-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Cen kerdem beyler ekşisözlükten duyduğuma göre yakın zamanada ya show tv de yada c-nbce de programa başlicaklarmış. Bu konuda haberi ve bilgisi olan cenk ve erdem bey severlerinin bilgilerini paylaşmaları çok iyi olur. Çok meraktayım giderin merakımı :)[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 cnbce olsun ole![signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 elmavizyondaydilar zaten. cnbce yi duymustum bende sanki.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 aaişalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Dojorel, 28 Ağustos 2004 01:12 tarihinde demiş ki: elmavizyondaydilar zaten :) cahilliğimi mazur görün dojorel bey ama elma vizyon ne? :) o ne?[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Digitürk te bi kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 aaa yani izleyemiyecemm :( ya hakikaten bilgisi olan varmı? shova veya c-nbce ye geliomu???[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yıllarca yaptıkları radyo yayınları bir yana; son yıllarda ilk atv'de özel hatta müzik mahkemesini yapıyorlardı. Daha sonra Hot Tv'de show yapmaya başladılar. Hot Tv kapanınca da Elma Vizyon'a geçtiler. Radyo yayınları halen Ntv Radyoda devam etmekte...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 sanırım gece yarıları Flash Tv de pankreas maçlarını da anlatıyor cenk ve erdem abilerimiz[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice? I can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ciddi misin? izlerim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 savaş çok kötü biiir şeydiiir tıpkı cehaleeet gibiiii[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: rLx, 28 Ağustos 2004 02:03 tarihinde demiş ki: sanırım gece yarıları Flash Tv de pankreas maçlarını da anlatıyor cenk ve erdem abilerimiz hayır yoksa onlar onlarmıydı? allah kahretsin bi yayın bu kadar rezil edilemez muteleyip izliyorum iğrenç espiriler arka arkaya patlıyor gereksiz konuşmalar vs.. Yok imkanı yok onlar değildir..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Yok be uzaktan yakından alakaları yok pankreas çılarla. Bende izledim şu yabancı deterjan reklamlarını seslendiren cilit bang miydi varya hani :) adamlar yapıyo. Berbat hakkaten ama amerikan style işte[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 olursa cnbce'de olur büyük bi ihtimal radyodan dolayı yakınlıkları var zaten ama sadece fikir yürütebiliyorum bilgi sahibi değilim[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 O zaman Ntv'de yapsınlar daha iyi. Cnbc-e'deki dizi vaktimizden çalmasınlar...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hmmz neyse beklemek gelir bir tek elden...[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 cnbc-e de olacakları ddikodusu yaklaşık 1 yıldır mevcut ama hala ortada bi icraat yok.-gerçi olmalarını bende çok istiyom ama-[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 top ağlarda ben ağlamaz mıyım erdem bey?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bizde digiturk yok ama ben elmada çıkıyorlardı diye biliyorum.inşallah onlarda kablolu olur :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 zaten onlar bi ara tv deydi number1 daydı sanırım. tek kisilik olimpik yüzme havuzu krokisi falan geyik bi programlarını izlemiştim.Level da yazıyolarmı acaba onlar hala..[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 o kanal uzan'ların hot tv siydi yanılmıyorsam[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Hot tv'de lerdi. Level'dan da ayrıldılar...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Hiç cnbc-e Türk mamulü bir şov verdi mi ki?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Mirage, 28 Ağustos 2004 15:03 tarihinde demiş ki: top ağlarda ben ağlamaz mıyım erdem bey? top yan ağlar da ben ağlamaz mıyım cenk bey? olcak.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Müptelasıyım Muebbet&Muabbetın beklıyorum umarım gecerler tvye. Ama yinede her gun dınlıyorum ntv radiodakı showlarını[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar