Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

USA'da duruşma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rahat ol, şimdi olayı tüm detaylarıyla anlatsan ona göre bir şey düşünülebilir ama sana kalmış. mantık çerçevesinde kendi lehine konusursan minimum ceza alırsın. mesela o içtiğiniz noktadan sonra arabaya kullanmayacaktım zaten taksiye binecektik dönerken ve ottan haberim yoktu arkadaşım kullanıyor, ekte tahlil örneğimi görebilirsiniz ben kullanmıyorum tarzı bir şey yapabilirsin. orada diğerlerinin de dediği gibi artık senin hakimi ne kadar yönetebildiğine bağlı olay. polisler sana yardımcı olmus olacakları kadar.
Mesaj tarihi:
Oradaki mahkeme olayını Türkiye'deki gibi görmemekte fayda var. Türkiye'de son çare olarak görülse de orada sıradan bişey. Karakola gidip ifade vermek gibi falan.. Çok bişi olmaz, en fazla kısa bir süre kamu hizmeti verirsin gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
Ya nolcak olm, niye adamin vizesini iptal etsinler bukadar sikko bisey icin. Harbi yaparlarmi lan? Burda elemanin biri torbaci olarak yakalanmaktan tut, kavgaya falan karisti kackere. 4. senenin sonunda sinirsiz oturum aldi dfsfs
Mesaj tarihi:
Hic birsey olmaz merak etme. Avukatina danis kesinlikle. Ayrica okulda international office felan vardir. Git ordaki ofisin basindaki kadina anlat durumu. Onlar cok tecrubeli, tanidiklari avukatlar falan var yardimci olurlar. Kesinlikle yap bu dedigimi iskembeden atmiyorum benim de basima geldi buna benzer durumlar o yuzden soyluyorum.
Mesaj tarihi:
demi ya iptal etmezler =)
aslinda işin sikko tarafı beninm şu an turist vizem var ve çalışma vizesi için işlemler devam etmekte. Asıl korktuğum şey lan bu herif bize sorun çıkarır zazü diyip çalışma vizesinde sorun çıkarmaları.
Mesaj tarihi:
türk polisi olsa direk gençler alem mi var bizde katılalımmı falan diyip alkole ota el koyup kendileri devam ediyo sıcak kanlı bizim polisimiz adamlar eğlenmeyi bilmiyo böyle durumlarda bizim türk polisi ezer hepsini :)
Mesaj tarihi:
ot serbest amerikada ondan bişey olmaz
zaten seni o yuzden suclamamıslar zaten sorun yok ama büyük ihtimal hicbisey olmaz ama vizeni etkileyebilir
Mesaj tarihi:
HoeZ said:

sesu said:

Bir şey olmaz muhtemelen takma kafana ya. Amerika'da ot serbest çok iyiymiş hahaahahahha.

serbest olduğundan "ZACH GALIFIANAKIS SMOKING WEED!!!" diye başlık atmışlar videoya zaten
  • Yeni Oluştur...