Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Kendi konusu filan var ama arada kalmasın diye konu açtım. Ratio olmayan, çoğu filmin bulunabildiği, kolayca aranabildiği yeni bir film üzerine torrent sitesi. Kullanın diyorum. Özellikle tür sınıflamada epey iyi olacak gibi. http://take.fm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Süpermiş bu ya tam benlik valla tşk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 İçerik ne kadar geniş inceleyemedim ama , sitenin tasarımı hoşuma gitti , sade ve şık baya. İyi de kategorilendirmişler filmleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Usta çok iyiymiş, paylaşımına terazine kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi eyvallah çok iyi de yasak değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 iyiki konuya tıklamışım, last.fm tarzı bişey çıkıcak sanmıştım, torrent çıktı, gayet de güzel derlenmiş bir site. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: abi eyvallah çok iyi de yasak değil mi ? Değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 site baya iyiymiş bu arada eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://coda.fm/ kardeş sitelerinde de müzik torrentleri varmış zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Birde dizi olsaymış tam süper olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 torrent fakir işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cok gunah olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar