Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ugur Mumcu'nun aramizdan ayrilisinin 18. yildonumu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Napolyonn said:

neyse ne benim fikrim bu hadi hayırlı işler.

anca gidersin. git samanyolu aç bugün kazılarda neler çıkarmışlar ergenekonda. lol

cumhuriyet gazetesine bomba atan ergenekon, ama cumhuriyet yazarları da ergenekon diyosunuz.

sonra burada gelip yalancıktan timsah gözyaşları :D tabi adamcağız öldü, zararı yok artık. analım geçelim.

adamlar sizin kafada 80 yıl yaşamaktansa cesaretleriyle kısa yaşadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Küçük bir dipnot;

Dün arkadaşla arabada giderken bir anda radyo'da (eksen) "bugün 24 ocak" diye girdi dj kız. "Uğur Mumcu'nun ölüm yıldönümü" dedim dj de konuşmaya devam ediyor. "Bugün size verebilecek önemli bir konser haberimiz yok ama tarihte bugün olan önemli olaylara baktığımızda Neil Diamond'ın doğumgünü olduğunu görüyoruz" gibi bir laf etti ve sonrasında da cnbc-e deki yayın akışında bulunan dizilerden izlemek isteyebileceklerimizi sayarak devam etti. Belki benim abartmam ya da hıyarlığım bilemiyorum ama bu bile radyo eksen ayarındaki çocukları (seven, dinleyen varsa hemen alınmasın ne kast etmek istediğimi anladınız) neden sevmediğimi bir kez daha belli etti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Ya ben anlamiyorum gercekten.

Tanimiyorsundur, bilmiyorsundur da nedir bu saygisizlik nedir bu sacmalik ?

Adam gelmis gecmis en iyi gazetecilerden biri. Gercek bir vatan sever ve en buyuk amaci yolsuzluklari ortaya sermek, yanlisi duzeltmek.

Bu amacta yasamini yitirmis birisi ustelik.

Siz nasil bir kafaya sahipsiniz ki bunu takdir etmeyip, bilmiyorum diye onunuze serileni geri itip ustune bir de akliniz sira dalga geciyorsunuz ?

Bu adamin amaclari degilse size uyan nedir ne olur bi anlatin bana.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ya ben anlamiyorum gercekten.

Tanimiyorsundur, bilmiyorsundur da nedir bu saygisizlik nedir bu sacmalik ?

Adam gelmis gecmis en iyi gazetecilerden biri. Gercek bir vatan sever ve en buyuk amaci yolsuzluklari ortaya sermek, yanlisi duzeltmek.

Bu amacta yasamini yitirmis birisi ustelik.

Siz nasil bir kafaya sahipsiniz ki bunu takdir etmeyip, bilmiyorum diye onunuze serileni geri itip ustune bir de akliniz sira dalga geciyorsunuz ?

Bu adamin amaclari degilse size uyan nedir ne olur bi anlatin bana.
Fikirlerine katılıyorum ama dinimizle dalga geçiyorlar hissiyatı sezdim
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç unutmam ufaktım kitaplıktan Silah Kaçakçılığı ve Terör kitabı gözüme iliştiydi. Alıp okudum o kitabı.
Keşke okumasaymışım. O kitaptan sonra Soner Yalçın, Tuncay Özkan, vs. araştırmacı gazeteci kimin kitabını okusam o kitapta bir boşluk hissettim.
Allah rahmet eylesin. Tesellimiz kitaplarının kuşaktan kuşağa geçecek olması olsun ne diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...