Laorx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 paranoid tamam da şizofreni nası koydun oraya açıklasana, aslında yola atlayan 4 kişi mi var ? yoksa 15 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Napolyonn said: dertleri neymiş böyle bir şey yaptıklarına göre hayattan vazgeçirecek bi sıkıntıları olmalı. abi cok guzel yorum yaptin tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 o yorumu olayı bilen varmı, böyle bir şeye neden kalkışmışlar onu sormak için yaptım.. şurada eğlenecek bir şeyde yok bence bayağı şok edici bir olay ben hepsini izleyemedim rahatsız olduğum için. ama gavur memleketi gerekli psikolojik yardımı sağlarlar, sıkıntıları neyse de hallederler umarım.. bi de daha alacağı nefes varmış kaç kişi tır tekerine atlayıpta hayatta kalır çok şanslı parmaklar kırılmış bi sanırım o dikkatimi çekti. deliler yaaa. sağlık elemanlarına da helal olsun soğukkanlılıklarını koruyup, olaya hakim bir şekilde yaklaştılar. bizde olsa bağıran-çağırandan ölmeyeceği varsada öldürürlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ya isveçli kızın ne sıkıntısı olacak beğendiği 10 bin dolarlık çantayı alamamıştır yada erkek arkadaşı başkasını forluyordur.yada ikizler aynı adama aşık oldular adam ikisinide fortladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Veya Turk erkekleri neden bu kadar sığ diye kahroluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 challenge accepted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bence turk erkeğinin doğru tespitinden dolayı birkez daha kahrolmustur intihar sebeplerinin cogu manita ve parayla alakalı değil mi ? bir türkün maddi manevi yaşadıklarını yaşayamaz bunlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bong Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 red sen demeseydin ben diyecektim aynısını. onlar çünkü çok büyük manevi ve maddi sıkıntılara giremezler, isveçliler ya, hep kafa rahat. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Batının ahlaksızlığı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ardeth said: 41 yaşındalarmış iyi dayanmışlar bu yaşa kadar hatta üremeyi bile başarmışlar. evrimi sorguladım sdfdcx doğal seçilim kadınları etkilemez. kadınsan ürersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 UK aksanina daha fazla dayanamayipta yola atlamis olabilirler fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Longshanks said: Ardeth said: 41 yaşındalarmış iyi dayanmışlar bu yaşa kadar hatta üremeyi bile başarmışlar. evrimi sorguladım sdfdcx doğal seçilim kadınları etkilemez. kadınsan ürersin. bu kadar delilerse üreme fırsatları olmadan da ölmelerini bekleyebilirsin çocukken mesela balkondan atlayarak falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Red said: ya isveçli kızın ne sıkıntısı olacak beğendiği 10 bin dolarlık çantayı alamamıştır yada erkek arkadaşı başkasını forluyordur.yada ikizler aynı adama aşık oldular adam ikisinide fortladı Red abi kızın çevresinde olanlardan haberi yok şuur bilinç hak getire sen çanta falan diyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 katil kız kaç sene hapis yemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi işte kız şizorfren falan olmasaydı kesin o sebepten intihar ederdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 hey yavrum polonun fren mesafesine bakarmsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ahahah abi ciddi bi psikolonjik sorundan bahsedilio orda , polonun fren mesafesi, türk erkekleri , isvecte ki sosyal yaşama kadar herseyin geyiği yapılmış seviyorum patiyi :D edit : psikolonjik ne psikolojik, ruhsal, delülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 rahat batmistir kesin bunlara adamlarin sorunu dertleri olmayinca yapcak bisi bulamayip intaar edek panpa diyorlar iste polo'da saglam durmus yalniz benim de gozumden kacmadi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kırmızı eski saab var o da gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 neyin kafası lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ohaoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Red said: beğendiği 10 bin dolarlık çantayı alamamıştır yada erkek arkadaşı başkasını forluyordur.yada ikizler aynı adama aşık oldular adam ikisinide fortladı Abi isveclerin en son salladigi sey bunlar lan sfsdsdg ne cantasi aeheu ruh hastasi bu karilar belli. Absolut said: Veya Turk erkekleri neden bu kadar sığ diye kahroluyordur. +15 bazen uzulup kahrolduklarina sahit oldum :( Red said: intihar sebeplerinin cogu manita ve parayla alakalı değil mi ? bir türkün maddi manevi yaşadıklarını yaşayamaz bunlar bence Abi ne manitasi ne parasi, kimse bunlar icin öldurmez kendini burda. Anca öldurse öldurse "yaz gelsin artik, hava cok karanlik, 5 aydir sadece kar göruyorum, hayatim cok siradan, is ev,is ev,is ev,is ev,is ev,sex,is ev" falan deyip intahar edebilirler. Ha lan, maddi sikintilara girerler, öylede ruh hastalari var mesela, is yok guc yok, devletten para alip yatan tipler var, cocuguna bile bakmaz falan. Ama yani cokta sallamaz, toplumda da yer edineemz ama, sosyalden para almaya cok kotu gozle bakiolar. Fin said: UK aksanina daha fazla dayanamayipta yola atlamis olabilirler fsdf bence ana sebeplerden birisi bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ha lan cons'un dedigi kacmis gozumden, ikizlik cok kotu abi hakkaten alternatifin var evet, sebeplerden digeride budur sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar