Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 açık olan her oyunu görüyosun, netin dandikse iyi tarayamıyor ondandır veya firewall hede hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 silphatos hadi gel oynayak. tugberk de var, 3 oyuncu olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 şu oyunu aldırdınız 2 saat ilerlettirdiniz kaldıgım yerden devam da edemiyorum tek başıma ilerleyemiyorum abv =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sen yine iyiymiş. ben tuto'yu anca bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ehah, ben de biraktiydim bi yerde, save olsa girerim arada ama save olmayinca bitirmeden cikmamak gerekiyo bi yeri filan gereksiz ugras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 eski ama: http://www.youtube.com/watch?v=F-Ght6YDytE QFAS -> steam lightning beam QFQFAAS -> daha güçlü versiyonu RES space -> etrafına patlayan toplar koyuyor S space -> arcane aoe spam http://www.youtube.com/watch?v=YU4YMMGUa88 ARES QRQRAAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 full dlc'leri ile birlikte %50 indirimli aldım ben hazır almışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ben de indirimdeyken aldım ve inanılmaz keyifli olduğunu söyleyebilirim. Tek sıkıntım windowed 1280x720 civarlarında oynamadıkça sttuter oluyor, bunda 2 sebep var, hem benim makinam eskidi artık, hem de oyunun kendisi bu açıdan sıkıntılı forumlarda okduğum kadarıyla. Vsync ve triple buffer forced olmasına ragmen yapıyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 magicka yine indirimde. almak isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Vay 2.5dolara düşmüş oyun alayımda bende bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Tuto'da bug mı var geçemiyorum bir türlü? Staff'ı alıyoruz W ile heal basıcam, basıyorum basıyorum bişi olmuyor? Walkthrough bile izledim afdssg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 w'ye basınca altında life orbu çıkması lazım. mouse'un orta düğmesine basınca kendine cast ediyor. birkaç kere w'ye basınca orblar yanyana diziliyor, aynı büyüden birden çok yapmış olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 işte sol tusa basarsan bırıne sağa basarsan kendine, shift sag yaparsan (veya sol unuttum) kılıcına atıyo büyüyü. yanı önce secıyosun elementleri, sonra cast ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Hallettim, sorun robe'daymış. Ben yanar dönerli robe ile başlamıştım, tekrar basic robe ile başladım sorunsuz geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi bu oyun niye bu kadar kasıyo. güzel oyun ama cok kasıyor tüm zevki öldürüyor. cıkan tüm oyunları sorunsuz oynuyorum makinada eski değil. anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 windowed oynayın bende de kasıyor alakasız bi şekilde windowed sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 windowed yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 şu da bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oha oyun supermıs, mmolarda sole bısı yapmayı hala akıl edemedı adamlar mütiş mütiş ahahahah herşeye de gönderme var hehehe. avatarın oynu olm bu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bunun arenada bölüm atlama kısmında 13-14. ne bir wave var böyle cold yemeyen bir yaratık var kocaman onu nasıl durduyoruz zaten bi kere gelebildim onda da hapur hupur yedi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 cold yemeyen bi kalkanlı agalar gördüm, hatta bırak coldu sadece arcane dmg yiyor onlar mı? önce shieldlarını kırıosun işte arcane le. Arcane + shield mayın koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 böyle büyük yeti gibi bir dayıyı diyorum zaten etrafta zibilyon tane yaratık oluyor bide bu üstüme lömbür lömbür kosunca anaaaam dedim öldüm. ben genelde elektrik arcane cold kalkanı kılıcıma koyup ileri dogru duvar yapıyorum içine giren cıkana kadar ölüyor ama bu dayı lol yaptı geldi dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 haa aleve dayanıksız onlar, conf at o direk perte çıkarabilio, olmadı fireball basarsınn hacıt. Rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 tabi alev mantıklı gerci o wave e ben bidaha nasıl gelirim oda bir soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 oldun said: böyle büyük yeti gibi bir dayıyı diyorum zaten etrafta zibilyon tane yaratık oluyor bide bu üstüme lömbür lömbür kosunca anaaaam dedim öldüm. ben genelde elektrik arcane cold kalkanı kılıcıma koyup ileri dogru duvar yapıyorum içine giren cıkana kadar ölüyor ama bu dayı lol yaptı geldi dövdü shield + su = küçük yağmur arkasınada shield + cold soğuk hava donduruyor herşeyi çok rahatlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar