayrıca telefonlarda bir hayli gereksiz, sağlığa zararlı, teslayı engellemeselerdi bedavaya çok daha iyi bir icat kullanıyor olabilirdik. şuanda bunu beğenmende tipik bir tüketici olduğunu kanıtlar nitelikte. neyseki sizin gibileri varda birileri ceplerini doldurabiliyor sürekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:
televizyon yaratılmasaymışda olurmuş açıkçası

bunun deneceğini biliyordum heuh

şöyle düşün, televizyon olmasaydı olurdu derken cep telefonu da olmuyor, bilgisayarın da, kameran da olmuyor.

2010'a kadar gelip bir anda hayatımızdan tv'yi silmiyoruz, hepsi birbiriyle bağıntılı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

Bone said:

Hastadam said:

sipeyskeyk said:

razzRaziel said:

ofiste yarış yapmaya

televizyon yaratılmasaymışda olurmuş açıkçası, amacından fazlasıyla saptı şuanda. ayrıca telefonlarda bir hayli gereksiz, sağlığa zararlı, teslayı engellemeselerdi bedavaya çok daha iyi bir icat kullanıyor olabilirdik. şuanda bunu beğenmende tipik bir tüketici olduğunu kanıtlar nitelikte. neyseki sizin gibileri varda birileri ceplerini doldurabiliyor sürekli.

tam bi liseli ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

tamam abi ben liseli ergenim. siz şimdi koşun iphone 4 çıkmış, onu alın, süpermiş falan. aplikasyon yükler oyun falan oynarsınız. he bide eklemeyi unutmuşum; senede bir kere falan v veya benzeri film izlersiniz. bi kere zeitgeist falan izler 2 gün gaza gelirsiniz, sonra iphone 5 çıkar, hemen alırsınız. nede olsa onda 3 BOYUTLU GÖRÜNTÜLÜ GPS sistemi falan vardır, çok yardımcıdır insan hayatına, çok büyük bir katkıdır. nede olsa o olmasa, 3 BOYUTLU GPS SİSTEMİ OLAN BİLGİSAYAR olmazdı. baba baba bak bunda şu varmış ama, almak lazım şimdi, okula giderken çok işime yarıyor baabaaa 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...