Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ee şimdi feather buldum bi tane, nası dönüyoruz köye, taa herekesindeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 zuhahua o işte çok büyük problem abi sorun o ben de kaç kere kayboldum ama 1 kere şu 20 silverı yapıp mekan edindin mi kendine ormanda random bi yer işler daha rahat oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 batuhan said: Bu arada 20 silver a evinizi kurduktan sonra önemli olan 150 silvera writ diye bişey var onu alınca. O topraklar size ait oluyo yere attığınız veya kutulara koyduğunuz şeyler çalınmıyo. En azından normal biri alamaz thief fln varsa ayrı :) o topraklar derken ne kadar genişlikte bi toprak bize ait oluo bi de 150lik şeyi alınca dielim ben o random yer dışında başka bi yeri homestead yapabilio muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Valla 2-3 gündür oynamadığım için tam bilemicem. Fakat toprakların genişletebilindiğini biliyorum. Artık toparlayın deneyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 nereye satıyoruz bulduklarımızı panpalar edit: buldum, evimi de aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 combat skilli olan varsa çekirgelere dalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 yuh custom clienta gel http://www.havenandhearth.net/viewtopic.php?f=27&t=245 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 oha o ne ya daha oyunun betasından custom clienta mı koşmuş ruslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 heaven&hearthde boyle acik kodluymus, onda yapiyolarmis zaten onceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 böyle tale in the desert falan sandbox mmolar haddinden fazla zaman yiyor, bi de bunda spawn zamanları mı çok düşük yoksa ben mi malım boston civarında yerde item yok resmen 1 saat yürüdüm nehirleri falan geçtim anca 2 3 tane odun, ot falan bulabildim. az gelişsin ve item bulma kolaylaşsın oynarım şimdilik bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 boston civari bisey yok zaten, cadirini kurduktan sonra aciliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bi şey bulamadıktan sonra skill ve para kazanamıyosun ki nasıl çadır kurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sen becerememissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 :( boktan oyun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 delikanli harman oluyo, yetolar elenicek, burasi yeni dunya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 sus lan köylü, gidip bf3 oynayacam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hahah cidden ama o evi kurmadan random bi yere çok zor yani her saniye bostondan yürümeye kalksan ömrün tükenio ben dün saolsun aquila verdi 20 silver, kurdum evi çook hızlı gelişlmeye başladım birden çünkü çok random bi yere atio haritada, öle olunca da etraftaki resourcelar falan duruo oluo bol bol. Evinden biraz uzaklaşık istediin resourceu toplayıp crafını edip gelişmeye başliosun. oyüzden anahtar olay o 20 silverı toplamak 2 arrowhead mi bulacan artık feather mı bulacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://i.imgur.com/ExJiK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 senin yer güzelmiş nehir kenarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Silphatos said: sus lan köylü, gidip bf3 oynayacam ben pis yarıldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Fireplace kurdum, içine pile of wood koyamıyorum? nası çalışıo bu fireplace, böyle 2 tane bar falan çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 fireplace fuel ile çalışıo şu an çalıştıramassın fireplaceı sadece içindeki boş alana normal pile of woods koyup onu yakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 fuel dedigi odun lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ha öle mi e ne koyuosun peki hangi odunu ben her türlü şeyi denedim olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 branch, cantanda sol tikla al eline, o taslarin ustune sag tikla, pile oluyo taslarin ortasinda, sonra normal pile gibi yakiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar