Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şöyle birşey mümkün mü ?

md5

Öne çıkan mesajlar

Bir süredir kafamda dolaşıyor. Acaba diyorum pılımı pırtımı toplasam ,10k para alsam yanıma, burdan trene atlasam avrupaya açılsam orda ülke ülke şehir şehir artık hangisi oluyosa konaklayıp, çalışıp, gezsem, 3-5-10 yıl böyle geçse sonra ülkenin tekine yerleşsem dağ, köy, şehir farketmez yaşamaya başlasam orda.

Hiç böyle plan yapıp araştırma yapan oldumu. Olurunu olmazını araştıran, hangi ülkelerin bunu yapmaya elverişli olduğunu bilen falan ?
Sosyal ağlarda paylaş

16-17 yaslarinda herkesin kafasinda dolasir zaten bu
yasanmaz bu ülkede diyip ulan 10bin dolarım olsa kacıcam bu ülkeden
giderim isvece danimarkaya fransaya verrim kendimi daga taşa
NE İŞ OLSA YAPARIM çalışırım barda bakkalda falan
euhaue
iki gün sonra vizen biter
sürünürsün orlarda
geriye dönmeyi de yediremezsin kaçak yaşarsın iltica başvurusuna kadar gider sonra dımdızlak sınırdışı olursun
Sosyal ağlarda paylaş

md5 said:

16 - 17 yaşında değilim 24 yaşındayım

niyetim bu ülkeden kaçmak değil niyetim bol bol gezmek

ülkede kalarakta bol bol gezebilirsin
tr de çalışırsın, 1-2 aylık gezilere çıkarsın
dünya turu bile yaparsın
ama iş avrupaya gidicem yıllarca gezicem orda çalışıcam a gelince biraz zor
bi kere çalışma izni almak öyle kolay değil. ikincisi çalışma izni alman icin uzun süre kalman gerekebilir ya da 10bin dolar ile hayatını uzun süre sürdüremeyebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

evet zor olduğunu biliyorum da. yani şimdi burda öyle yazın 2-3 ay tatil vercek bi işi bulcan da, maaşı iyi olcak gezicen de. neyse oturayım oturduğum yerde (:

marveloth zaten onu sormak istemiştim temelinde. bu zor işin kolaydan çıkış noktası nedir misali
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ülkenin vatandaşlığına kasarsan yalan olmaz. Araştır hangi ülke daha kolay vatandaşlık veriyor, çok istiyorsan evlen. Sonrası çok kolay.

Benim en yakın arkadaşlarımdan bir tanesi İngiliz vatandaşı burda doğduğu için. Okulu bitince İtalya'da yaşamayı planlıyor. Adam istediği zaman hava alanına gidip "hmmm bugün nereye gitsem?" deme lüksüne sahip. 4 senedir Avrupa'da olmama rağmen kıskanıyorum sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...