Gangren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 writ of homesteading nasıl kullanılıo şu 150 silvera alınan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Oski said: oo sağlam post kasılmış başlıkta post atanların ortalama post sayısı 20k falan olmasa bi derece gerçek olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 burda mesajlaşmak oyun içinde mesajlaşmaktan daha rahat çünkü uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 hedefim 100k before 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 beyler nerdesiniz? 5-10k pls.ev alcam asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Gece gece sinirim bozuldu, 3 farklı mail adresi ile referral linkine kayıt olmuştum, key mey yok nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Heriflerin 1 günde yaptığı base, lol. Cuma yoktu, Cumartesi gecesi böyle http://i45.tinypic.com/w8wa3c.jpg BDSM Team ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Siz 20s peşinde koşarken adam çiftlik kurmuş eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 kimler oynuyor ? hearth secretları paylaşıp toplansak ya ? tek basına zevkli grup olarak cok daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 birde oynayan arkadaşlara bir kaç link vereyim bu olmazsa olmaz custom client , etraftaki itemlar icin radar acabiliyorsunuz buda haritanın tamamı gibi bişey asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Lord_Argos said: Gece gece sinirim bozuldu, 3 farklı mail adresi ile referral linkine kayıt olmuştum, key mey yok nasıl oluyor? ahoy diye gelen maili gorduysen ama key yoksa ortada , spam kutuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 3. referral'ı yapmadığım için kabul etmemiş. (Arkadaşa güvenip bakmamıştım o da yapmamamış). Halbuki haven and hearth oyuncularının hesaplarına bir ayrıcalık yapabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 H&H olanlar zaten alpha ya girdi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 lol writ of homesteading aldım, claim ettim, hırsızlık engeli koydum, ev yaptım, içine chest koydum. Chestin içinde baya bi inspirational item vardı, yüksek değerli. Chesti evden dışarı taşımışlar. Claim ettiğim alanın dışında bırakıp, içindeki itemleri çalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Gangren said: lol writ of homesteading aldım, claim ettim, hırsızlık engeli koydum, ev yaptım, içine chest koydum. Chestin içinde baya bi inspirational item vardı, yüksek değerli. Chesti evden dışarı taşımışlar. Claim ettiğim alanın dışında bırakıp, içindeki itemleri çalmışlar. Hırsızlık engeli koyduğun halde nasıl gerçekleştirmişler bu eylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bilmiyorum. Zaten oynanmaz bu oyun solo, Ruslar bu oyunu da bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bi familya şart tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Hearth Secret : felern Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 beyler benimde mensubu oldugum gayet gelişmiş bi köyumuz var , 7 kisiyiz lakin tek turk benim ama katılmak isteyen olursa hearth secretım : clumsy eklesin , kucuk birde not duseyım swimming skilliniz yoksa koye gelemiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 vay be medeniyet gelişmiş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 katılmak isteyen arkadaslar eklesin beni oyuna gelince bostonda bulusur anlatırım nası varıcagınız :) , koye varmayı basarırsanız leantolarınız benden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 noldu patladı mı oyun ya? abi sandbox istiyorum hayvanlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar