Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eski ama:

http://www.youtube.com/watch?v=F-Ght6YDytE

QFAS -> steam lightning beam
QFQFAAS -> daha güçlü versiyonu
RES space -> etrafına patlayan toplar koyuyor
S space -> arcane aoe spam

http://www.youtube.com/watch?v=YU4YMMGUa88

ARES
QRQRAAS
Mesaj tarihi:
Ben de indirimdeyken aldım ve inanılmaz keyifli olduğunu söyleyebilirim. Tek sıkıntım windowed 1280x720 civarlarında oynamadıkça sttuter oluyor, bunda 2 sebep var, hem benim makinam eskidi artık, hem de oyunun kendisi bu açıdan sıkıntılı forumlarda okduğum kadarıyla. Vsync ve triple buffer forced olmasına ragmen yapıyor bunu.
Mesaj tarihi:
w'ye basınca altında life orbu çıkması lazım.
mouse'un orta düğmesine basınca kendine cast ediyor.
birkaç kere w'ye basınca orblar yanyana diziliyor, aynı büyüden birden çok yapmış olabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
işte sol tusa basarsan bırıne sağa basarsan kendine, shift sag yaparsan (veya sol unuttum) kılıcına atıyo büyüyü.

yanı önce secıyosun elementleri, sonra cast ediyosun.
Mesaj tarihi:
oha oyun supermıs, mmolarda sole bısı yapmayı hala akıl edemedı adamlar
mütiş mütiş ahahahah
herşeye de gönderme var hehehe.

Mesaj tarihi:
bunun arenada bölüm atlama kısmında 13-14. ne bir wave var böyle cold yemeyen bir yaratık var kocaman onu nasıl durduyoruz zaten bi kere gelebildim onda da hapur hupur yedi beni
Mesaj tarihi:
cold yemeyen bi kalkanlı agalar gördüm, hatta bırak coldu sadece arcane dmg yiyor onlar mı? önce shieldlarını kırıosun işte arcane le.
Arcane + shield mayın koy
Mesaj tarihi:
böyle büyük yeti gibi bir dayıyı diyorum zaten etrafta zibilyon tane yaratık oluyor bide bu üstüme lömbür lömbür kosunca anaaaam dedim öldüm. ben genelde elektrik arcane cold kalkanı kılıcıma koyup ileri dogru duvar yapıyorum içine giren cıkana kadar ölüyor ama bu dayı lol yaptı geldi dövdü
Mesaj tarihi:
oldun said:

böyle büyük yeti gibi bir dayıyı diyorum zaten etrafta zibilyon tane yaratık oluyor bide bu üstüme lömbür lömbür kosunca anaaaam dedim öldüm. ben genelde elektrik arcane cold kalkanı kılıcıma koyup ileri dogru duvar yapıyorum içine giren cıkana kadar ölüyor ama bu dayı lol yaptı geldi dövdü

shield + su = küçük yağmur arkasınada shield + cold soğuk hava donduruyor herşeyi çok rahatlatıyor
  • Yeni Oluştur...