Pipet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 oyun türkçe, site ingilizce, oyunun adı türkçe, açıklama ingilizce.. baya bi karışıklık olmuş orda.. al sana siteye beta test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 site iki dilli. Yukarda turkceye gecebilirsiniz. Oyun adi turkce oldugu icin, ingilizce arabirimde ayni ismi kullanmak durumundayiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bir tavsiyem var ama. Oyunlara baktım, hiç üye olmadan geri döndüm. İnsan bir spades, bir king, bir batak koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 offf üste para verseler oynanmaz bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Valerius said: offf üste para verseler oynanmaz bunlar. ne salak adamlarsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Çiftlik çok kopya olmuş. Bence zyngayı kopyalamak yerine zynganın girmediği oyunları düşünmek daha iyi olur. Bir de bilmiyorum oyunlar multilanguage mi yoksa sırf türkçe mi ama standardı ingilizce olmalı. Buy a cow düzeyinde ingilizceyi anlamayan adamın zaten facebookta işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 siteyi firmayı ilk defa duyuyorum 7 milyon oyuncuya ulaşması garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 selamlar, komşu çiftliki ben çevirdim petileri de buradan başka bir üyeyle yaptık, daha doğrusu o çevirdi ben de oyun içi kontrollerini yaptım. okey çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Birşey sorucam uygulamanızı yükleyenleri twitterdan otomatik sistemle mi takip ediyosunuz yoksa elle mi ekliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 facebookda oyun geliştiriciler için kendi arayüzleri var yükleme sayıları oradan takip ediliyor bu arada ben hani artık firmayla çalışmıyorum, çalışma süreleri konusunda anlaşamadık :P ama ortam eğlenceli ehe sabah 10:30 gece 02:00 çalışmayı düşünenler kariyer.net den iş başvurusunda bulunabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Yok yükleme sayılarını değil. Mesela ben benim hatundan yüklemiştim uygulamayı, öteki gün bir baktım çat oyunpark benim hatunu twitterda takip ediyor. Ondan meraklandım. Bir de 7 milyon diyince elle yapılacak iş değil gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: Valerius said: offf üste para verseler oynanmaz bunlar. ne salak adamlarsınız ya. keyif benim, kötü söz senin. forum babanın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sen önce emek verilen birşeye saygı göstermeyi öğren de ondan sonra kötü söz duymazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 evet lan.. emek verdim :( çeviri ne kadar sıkıcı bir iş ibliyor musunuz? sonra düzeltmeler.. "şu şöyle olsun" ve türevi geri beslemeler.. oyun içinde göremediğimiz için abuk subuk hale gelmiş çeviriler.. ve onların tekrar adam deilmesi.. komşu çiftliğin isim babasıyım bu arada.. ama ben şaka yapıyordum fekat onlar gayet ciddiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: sen önce emek verilen birşeye saygı göstermeyi öğren de ondan sonra kötü söz duymazsın zaten. benim bunları sevmemem senin terbiyesiz olmadığını göstermez. suç sende değil. seni böyle yetiştirende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sevmemek ayrı, PARA VERSELER OYNAMAM YEAEAEA tarzı yaklaşmak ayrı. Bu kadar emek verilmiş birşeye böyle bir şekilde yaklaşan adam ya çocuktur, ya hayatında hiçbirşey için uğraşmamıştır. Sevmediysen beğenmedim dersin, herkes sevmek zorunda değil ama fikrini belirtirken insan olduğunu, karşıdakinin de insan olduğunu göz önünde bulundurursan yararına olur. Ben de terbiyesizim evet, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Tester'lığı iş olarak yapan insanlar var ama Beta Test anketinde (yada başvurusunda mı demeliydim) herhangi bir tecrübe vs. sorulmaması ilginç geldi. Şimdiye kadar bir kaç oyun daha önceden Beta Tester olarak bulunduğum oyunlardan refarans alarak bana ulaşmışlardı, ben de önemsemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bu mesajına göre insan da değilsin. ben insanlara hakaret etmedim. terbiyenin yanında türkçe 101 da lazım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ilk mesajıma dönüyorum o halde, ne salak adamlar var ya. neyse trollü beslemeyelim daha fazla ben kaçar. ha bir de bana türkçe lazım değil ama sana bir beyin lazım çünkü ben insanlara hakaretten değil emeğe hakaretten bahsediyordum o mesajımda. Bence insanlara hakaret edilebilir bazı durumlarda mesela bu örnekte benim sana hakaret etmemin son derece common sense olması gibi, kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 para veriliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: ilk mesajıma dönüyorum o halde, ne salak adamlar var ya. neyse trollü beslemeyelim daha fazla ben kaçar. adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ahahahaha http://forums.ipswich-city.com/uploads/thumbs/t_dramatic_kitty_175.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hala değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 speys bu dramalar daha önce döndü. Sen hiç bu bölümü okumuyorsun herhalde ? joygame veya başka firmalar hakkında neler yazılıyor adamların sesi çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sipeyskeyk said: sevmemek ayrı, PARA VERSELER OYNAMAM YEAEAEA tarzı yaklaşmak ayrı. Bu kadar emek verilmiş birşeye böyle bir şekilde yaklaşan adam ya çocuktur, ya hayatında hiçbirşey için uğraşmamıştır. Sevmediysen beğenmedim dersin, herkes sevmek zorunda değil ama fikrini belirtirken insan olduğunu, karşıdakinin de insan olduğunu göz önünde bulundurursan yararına olur. Ben de terbiyesizim evet, bye.abi şimdi yeri geliyo bundan çok daha kötüsünü yapıyorsunuz , yapıyoruz .Forumda kötülenmiyen birşey kaldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar