Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 uzatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yok hacı bende konudışına mümkün olduğunca az giricem bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konumuza dönelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Napolyonn said: neyse ne benim fikrim bu hadi hayırlı işler. anca gidersin. git samanyolu aç bugün kazılarda neler çıkarmışlar ergenekonda. lol cumhuriyet gazetesine bomba atan ergenekon, ama cumhuriyet yazarları da ergenekon diyosunuz. sonra burada gelip yalancıktan timsah gözyaşları :D tabi adamcağız öldü, zararı yok artık. analım geçelim. adamlar sizin kafada 80 yıl yaşamaktansa cesaretleriyle kısa yaşadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Bak hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Küçük bir dipnot; Dün arkadaşla arabada giderken bir anda radyo'da (eksen) "bugün 24 ocak" diye girdi dj kız. "Uğur Mumcu'nun ölüm yıldönümü" dedim dj de konuşmaya devam ediyor. "Bugün size verebilecek önemli bir konser haberimiz yok ama tarihte bugün olan önemli olaylara baktığımızda Neil Diamond'ın doğumgünü olduğunu görüyoruz" gibi bir laf etti ve sonrasında da cnbc-e deki yayın akışında bulunan dizilerden izlemek isteyebileceklerimizi sayarak devam etti. Belki benim abartmam ya da hıyarlığım bilemiyorum ama bu bile radyo eksen ayarındaki çocukları (seven, dinleyen varsa hemen alınmasın ne kast etmek istediğimi anladınız) neden sevmediğimi bir kez daha belli etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sadece ölüm yıl dönümünde hatırlamamak lazım http://www.youtube.com/watch?v=7ynyRPB9jHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Kendisini tanımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Klapaucius said: Kendisini tanımıyorum Aferin. Buyuk marifet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Gereksiz olmuş artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 köy enstitüleri belki köyden kente ayarsız göçü önleyebilirdi.. öyle olsa çok iyi olurdu çok güzel iyi olurdu eyyorlamam bu kadarrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Klapaucius said: Kendisini tanımıyorum kendini bu kadar küçültmene gerek yoktu insanların önünde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ee yıldönümüyse banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Dont know dont care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ya ben anlamiyorum gercekten. Tanimiyorsundur, bilmiyorsundur da nedir bu saygisizlik nedir bu sacmalik ? Adam gelmis gecmis en iyi gazetecilerden biri. Gercek bir vatan sever ve en buyuk amaci yolsuzluklari ortaya sermek, yanlisi duzeltmek. Bu amacta yasamini yitirmis birisi ustelik. Siz nasil bir kafaya sahipsiniz ki bunu takdir etmeyip, bilmiyorum diye onunuze serileni geri itip ustune bir de akliniz sira dalga geciyorsunuz ? Bu adamin amaclari degilse size uyan nedir ne olur bi anlatin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 GEd said: sadece ölüm yıl dönümünde hatırlamamak lazım http://www.youtube.com/watch?v=7ynyRPB9jHE +1 saçma mesajları gizledim.. tekrarı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 di said: Ya ben anlamiyorum gercekten. Tanimiyorsundur, bilmiyorsundur da nedir bu saygisizlik nedir bu sacmalik ? Adam gelmis gecmis en iyi gazetecilerden biri. Gercek bir vatan sever ve en buyuk amaci yolsuzluklari ortaya sermek, yanlisi duzeltmek. Bu amacta yasamini yitirmis birisi ustelik. Siz nasil bir kafaya sahipsiniz ki bunu takdir etmeyip, bilmiyorum diye onunuze serileni geri itip ustune bir de akliniz sira dalga geciyorsunuz ? Bu adamin amaclari degilse size uyan nedir ne olur bi anlatin bana.Fikirlerine katılıyorum ama dinimizle dalga geçiyorlar hissiyatı sezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Umarım bunuda silmezsin dasaacım.. İyiki ölmüş ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Türkiye için önemli bi aydına iyiki ölmüş demek düpedüz akılsızlık, sen ne yanlışını gördünde bu kadar kinlendin adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Küfür etsem banlar mısın dasaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 basit kurallarımız var. bu tür saygısızlıkları hoş karşılamıyoruz. uğur mumcu değerli bir insan. gerçekten önemli bir adamdı. limiti aşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Hiç unutmam ufaktım kitaplıktan Silah Kaçakçılığı ve Terör kitabı gözüme iliştiydi. Alıp okudum o kitabı. Keşke okumasaymışım. O kitaptan sonra Soner Yalçın, Tuncay Özkan, vs. araştırmacı gazeteci kimin kitabını okusam o kitapta bir boşluk hissettim. Allah rahmet eylesin. Tesellimiz kitaplarının kuşaktan kuşağa geçecek olması olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar