Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 aktiftablet said: İsmail bi pozisyonda ofside bozdu ynie, Alenzinyo kazması atamadı. almaydenin ikinci golu da ofside değildi yediler golu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 valequenta said: adamınbiri said: tirabzonun arada sırada şampiyonluğa oynıyan diğer anadolu kulüplerinden tek farkı bi kaç kez şampiyon olmasıdır başka hiç bir fark yoktur trabzonun besiktastan tek farki besiktasin hediye verilen 2 sampiyonlugunu cikarsaniz dahi biraz daha az sampiyonlugu olmasidir. trabzonun şampiyonluk sayısı 6 (altı), beşiktaşın bileğinin hakkıyla aldığı ama haksız şekilde hesaba katılmayan iki şampiyonluğu için itiraz ederek hakkını söke söke almasıyla şampiyonluk sayısı 13 (on üç) yani neymiş senin biraz daha az dediğin fark 7(yedi) esas benim merak ettiğim ne içtin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yalniz ismail abi. nolmu$ bu cocuga? kuran kursuna mi yazdirmi$lar devre arasinda? nedir bu hiz bu kararlilik. herif yorulmadi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ya bu arada Ersan ne durumda acaba... Son dakikalarda yerde çok kötü kıvranıyordu... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Esh said: yalniz ismail abi. nolmu$ bu cocuga? kuran kursuna mi yazdirmi$lar devre arasinda? nedir bu hiz bu kararlilik. herif yorulmadi bi de. sabride ondan iyi servet ersandan keita q7 den dur keita gitti o zmn kewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 tinu said: valequenta said: adamınbiri said: tirabzonun arada sırada şampiyonluğa oynıyan diğer anadolu kulüplerinden tek farkı bi kaç kez şampiyon olmasıdır başka hiç bir fark yoktur trabzonun besiktastan tek farki besiktasin hediye verilen 2 sampiyonlugunu cikarsaniz dahi biraz daha az sampiyonlugu olmasidir. trabzonun şampiyonluk sayısı 6 (altı), beşiktaşın bileğinin hakkıyla aldığı ama haksız şekilde hesaba katılmayan iki şampiyonluğu için itiraz ederek hakkını söke söke almasıyla şampiyonluk sayısı 13 (on üç) yani neymiş senin biraz daha az dediğin fark 7(yedi) esas benim merak ettiğim ne içtin sen? "adamınbiri" gibi dusunmeye calistim, basarmisim. hakkini soke soke falan da degil o, o konuyu da burda tartismam senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Darksun said: Yahu 2. gol ne goldü be, tekrar tekrar seydediyorum yok böyle bir şut. Bu adamın bu sene attığı gollerin hepsini gösterin, 1 tane sıradan golü yok, hepsi böyle acaip. top adamın önüne düştü aha çaktı dedim. çok belliydi yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ersan'da yan bağlarda zorlanma varmış muhtemelen 2-3 hafta diyorlar. Off be Trabzon illa birini sakatlayacaksın, geçen seferde Guti'yi 3 haftamı 1 aymı ne sakatlamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 tamam abi en buyuk sen ve sabrisin .... hadi abi dukkaninin önunu kalabalık tutma futbol konusulsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ersan gol pozisyonu dısında cidden cok iyi oynadi hucuma katki verdi önde iyi kesti toplari fln.. arkaya top sektrmedi hic... umarim cok ciddi bişeyi yoktr cunku toraman ile iyi anlasıyorlar ve stoperler ne kadar cok degsrse o kadar olumsz olr takım icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Esh said: yalniz ismail abi. nolmu$ bu cocuga? kuran kursuna mi yazdirmi$lar devre arasinda? nedir bu hiz bu kararlilik. herif yorulmadi bi de. Kuvvetlenmiş. Eskiden bi omuz dokununca düşerdi hemen. Kuvvetlenince iyi oynamaya başlıyor doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 suan maci izliyorum da adam simao ya sabrosa dems hep cok kasmis kendini be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 fernandez de efsane cikabilir. yalniz 18m € bonservis gibi bi$i dediler, yanli$ olmasin o rakam sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 18 milyon valenciaya geldiği rakkam, 8 milyon mu ne satış opsiyonu benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 valencia 18m verdi onu almak icin.. everton sanrm emin diilm geldgi takıma.. ama satın alma opsiyonu 8m olabilr emin diilm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 giray denen ibreye uyuz oldum baska bi hakem olsa atmisti coktan oyundan her kafa topunda omzuna basti almeida/bobo nun ikisi de efendi adam da ses cikarmadi aynısını lugano gibi cirkef bi oyuncuya yapsa 2 takim da 10kisi tamamlardi maci en iyi ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Darksun said: 18 milyon valenciaya geldiği rakkam, 8 milyon mu ne satış opsiyonu benim bildiğim. bende 8 biliyorum öyle açıklanmıştı ama adam 18 dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi adamlar 18e zaten aldi.. nasl opsiyon da 18m olsun aldgi paraya mumkun diil satmasi.. 8m opsiyonu fernandez'in.. yanlz adam cidden hirs ve mucadele dolu böyle girer girmez belli ediyor.. yakisir orta sahamiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bizim terminatörle ne manyak olurlar ya onlar yan yana esasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Abi o adam efsane olur, alabiliriz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yaşıda genç ha adamın 24 yaşında hani genç transfer yapamazsınız diyenlere inat gelsin bu zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 abi fon mon olayina dikkat edip almeida ya sahip cıkmamz gerek asıl olay o =) butun mac mukemmel top indirdi.. takıma biraz daha adapte olup anlasmaya baslaynca daha da gözle görncek bu.. cok hakım adam olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Llama said: yaşıda genç ha adamın 24 yaşında hani genç transfer yapamazsınız diyenlere inat gelsin bu zenci q7 ile almeida ne lan :p 25 27 fln yanls bilmiosam :d o dediğin insanlara göre guti madridde balına 300+ maca cıkti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 fernandes harbi iyi oynuyor ama spiker cidden 18 dedi yuh dedim tüm portekizlilere o kadar vermedk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Q7 1983, Almeida 1984, Fernandes 1986 doğumlu. Sabrosa yaşlı bi tek 79lu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar