md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bir süredir kafamda dolaşıyor. Acaba diyorum pılımı pırtımı toplasam ,10k para alsam yanıma, burdan trene atlasam avrupaya açılsam orda ülke ülke şehir şehir artık hangisi oluyosa konaklayıp, çalışıp, gezsem, 3-5-10 yıl böyle geçse sonra ülkenin tekine yerleşsem dağ, köy, şehir farketmez yaşamaya başlasam orda. Hiç böyle plan yapıp araştırma yapan oldumu. Olurunu olmazını araştıran, hangi ülkelerin bunu yapmaya elverişli olduğunu bilen falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Yok öyle bir şey, bir yerden sonra vizeni keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 paran varsa git yaşama olayında kimse sana "gel babacan otur hele" demez bu hayalin tamamen yalan olarak kalıcak bu arada. ama herkesin hayatında Revolutionary Road'da ki Paris gibi hayal olduğunu tamamen bildiği bir ümit ışığına ihtiyaç var. orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 AB üyesi bir ülkenin vatandaşlığına kassam onu kazansam öyle turlasam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 benim yapan arkadaşım var arada tr ye uğruyo.ama öyle bişey yapmak istiyosan avrupadan ziytade hindistana nepale falan filan git.hem kafa dinle shanti shanti oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ah ulan ya tıkıldım kaldım iyi mi. bi saçılasım bi dağılasım var etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 16-17 yaslarinda herkesin kafasinda dolasir zaten bu yasanmaz bu ülkede diyip ulan 10bin dolarım olsa kacıcam bu ülkeden giderim isvece danimarkaya fransaya verrim kendimi daga taşa NE İŞ OLSA YAPARIM çalışırım barda bakkalda falan euhaue iki gün sonra vizen biter sürünürsün orlarda geriye dönmeyi de yediremezsin kaçak yaşarsın iltica başvurusuna kadar gider sonra dımdızlak sınırdışı olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 16 - 17 yaşında değilim 24 yaşındayım niyetim bu ülkeden kaçmak değil niyetim bol bol gezmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yalan olacak işte o hayal. ama öldürme hiç içinden onu.. ihtiyaç var böle saçma şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 1 yıl yapılır işte ama uzayınca vizesiz kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 md5 said: 16 - 17 yaşında değilim 24 yaşındayım niyetim bu ülkeden kaçmak değil niyetim bol bol gezmek ülkede kalarakta bol bol gezebilirsin tr de çalışırsın, 1-2 aylık gezilere çıkarsın dünya turu bile yaparsın ama iş avrupaya gidicem yıllarca gezicem orda çalışıcam a gelince biraz zor bi kere çalışma izni almak öyle kolay değil. ikincisi çalışma izni alman icin uzun süre kalman gerekebilir ya da 10bin dolar ile hayatını uzun süre sürdüremeyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Vize istemeye ülkelere git sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 evet zor olduğunu biliyorum da. yani şimdi burda öyle yazın 2-3 ay tatil vercek bi işi bulcan da, maaşı iyi olcak gezicen de. neyse oturayım oturduğum yerde (: marveloth zaten onu sormak istemiştim temelinde. bu zor işin kolaydan çıkış noktası nedir misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 arnavutluk bosna hersek makedonyada falan napıcak oralara gidene kadar türkiyeyi gezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bir ülkenin vatandaşlığına kasarsan yalan olmaz. Araştır hangi ülke daha kolay vatandaşlık veriyor, çok istiyorsan evlen. Sonrası çok kolay. Benim en yakın arkadaşlarımdan bir tanesi İngiliz vatandaşı burda doğduğu için. Okulu bitince İtalya'da yaşamayı planlıyor. Adam istediği zaman hava alanına gidip "hmmm bugün nereye gitsem?" deme lüksüne sahip. 4 senedir Avrupa'da olmama rağmen kıskanıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bak mesela ben ögrenci olarak geldim. Gelir gelmez ise basladim. 3. senem olucak ayni firmada. Bu sayede isci vizesi alicam. 2008'de cikan bir karar sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Nereye geldin gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 avrupada dogarsan kolay ama ingiltere fransa ya falan vatandaslık cok zor evlensen bile 4-5 yıl ülkede kalman lazım bide boşanınca geriye postalama şanslarıda var falan hikaye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 md5 said: Nereye geldin gittin almanya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Artık çoğu ülkede evlendiğin zaman bile 5 sene yaşaman gerek zaten. En azından Avrupa'da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 evet ? kolay değil yani öyle vatandaslık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ dava avukatı gibi arkadaşın hayalinin zıttını savunmuş çok enteresan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 çifte vatandaşlık çok kral bişi. mis gibi takılıyosun avrupada. mis. herkese nasib olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 artık çifte vatandaş olunamıyor dimi? yani illa 1 tane seç diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Almanlar çifte olayını kaldırdı ya. Çok kıyak bi muhabbet hakkaten, havaalanında pasaport kontrolünde beklerken bakıyorum amcaların yaşlı nenelerin elinde hem türk pasaportu hem alman kimliği var, kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar