Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sosyal Oyun Beta Tester

nedanko

Öne çıkan mesajlar

Çiftlik çok kopya olmuş. Bence zyngayı kopyalamak yerine zynganın girmediği oyunları düşünmek daha iyi olur. Bir de bilmiyorum oyunlar multilanguage mi yoksa sırf türkçe mi ama standardı ingilizce olmalı. Buy a cow düzeyinde ingilizceyi anlamayan adamın zaten facebookta işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

facebookda oyun geliştiriciler için kendi arayüzleri var yükleme sayıları oradan takip ediliyor

bu arada ben hani artık firmayla çalışmıyorum, çalışma süreleri konusunda anlaşamadık :P

ama ortam eğlenceli ehe sabah 10:30 gece 02:00 çalışmayı düşünenler kariyer.net den iş başvurusunda bulunabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yükleme sayılarını değil. Mesela ben benim hatundan yüklemiştim uygulamayı, öteki gün bir baktım çat oyunpark benim hatunu twitterda takip ediyor. Ondan meraklandım. Bir de 7 milyon diyince elle yapılacak iş değil gibime geldi
Sosyal ağlarda paylaş

evet lan.. emek verdim :( çeviri ne kadar sıkıcı bir iş ibliyor musunuz? sonra düzeltmeler.. "şu şöyle olsun" ve türevi geri beslemeler.. oyun içinde göremediğimiz için abuk subuk hale gelmiş çeviriler.. ve onların tekrar adam deilmesi..

komşu çiftliğin isim babasıyım bu arada.. ama ben şaka yapıyordum fekat onlar gayet ciddiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

sevmemek ayrı, PARA VERSELER OYNAMAM YEAEAEA tarzı yaklaşmak ayrı. Bu kadar emek verilmiş birşeye böyle bir şekilde yaklaşan adam ya çocuktur, ya hayatında hiçbirşey için uğraşmamıştır. Sevmediysen beğenmedim dersin, herkes sevmek zorunda değil ama fikrini belirtirken insan olduğunu, karşıdakinin de insan olduğunu göz önünde bulundurursan yararına olur. Ben de terbiyesizim evet, bye.
Sosyal ağlarda paylaş

Tester'lığı iş olarak yapan insanlar var ama Beta Test anketinde (yada başvurusunda mı demeliydim) herhangi bir tecrübe vs. sorulmaması ilginç geldi. Şimdiye kadar bir kaç oyun daha önceden Beta Tester olarak bulunduğum oyunlardan refarans alarak bana ulaşmışlardı, ben de önemsemiştim
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesajıma dönüyorum o halde, ne salak adamlar var ya. neyse trollü beslemeyelim daha fazla ben kaçar.

ha bir de bana türkçe lazım değil ama sana bir beyin lazım çünkü ben insanlara hakaretten değil emeğe hakaretten bahsediyordum o mesajımda. Bence insanlara hakaret edilebilir bazı durumlarda mesela bu örnekte benim sana hakaret etmemin son derece common sense olması gibi, kapiş?
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

sevmemek ayrı, PARA VERSELER OYNAMAM YEAEAEA tarzı yaklaşmak ayrı. Bu kadar emek verilmiş birşeye böyle bir şekilde yaklaşan adam ya çocuktur, ya hayatında hiçbirşey için uğraşmamıştır. Sevmediysen beğenmedim dersin, herkes sevmek zorunda değil ama fikrini belirtirken insan olduğunu, karşıdakinin de insan olduğunu göz önünde bulundurursan yararına olur. Ben de terbiyesizim evet, bye.
abi şimdi yeri geliyo bundan çok daha kötüsünü yapıyorsunuz , yapıyoruz .Forumda kötülenmiyen birşey kaldı mı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...