tantun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Dark_Soul said: tantun said: Xenocide said: abi büyü dediğin şey böyle olmalı zaten ya, quickbar'dan 1'e basmak olmamalı sdf arada büyücünün kafası karışcak, kendi kafasına atıcak meteoru falan. lazım bunlar ehaueh meteor random zaten, kafama 5k yedim gecen serserilik yaparken fire+eaarth+fire+water+earth+fire basip space basinca hafif yükselip meteor shower atiyorsun,kafana düşerse shield falan yoksa instant kill xD offf abi thunderstorm ogrendim gecen Challenge oynarken 4 kisi, bu ne lan dedim bi yaptim. 4umuze de instakill atti adamlar da dumur oldu WTF ROFLlarla eglendik lol onun achievmenti da varmis `one in a million` get struck by a thunderbolt and survive :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Oyun felaket zevkli fakat baya exploit edilebilir şeyler mevcut. Örneğin druidlerle kapıştığımızda aldığımız staff ile summon yapıp casterlara yanaşınca sürekli lightining cast etmeye çalışıyorlar ıslatınca salaklar kendilerini öldürüyor. Yada aşılamayan nesneler (masa sandalye kaya vs) arkasına geçip lightining field falan açınca moblar size bakarak geberiyorlar. Minotaur ve üzerinize atlayan bilimum mobla hiç kapışmadan uçurumlara atlamaları cabası. Şu ana kadar singleda kralı kurtarmaya kadar geldim bütün chapter final bosslarında exploit edilecek yerler mevcut bilerekmi yapılmış bir fikrim yok ama AI baya zayıf geldi gözüme. Herşeye rağmen çok zevkli ama tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bu ne ya adamlar 4 tane update cikarmislar. Ben update-1 le oynuyordum, her bir update de 400-500 MB.. Bu arkadaslar direk re-compiled dosyayi patch diye gonderiyorlar herhalde :) Steam disindan oynayan var mi aranizda ? Bu Update lerin hepsini teker teker sirayla mi kurmamiz gerekiyor ? Yoksa direk Update-4 'u kurabilir miyiz ? Bana sanki kurabiliriz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Valla Steam hepsini tek tek çekti. Forumlarına bak bir istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ölümsüz area sheild yapabiliyorsunuz shift sağ click shieldı aç sonra heal mayını spamla içeriye shield heal olduğu için ve her mayında 1200 falan heal ettiği için bi süre sonra suyu çıkıyo sonra dışarıya hasar mayını spamlarsınız yada m60 la ratatata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ben de aldım oynayalım akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bende aldim simdi yukluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Demosunda inanılmaz eğlendim hemen aldım. Fazlaca sayıda eleman gelince lightning + fire spamlıyorum paso güzel oluyor :) Oynayalım ya akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 3. bölüm son bossta oyun çöktü, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 pekaziz said: 3. bölüm son bossta oyun çöktü, süper. ben de 4. bolumu gecemedim 2dir kafasına göre çöküyor multiplayerdayken, landan oynayan var mı? onlar da çöküyor mu acaba? gerçi steam forumunda lan sorunsuz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://steamcommunity.com/groups/PatiMagicka HADİ JOIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Çok noobum ama oyun atacaksanız gelirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Oyunun sistemi güzele benziyor demoyu indiriyorum. Oyunda sadece co-op mu var yoksa versus multiplayer da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ya şu cdkey verio ya steam neryee girioruz bucdkeyi ben de bi sorun var giremiorum autentication fail dio sürekli girmeye çalışrıken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ya oyun kurabilmiş biri var mı ? bağlanamıyoruz biz bir türlü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Ben kurdum oynadım baya. - Servera şifre koymayın bug var girilmiyor. - Server listesindeki filtreden Friend seçmeyin bug var filtre çalışmıyor,listeye çıkmıyor. - IP ile direk baglanamıyorsunuz buglı çalışmıyor. - "Autentication Fail" sorunu olursa oyunu tamamen kapatıp tekrar girin. Yapmanız gereken. - Bağlantısı ( özellikle uploadu ) iyi olan biri host olarak oyunu açıyor. - Sizde önce normal oyuna giriyorsunuz. - Steam friendsden bu arkadaşa tıklayıp join diyerek bağlanıyorsunuz. - Oyun kapalıyken join derseniz bugdan dolayı grafiksel olarak sorun yaşıyorsunuz. Oyunun dedicated server desteği yok sanırım ve çok büyük ihtiyaç var aksi halde 2 kişiden fazla oldumu lagdan kim napıyor anlamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oyun inanılmaz zevkl özellikle multiplayer challenge. ama şu an çok problemli multisi, 5 oyundan 1 tanesi sorunsuz oluyo ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 off, tamam sorunlu buglı diyordunuz da bu kadar mı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Oyun buglarla dolu fakat yinede oynatıyor tek uyuz eden sonlara doğru bi crash yiyon yada öyle bişi hadi bakalım baştan bu durum olmasın diğer buglar amenna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 peki CD keyi nereye girioruz onu öğrendik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 CD-Key i eğer online girerken sorarsa diye veriyorlar ki sormuyor. Yinede onu bir yere kaydet kapat öyle dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ben oyun kurabiliyiorum bu arada, 5mb de ul var, oynamak isteyin eklesin steamden atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Adam grup kurmuş yukarda girsene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 gruptayım ztn, devlet bahçeli benim xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 http://steamcommunity.com/groups/PatiMagicka girin hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar