Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salem (Paradox'tan İlginç Proje)

Khiran

Öne çıkan mesajlar

okudugum kadari ile oyunun en guzel yani 1 mb downloadi olmasi :P

isin sakasi bir yana buna benzeyenler yapildi ve tutuyor kucukde olsa gruplar arasinda.

atit falan ornegin. bende cok begenmistim oyun icindeki community herseyden once geliyor bu tip oyunlarda.

simdi bunda ffa pvp var oldugu icin o communityi al cope at geriyede ne kalacak merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyunun dinamiklerinden öle über bi pvp olacağını sanmıyorum açıkcası

etrafta koşma hızı olsun, navigasyon olsun, interface olsun , hot keylerin azlığı olsun vs öle aksiyonlu combat olmaz.

yani combat insnalara tehdit amaçlı sinirlendiinde ulan kesiim şunu amaçlı yapılcak bişey, onun dşında wildernessda survival amaçlı olacak

sanmıyorum ki uo daki gib pklar etrafta böle hızlıca koşturup milleti gangleyen tipler olsun. Oyuna girince anlarsınız ne demek istediimi yani bi adam yanına gelip kılıcın çekip vurmaya başlar en kötü sen de uzaklaşırsın yanından falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler oyun güzel. Ben baya geliştirdim kendimi 4-5 saat kalkamadım. Smooth stone vs bulmak için çok uzaklaştım şehirden. Kayboldum diyebilirim. Şehri bulabilmek için bayağı uğraştım. Sandbox havası cidden güzel. Her skillde ustalaşmak mümkün değil paylaşım yapmak zorunlu. Zaten şimdiden ufak ufak kasaba kurma çalışmaları başlamış.
Ben balta vs yaptım ama saldırı şu anda kapalı sanırım bi işe yaramadı. Bu etraftan toparladığınız şeyler ile study veren şeyleri kendiniz de yapabiliyosunuz çok güzel.
Başlayacaklara uyarı oyun ciddi zaman harcanması gerekiyo ama bağlımlılıkta yapacak türden bence 7/24 oynanır.
Edit: Bu arada kamera açısını değiştirme var faredki scrolla basılı tutup çevirebiliyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

@Batuhan

3 sorum var:

1- Her skilli alamıyoruz derken bi limit mi var çünkü o current skiller duruo orda, ben onların gerektirdiği lore skillerini öğrenip hepsini öğrenemez miyim orda çünkü, Survivaldan sonra forager skilli almış plantler bilmemenler için. Ama atiorum trade bilmemne skilil de almak istiorum self defense de. Gerekenleri doldurduum sürece olmuo mu?

2- Black bile'ı nasıl dolduruoruz, oyun baktım şimdi black bile'ım kalmamıştı dün hala refresh de olmamış. Study'e baktım, çok yavaş artio lore skillerim. Black bile etkilio sanki study hızını gibime geldi. Onu nasıl refreshliyoruz, yemek çünkü staminayı regenere edio hep

3- Inspirationals kısmında Flames mi ne var, alev yapiosun. Onu yapmam gerek, ekipmanı topluorum çalı çırpı flintstone falan. Yap diorum, You need to have a fire, falan tarzı bi hata verio. Nerde yakacam fire da onu orda craft edicem? Bunu da sölersen sevinirim

sorularım bu kadar ! das
Sosyal ağlarda paylaş

etraftaki resourcelar respawn oluo mu onu cidden bilmiom

gerçekten böle yerdeki taşı alınca bi daha orda taş çıkmıo olabilir

öle bi durumda gerçekten şehirden bayaa uzaklaşıp insanların ellemediği yerlere gitmen gerekio

ben de çünkü ilk yürümeye başladım interact edecek 1 şey bile gelmedi karşıma sonra 1 tane falna çalı buldum anca sonra ilerlere gittim baya, ondan sonra paso çalı taş falan çıkmaya başladı karşıma

yardır sen yardırabildiin kadar heuheu

Survival skillini alınca, Travel boston skilli çıkıo
instant şehire ışınlanabiliosun fakat inventoryinde hiçbişey olmaması gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis

Mortis said:

@Batuhan

3 sorum var:

1- Her skilli alamıyoruz derken bi limit mi var çünkü o current skiller duruo orda, ben onların gerektirdiği lore skillerini öğrenip hepsini öğrenemez miyim orda çünkü, Survivaldan sonra forager skilli almış plantler bilmemenler için. Ama atiorum trade bilmemne skilil de almak istiorum self defense de. Gerekenleri doldurduum sürece olmuo mu?

2- Black bile'ı nasıl dolduruoruz, oyun baktım şimdi black bile'ım kalmamıştı dün hala refresh de olmamış. Study'e baktım, çok yavaş artio lore skillerim. Black bile etkilio sanki study hızını gibime geldi. Onu nasıl refreshliyoruz, yemek çünkü staminayı regenere edio hep

3- Inspirationals kısmında Flames mi ne var, alev yapiosun. Onu yapmam gerek, ekipmanı topluorum çalı çırpı flintstone falan. Yap diorum, You need to have a fire, falan tarzı bi hata verio. Nerde yakacam fire da onu orda craft edicem? Bunu da sölersen sevinirim

sorularım bu kadar ! das

Baştan söyliyim oyuna çok zaman ayıramıcam ama bildiğim kadarını anlatıyım. Görünüşte skill olarak bi sınır yok ama skillere lvl atlattırmak belli biyerden sonra zorlaşıyor. Bi kaç alanda ustalaşmak daha verimli.
Black bible restore eden yemeklerde var onları ara biraz. Birde şöyle bişey öğrendim ama denemedim. Mood barı full iken yemek yediğin zaman statları arttırabiliyomuşsun belli bi yüzdeye göre.
Inspirationals kısmı çok önemli ordan craft ettiklerimiz direk study olarak geri dönüyo sağlam study veriyolar.
Flame i şöyle yapıcaksın. build bölümüden sanırım woodpile yapıcaksın 4 tane dal istiyo. Sonra tinderfire yapıp woodpile ı yakıcaksın.Son olarakda yanan woodpile in dibine girince flame craft edebiliyosun. Güzel study veriyo değişik alanlarda.Bu arada ben bi 50 silver biriktirmiştim.
20 silvera arazi alıcam :)

Edit: Aquila ben toplanıcak obje bulmak için baya uzaklaştım şehirden 1 saat sırf yürüdüm ama bayağı faydalı oldu. Uo zamanını hatırladım desem yalan olmaz. Bide giderken belli bi rota izleyin sonra şehiri bulmak zor oluyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...