DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 memur yanında usb klavyesini taşısa işe getirip taksa götürse yasak mı olucak? f klavye daha iyidir hede hödö bi yere kadar da, ben senelerdir alışmışım qya, f'e geçmeye kalksam heralde sol beynim error verir kısa zaman sonra. olmaz yani bu saatten sonra. bi de f klavyede q layout kullancam da, her kalvye farklı abi ararım kesin nokta nerde virgül nerde ulan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Alışılır abicim alışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 3. gün on parmak yazarım gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ya istediği kadar daha iyi olsun, insanın alışkın olduğunu kullanmak istemesi gayet normal. Zorlanması da yanlış. Memur hem de, hangisiyle daha verimliyse onu kullansın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bu klavye düzenleri kullanılan dile göre seçilir, F klavye düzeni de Türkçe yazıların en kolay yazıldığı düzen(miş). Devlet dairelerinde hep F düzeni kullanıldı şimdiye kadar, daktilolar falan F düzenindeydi hep. Bildiğim kadarıyla halen de öyle. Buraya kadar iyi hoş da, bunu bi zorunluluk haline getirmenin anlamı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bunun yerine hybrid print atsinlar boardlara. nasil bazi klavyelerde farkli renkte hem us , hem uk printler var. bundada buyuk punto ile F , kucuk punto ile q layout printlesinler. cok zor bisey degil. http://img.search.com/thumb/5/5a/Multi-keyboard.jpg/400px-Multi-keyboard.jpg bunun fabrikadan cikisli hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 mesele üstündeki yazı değil. tuşların yerleri. zaten çoğu kişi bakmadan yazıyor. yerlerine alıştıktan sonra f i de kullanır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ulan bi de şuna EF KILAVYE demeyin bari. FE lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 nasil uzerindeki yazi mesele degil? olay bu zaten board boyle uretilecek, yeni kullananlar F ye tesvik edilcek, tecrubelilerin tekrar tekerlesi kesfetmesine gerek yok. Ama Doruk un da dedigi gibi f klavye de q layout kullanacak insana kolaylik olur. board un uzerinde ne yaziyorsa sadece onla calisir falan zannetmiyorsunuz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 "roket adam" said: Ulan bi de şuna EF KILAVYE demeyin bari. FE lan bu. uieuaie doğru diyo roket adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ben dogru yazmisim, bana alkis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 uiauiiuai daha samimiymiş lan. ısındım biran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 black dynamite i hatirlatiyor. uieee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tabiki oyle zannetmiyoruz. ama mesele şu ki. senin dediğin gibi çalışabilmesi için insanların klavyeler arasında geçiş yapmayı bilmesi gerekli. onu da devlet dairesindeki çoğu kişi bilmiyodur eminim. yoksa dediğim gibi. yazan zaten bakmadan yazıyor. değiştirir yazar kendisi bakmadan gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 fede said: uiauiiuai daha samimiymiş lan. ısındım biran evet oldu gibi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 klavye degistirmeyi bilmemek bahane degil ki? 2 tane tusa basiliyor, oyle rocket science lik bi durum yok. Zaten mevzu da insanlara zorluk cikarmak degildir eminim, alisik olanlar oyle devam eder, bilmeyenler de F den devam eder, yeni nesillerde bu yonde tesvik edilir. 1 gunluk bi degisimden bahsedildigi hic ama hic zannetmiyorum ben. alistiktan sonra ister baksin yazsin ister bakmadan yazsin, amac yazabiliyor olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: tabiki oyle zannetmiyoruz. ama mesele şu ki. senin dediğin gibi çalışabilmesi için insanların klavyeler arasında geçiş yapmayı bilmesi gerekli. onu da devlet dairesindeki çoğu kişi bilmiyodur eminim. yoksa dediğim gibi. yazan zaten bakmadan yazıyor. değiştirir yazar kendisi bakmadan gene. en salak forumda bile yazarlar onu. millet bakarak yapar. bi kere seçtikten sonra alt shift ile mi ne değiştiriyorduk zaten atla deve değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi oyle diyorsunuz ama ben universitede her hafta lab da tekrardan soyluyorum insanlara. bunlar bir de genç olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 terketsinler uniyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bir de it ve bilgisayar filan bu tipler. işte düşünün insanlarımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 onlarin klavye uzerinde face ve twitter disinda isi yok zaten, f ye hacet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 KHaRoN said: terketsinler uniyi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: abi oyle diyorsunuz ama ben universitede her hafta lab da tekrardan soyluyorum insanlara. bunlar bir de genç olcak. E söyleme abicim, bırak arasın millet. Böyle her şeyi hazır vere vere mal gibi adamlar yetiştiriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 lan ben de öğrenciyim. kimseyi yetiştirmiyorum haha. kız yanımda oturuyor. "neden nokta basmıyor" diye her hafta ısrarla soruyor. napiim söylüyorum ben de gene. GELMEYİN LAN ÜSTÜME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 arkami topladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar