Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Nox'ta sonradan eklenen quest sistemi gibiymiş save sistemi. BRING IT ON! çok pis canım çekti sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yav madem öyle bi 4'lü ekip çıkaralım da campaign oynayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yapalım yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ya o değil de uzun ömürlü mü ? biri bunu açıklasın. bir solukta bitmesin böyle wipe üstüne wipe yiyelim. alien swarm gibi olmasın yani 3-4 günde bitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bilemedik ki henüz tam konsantre oynamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 benim laptop larda çalışmayacak bu belli, artık monitör geldikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 hoş oyuna benziyor, deneyelim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Kojiroh said: Nox'ta sonradan eklenen quest sistemi gibiymiş save sistemi. BRING IT ON! çok pis canım çekti sdfsdfsdf oyunun oynanisi noxa benziyorsa direk alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ben challenge olayına daldım direk ya, sürekli yaratık geliyor wave halinde, survival işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Oyunu oynanışının nox ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Evet oynanışın pek alakası yok da save sistemi direk aynı quest sistemi ile. Checkpointler yalnızca ölünce işe yarıyo, oyunu kapatıp açtıktan sonra yine chapterın başından devam ediyosun. Yalnız oyun çok buglı ya, optimizasyon sorunları var, locale sorunları var, oyun taskbar'da görünmüyo, bazen cutscene'leri geçmek isterken kamera kilitleniyo, seni takip etmiyo, kontroller çok rahat değil, tekme tokat yiyince bi süre büyüleri sıralayamıyosun (yapmamak normal olabilir de sıralayamamak saçma), tuşlara çok hızlı basarsan arada yutuyo büyüleri, yanlışlıkla sıraya eklediğin bi büyüyü silemiyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Tutorial kısmını oynayıp çıktım, vakit geçti ama oyun eğlenceli geldi gözüme. Grafikler, modeller hoş. Büyü combo olayı süper olmuş cidden. Yalnız karakterler ingilizce mi konuşuyor yoksa başka bir dil mi nece konuşuyorlar anlamadım. Altta ingilizce subtitle çıkıyor. Bu arada sitesinde 10 tip büyü var yazıyor. Başlarken 8 tane ile başlıyorsunuz. Muhtemelen ilerde 10 a çıkar. Büyük bir patch gelecektir. İhtiyaç var. Şimdilik eğlenceli, keyifli görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 AHAHAHHA abi konuşulan dil Swenglish diye bi şey, İsveççe ve İngilizcenin karışımı. Mizah unsuru çok sağlam yalnız, çok beğendim sdsdf O 2 büyü de gizli büyüler sanırım. water + fire = steam, water + cold = ice. Büyük büyü kombinasyonlarında tipini tanımadığınız simgeler varsa bu ikisinden biridir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Evet Meteor Swarm diye bir büyü var ortada tanımadığım bir icon var mesela. :) Ne bileyim bugüne kadar oynadığım oyunların %99 u ingilizce idi. Oynarken dinliyordum da bunu anlamaya kastım resmen "ne diyor bu ya" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Ben de aldım da çok karmaşık geldi gibi büyü sistemi, el alışır heralde. Çok tatlıymış ama ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 oyun güzelde kontroller ve büyü sistemi biraz karmaşık gibi,shift,mouse sag tus,orta tus,space karisiyo combatta,bide combinasyonlari dogru yapmak lazim combatta. Ben heycan yapıyorum mesela alan atacagima kendi kafama meteor falan atiyorum bazen sdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 steam said: Magicka sells 30.000 copies in 24 hours Menu sorunu için ufak bir patch geldi bile :) Manyak talep var oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 multisi süpermiş,meteor atinca millet pis panik yapıyo sadsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 baslasammi gaza geldim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi büyü dediğin şey böyle olmalı zaten ya, quickbar'dan 1'e basmak olmamalı sdf arada büyücünün kafası karışcak, kendi kafasına atıcak meteoru falan. lazım bunlar ehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Xenocide said: abi büyü dediğin şey böyle olmalı zaten ya, quickbar'dan 1'e basmak olmamalı sdf arada büyücünün kafası karışcak, kendi kafasına atıcak meteoru falan. lazım bunlar ehaueh meteor random zaten, kafama 5k yedim gecen serserilik yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yok earth + fire yapınca tek meteor gibi bişey yapıyor. gökten düşmüyor gerçi de yanan kaya gibi bişey işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bende demin demosunu indirmiştim, tutarialı oynadım direk satın aldım tam sevdiğim türden bi oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ÇD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://www.gametrailers.com/video/how-to-magicka/709737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar