Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isveçli ikizlerin intihar denemesi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

o yorumu olayı bilen varmı, böyle bir şeye neden kalkışmışlar onu sormak için yaptım.. şurada eğlenecek bir şeyde yok bence bayağı şok edici bir olay ben hepsini izleyemedim rahatsız olduğum için. ama gavur memleketi gerekli psikolojik yardımı sağlarlar, sıkıntıları neyse de hallederler umarım.. bi de daha alacağı nefes varmış kaç kişi tır tekerine atlayıpta hayatta kalır çok şanslı parmaklar kırılmış bi sanırım o dikkatimi çekti. deliler yaaa.

sağlık elemanlarına da helal olsun soğukkanlılıklarını koruyup, olaya hakim bir şekilde yaklaştılar. bizde olsa bağıran-çağırandan ölmeyeceği varsada öldürürlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Longshanks said:

Ardeth said:

41 yaşındalarmış iyi dayanmışlar bu yaşa kadar
hatta üremeyi bile başarmışlar. evrimi sorguladım sdfdcx

doğal seçilim kadınları etkilemez.
kadınsan ürersin.

bu kadar delilerse üreme fırsatları olmadan da ölmelerini bekleyebilirsin çocukken mesela balkondan atlayarak falan sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ya isveçli kızın ne sıkıntısı olacak

beğendiği 10 bin dolarlık çantayı alamamıştır

yada erkek arkadaşı başkasını forluyordur.yada ikizler aynı adama aşık oldular adam ikisinide fortladı

Red abi kızın çevresinde olanlardan haberi yok şuur bilinç hak getire sen çanta falan diyosun lol
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

beğendiği 10 bin dolarlık çantayı alamamıştır

yada erkek arkadaşı başkasını forluyordur.yada ikizler aynı adama aşık oldular adam ikisinide fortladı

Abi isveclerin en son salladigi sey bunlar lan sfsdsdg ne cantasi aeheu ruh hastasi bu karilar belli.

Absolut said:

Veya Turk erkekleri neden bu kadar sığ diye kahroluyordur.

+15 bazen uzulup kahrolduklarina sahit oldum :(

Red said:

intihar sebeplerinin cogu manita ve parayla alakalı değil mi ?

bir türkün maddi manevi yaşadıklarını yaşayamaz bunlar bence

Abi ne manitasi ne parasi, kimse bunlar icin öldurmez kendini burda. Anca öldurse öldurse "yaz gelsin artik, hava cok karanlik, 5 aydir sadece kar göruyorum, hayatim cok siradan, is ev,is ev,is ev,is ev,is ev,sex,is ev" falan deyip intahar edebilirler. Ha lan, maddi sikintilara girerler, öylede ruh hastalari var mesela, is yok guc yok, devletten para alip yatan tipler var, cocuguna bile bakmaz falan. Ama yani cokta sallamaz, toplumda da yer edineemz ama, sosyalden para almaya cok kotu gozle bakiolar.

Fin said:

UK aksanina daha fazla dayanamayipta yola atlamis olabilirler
fsdf

bence ana sebeplerden birisi bu sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...