Llama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 3- 2 diyorum sanki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 arda kardodan cıkartilmis.. yekta oynucakms yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sivas sert oynuyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 inş yenilirsiniz. dışarı çıkalm dedik maç var dedin. mal gibi kalman dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yanlz taraftar hincal'in bahsettigi moda burundu lol :D lalala sağğğdurr galaaağğğğğtasaryyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ya ben açılış maçını izlemedim o da mı böyleydi bilmiyorum da ana kamera ne kadar kötü yere kurulmuş ya, çok yüksekten çekiyor. çok rahatsız oldum. Hani biraz daha aşağıya kurulabilirdi ana kamera odası, böyle böyle seyrantepe'de maç izlenmez (ligtv'de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Aynen bende uzak cekımlerde adamları secemıyorum,kazım sıyah ona ragmen belli olmuyor o kadar.kahvelerde maç ızleyenler karınca savası ızlıyorlardır suan. bu cana barışı döver bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ilk yarı 0-0 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 topu ilerde basan sivaslılardan kurtarırsak kale önünde tehlikeli oluyoruz ama dmc lerimiz (ayhan-barış) top taşıyamıyorlar ileri. yalnız yekta gayet iyi yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 miyaw33 said: Aynen bende uzak cekımlerde adamları secemıyorum,kazım sıyah ona ragmen belli olmuyor o kadar.kahvelerde maç ızleyenler karınca savası ızlıyorlardır suan. bende gözlerim bozuldu herhalde diyordum. demekki herkesde aynı sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi hakan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sivas son dakikalara doğru gol bulabilir bu şekil 0-0 giderse, ve bariz bir şekilde gs da oyun kurucu yok clio mu cluiomu neyse onu oyun kurucu diye aldılarsa durum fena, iyi adam ama bir alex değil..guti hiç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 çok net bir golü kaçırdı sivas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 valla adam zoru başardı gerçekten tam öküzlük bir durum yani ordan topu o kadar tepeye dikmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ata ata servet attı ilk golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 servet =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ulan servet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sami yen in son ve arena nın ilk golünü servet attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ulan iyi oldu msarp oynamıyo artık en azından dedim, adam msarp hazırlanıyor dedi yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 haha ayhan sakatlandi iyi haber asdfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 direkten döndü sivas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sivas beraberliği yakalayabılır,iyi bastırıyor.kazımın kanat sos verıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yalnız ikinci yarıdaki sivasın ilk pozisyonundaki kabiliyeti bile ufuk'u kalede tutmak için bir sebep bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 benjani said: sami yen in son ve arena nın ilk golünü servet attı ASY'nin son golü Kazım attı, neresinden tutarsan elinde kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 stancu fena değil gibi ya. kamera da gerçekten çok yüksek. uzun vade için iyi oldu gs'nin yendiği, uzun vadede kaybetsinler ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar