Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK | Beşiktaş - Trabzonspor | 26 Oca 2011 - 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

İsmail bi pozisyonda ofside bozdu ynie, Alenzinyo kazması atamadı.

almaydenin ikinci golu da ofside değildi yediler golu
Mesaj tarihi:
valequenta said:

adamınbiri said:

tirabzonun arada sırada şampiyonluğa oynıyan diğer anadolu kulüplerinden tek farkı bi kaç kez şampiyon olmasıdır
başka hiç bir fark yoktur

trabzonun besiktastan tek farki besiktasin hediye verilen 2 sampiyonlugunu cikarsaniz dahi biraz daha az sampiyonlugu olmasidir.

trabzonun şampiyonluk sayısı 6 (altı), beşiktaşın bileğinin hakkıyla aldığı ama haksız şekilde hesaba katılmayan iki şampiyonluğu için itiraz ederek hakkını söke söke almasıyla şampiyonluk sayısı 13 (on üç) yani neymiş senin biraz daha az dediğin fark 7(yedi) esas benim merak ettiğim ne içtin sen?
Mesaj tarihi:
Esh said:

yalniz ismail abi.

nolmu$ bu cocuga? kuran kursuna mi yazdirmi$lar devre arasinda?

nedir bu hiz bu kararlilik. herif yorulmadi bi de.

sabride ondan iyi servet ersandan keita q7 den dur keita gitti o zmn kewell
Mesaj tarihi:
tinu said:

valequenta said:

adamınbiri said:

tirabzonun arada sırada şampiyonluğa oynıyan diğer anadolu kulüplerinden tek farkı bi kaç kez şampiyon olmasıdır
başka hiç bir fark yoktur

trabzonun besiktastan tek farki besiktasin hediye verilen 2 sampiyonlugunu cikarsaniz dahi biraz daha az sampiyonlugu olmasidir.

trabzonun şampiyonluk sayısı 6 (altı), beşiktaşın bileğinin hakkıyla aldığı ama haksız şekilde hesaba katılmayan iki şampiyonluğu için itiraz ederek hakkını söke söke almasıyla şampiyonluk sayısı 13 (on üç) yani neymiş senin biraz daha az dediğin fark 7(yedi) esas benim merak ettiğim ne içtin sen?

"adamınbiri" gibi dusunmeye calistim, basarmisim.

hakkini soke soke falan da degil o, o konuyu da burda tartismam senle.
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Yahu 2. gol ne goldü be, tekrar tekrar seydediyorum yok böyle bir şut. Bu adamın bu sene attığı gollerin hepsini gösterin, 1 tane sıradan golü yok, hepsi böyle acaip.

top adamın önüne düştü aha çaktı dedim. çok belliydi yalnız :)
Mesaj tarihi:
Ersan'da yan bağlarda zorlanma varmış muhtemelen 2-3 hafta diyorlar. Off be Trabzon illa birini sakatlayacaksın, geçen seferde Guti'yi 3 haftamı 1 aymı ne sakatlamışlardı.
Mesaj tarihi:
ersan gol pozisyonu dısında cidden cok iyi oynadi hucuma katki verdi önde iyi kesti toplari fln.. arkaya top sektrmedi hic...
umarim cok ciddi bişeyi yoktr cunku toraman ile iyi anlasıyorlar ve stoperler ne kadar cok degsrse o kadar olumsz olr takım icin
Mesaj tarihi:
Esh said:

yalniz ismail abi.

nolmu$ bu cocuga? kuran kursuna mi yazdirmi$lar devre arasinda?

nedir bu hiz bu kararlilik. herif yorulmadi bi de.

Kuvvetlenmiş. Eskiden bi omuz dokununca düşerdi hemen. Kuvvetlenince iyi oynamaya başlıyor doğal olarak.
Mesaj tarihi:
giray denen ibreye uyuz oldum baska bi hakem olsa atmisti coktan oyundan her kafa topunda omzuna basti almeida/bobo nun ikisi de efendi adam da ses cikarmadi aynısını lugano gibi cirkef bi oyuncuya yapsa 2 takim da 10kisi tamamlardi maci en iyi ihtimalle
Mesaj tarihi:
Darksun said:

18 milyon valenciaya geldiği rakkam, 8 milyon mu ne satış opsiyonu benim bildiğim.

bende 8 biliyorum öyle açıklanmıştı ama adam 18 dedi ya
Mesaj tarihi:
abi adamlar 18e zaten aldi.. nasl opsiyon da 18m olsun aldgi paraya mumkun diil satmasi.. 8m opsiyonu fernandez'in.. yanlz adam cidden hirs ve mucadele dolu böyle girer girmez belli ediyor.. yakisir orta sahamiza
Mesaj tarihi:
abi fon mon olayina dikkat edip almeida ya sahip cıkmamz gerek asıl olay o =) butun mac mukemmel top indirdi.. takıma biraz daha adapte olup anlasmaya baslaynca daha da gözle görncek bu.. cok hakım adam olaya
Mesaj tarihi:
Llama said:

yaşıda genç ha adamın 24 yaşında
hani genç transfer yapamazsınız diyenlere inat gelsin bu zenci

q7 ile almeida ne lan :p 25 27 fln yanls bilmiosam :d
o dediğin insanlara göre guti madridde balına 300+ maca cıkti
  • Yeni Oluştur...