Revenant Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 gg deport yersin vize de yalan olur avukata bosa para yedirme daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bir daha acemilerle içmemeyi ögrenmişindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 olm benim karsılastıgım polislerin hepsi super kafa elemanlar cıktı. sanslıymısım demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 lanet olası federaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bad boys bad boys watcha gonna do whatcha gonna do when they come for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ingiltere'dekiler çok tatlı.yasak olmasına rağmen sadece attırıyolar. bana öyle denk geldi hep yani. bu abartıymış cidden, agresif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bella said: sadece attırıyolar 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 woOt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 onu şapıcaktım ben de alkolü attırıyorlar herhalde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ahaha. Bizimkini de attırdılar ama sonra bi de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 OZ izle alıştırma yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ya öf çirkinleşmeyin bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben ingiltere'ye ilk geldiğimle bir polisle muhattap oldum o kadar. havaalanından biri alacaktı beni, adam aradı sen şurdasın ben burdayım göremiyorum derken ben valizleri orta yerde bırakıp adamı bulmaya gittim ama göz ucuyla kesiyorum valizleri. Bir baktım polis geldi valizlerin yanına hah dedim sıçtık. ismimi falan sordu ondan sonra şu şekilde ezdi beni, - Sir where are you from? - Turkey. - Okay, maybe u can leave ur stuff like this in Turkey, but not in UK. -Okay, i'm sorry :( :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 şükrü çok çirkin bi çocuksun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Silphatos said: OZ izle alıştırma yaparsın anus genisletme antremanlarina da baslasin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bella said: sadece attırıyolar 0_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 gençler alkol var mı ? fapfapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 aquila said: Silphatos said: OZ izle alıştırma yaparsın anus genisletme antremanlarina da baslasin mi? olm hapse girmeden önce dayak atmış ama arada da kaş göz morarmış gibi bi şekilde giriyorsun içeriye. 25th hour öle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 zenci dinkardeşlerimizin işini kolaylaştırmalı tabii, sayit reyis yaşasaydı kanatları altına alırdı gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 US Criminal Records are linked to US Immigration databases.. If you have a criminal record in the US, this record will show up every time someone does a background check on you.. When you apply for a non-immigrant work visa at a US Embassy or Consulate abroad, you have to disclose whether or not you have a criminal record. You will be guilty of perjury if you conceal your criminal record. If the USCIS subsequently comes to know that you have a criminal record, you will be subject to criminal prosecution and deportation. If you are already in the US and when you apply for adjustment of status, the USCIS will do a background check on you. If you have any criminal records in the US, your application will be rejected. When you apply for an immigrant work visa or an employment based green card when you are outside the US, you must submit police certificates from every country where you resided for more than one year since the age of 16. If you have a criminal record, it is unlikely that you will be issued such certificate.... f you have been convicted of a minor crime such as a traffic violation, it will not affect your application for a work visa. However if you have been convicted for a crime involving moral turpitude, it will have an adverse impact on your application. Even a single conviction for a crime involving moral turpitude is sufficient for your application to be denied. Any willful conduct that is contrary to justice, honesty or good morals, accepted and customary rule of right and duty between two human beings is considered a crime involving moral turpitude. Under Immigration and Naturalization Act, those convicted for crimes involving moral turpitude are ineligible for immigration to the US. diyor nette http://www.mvision.it/artman/uploads/3g_border_bulg_turk_welcome_dscn0143.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Red said: gençler alkol var mı ? fapfapfap abi ahah bella kaşınmış abi bu arada avukatmı tutacan yoksa devletin sana tudtuğu avukattanmı faydalanacan. bence boşa masrafa girme, bu arada aynı olaylar türkiyede olsa şeriat üve diye ağlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 MAHAUAHAU. AAMAHAÖAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 mahkemede hintli aksanı ile konuş 2:10 dan itibaren izle, kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2QNKDyXHBy4&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 panige gerek yok, o polisler mahkemeye gelebilirler. sakin suclamalari kabul etme, inkar edebildigin kadar inkar et. amerikadaki birinci mahkeme kurali inkar etmek :) ot oldugunu bilmiyordum diceksin, alkol az almistik promilin altinda olmasi lazim diceksin. arabayi kullanmicaktik arkadasi aricaktik o gelip surecekti diceksin. para cezasi kesecekler size 1000 dolar civarlarinda olabilir tahminimce, bide hangi eyalet tabi onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar