Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 yaw bi saniye şimdi bende gelecem unutmayın beni :D şimdi önce kıbrıs şehitlerinde bi cafede oturduktan sonra gidip sahilde içecez dimi. anlayamıyorum okudugumu yaw?[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Llama, 26 Ağustos 2004 23:43 tarihinde demiş ki: said: Cthulhu_, 26 Ağustos 2004 21:49 tarihinde demiş ki: plan güzel.. kımın planı olum :D bizim paspas ı öpen adamın :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde Erutana demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 üsküdar çaycısına gidilir ya en güzeli hem bööle geniş ferah hem nargile var hem dumanaltı diil[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 cafe konusunu bılmıyroum alsancakta nerde nargılan var soyle ferah ferah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya bende gelmek zorunda kaldım metboy eski kitaplarımı taşımama yardım etti:) bende gelmeliymişim alsancak üsküdar bence hoş.açık hava deniz kenarı mekan.yoksa farklı yerlerdenmi bahsediyoruz?[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 craven eft dediin mekan üsküdar alman konsolosluğunun ilerisinde[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Duman 6 olmasında ne olursa olsun..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Lem Aranızda Ufak ınsanlarda var benıde dusunun ben napacam nargıleyı be alalala :D yaw bızdende hakanaka da gelebılır onua soluyım. ya hakkaten sevınc ın onunde bırbırımızı nasıl tanıyacaz? sevınc pastahanesı yazan yazının altında bekleyelım gelen sorar sen pati misin? oda evet fln der olur bıter[signature][hline] Chitlenbick Uo Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 isteyen nargile, isteyen limonata içer. yelpaze geniş :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi [Bu mesaj Saeros tarafından 27 Ağustos 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben walla gazoz içerim.. ben payroyu alıp gelcem galiba meydandan[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: AnakinSkyWalker, 27 Ağustos 2004 15:29 tarihinde demiş ki: Lem Aranızda Ufak ınsanlarda var benıde dusunun ben napacam nargıleyı be alalala :D yaw bızdende hakanaka da gelebılır onua soluyım. ya hakkaten sevınc ın onunde bırbırımızı nasıl tanıyacaz? sevınc pastahanesı yazan yazının altında bekleyelım gelen sorar sen pati misin? oda evet fln der olur bıter o kolay iş ben gelip sorarım herkese yüzsüce paticik? diye :) neyse, üsküdara gideriz nargile içeriz. nargile içerken sohbet ederiz kaynaşırız. sonra çıkarız dışarı içeriz. gerçi nargilenin üstüne bira içince güzel olmuyor sevmiyorum ben =p neyse işte takılırız. 18.30'da buluşucaz ama 18.45'e kadar bekleyebiliriz orda ( ki biz de geç kalcaz othranxla biraz dersane bitiyo o saatte anca)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ya gözünü sevdiğimin izmirli patileri birisi şuraya planı programı yazsın muhabbet ediyonuz aranızda bişey annadıysam arap olayım. :P[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Craven, 27 Ağustos 2004 10:56 tarihinde demiş ki: ya bende gelmek zorunda kaldım metboy eski kitaplarımı taşımama yardım etti:) bende gelmeliymişim alsancak üsküdar bence hoş.açık hava deniz kenarı mekan.yoksa farklı yerlerdenmi bahsediyoruz? vallaha taşıdık o kadar gelecen zorlan da olsa :) üsküdar bence de en iyisi, en rahat nargile içilcek yer.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: Black1ce, 27 Ağustos 2004 16:45 tarihinde demiş ki: ya gözünü sevdiğimin izmirli patileri birisi şuraya planı programı yazsın muhabbet ediyonuz aranızda bişey annadıysam arap olayım. :P abi 4230949023 kere yazdık ya :) şimdi 6.30 da buluşuyoruz sevinç pastenesinde. sonra hep beraber üsküdara gidiyoruz. orda isteyen nargile içiyor istemeyen içmiyor. (üsküdarı bilmeyenler için; üsküdar güzel bir kafe böyle tam nargilelik =p) ondan sonra kaynaşıyoruz ve dışarı çıkıyoruz. akşam saatleri olduğu için zaten alsancak iskelesi önü keş mekanı olur =p biz de ya oturur içeriz ya da fuara gideriz. kısacası üsküdara gittikten sonra karar veririz ne yapçağımıza.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Tamamdır plan iyide sıkılmayalım biz nargile içmeyenler grubu olarak.? :D Şimdiden söyliyim uzatmayın nargilenizi kaçarım walla..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben gelemem öle muhabbete! meraba, meraba! o kadar! :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 nargile içerken muhabbet manyağı yaparım ben seni madcatçiğim sıkılmazsın =) saeros seni açacaz oğlum konuşturma manyağı yapacaz =p bir de blackice'ın yazlığa dönme durumu olabilirmiş onun için soruyorum, akşam kaça kadar kalıcaksınız? bir de kesinlikle gelenlerin listesi nedir şimdi? [signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 27 Ağustos 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ben gelirim de sertap ablamıza bakmaya giderim 9 dan sonra falan.. :D[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: metboy, 27 Ağustos 2004 16:54 tarihinde demiş ki: saeros seni açacaz oğlum konuşturma manyağı yapacaz =p evet, hayır, hıhı. o kadar! bu sözümü unutma. keh keh.. *!pis pis güler*[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 şimdi son liste ne oldu birileri yazsın bakiyim.[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 1 saeros 2 metboy 3 blackice 4 madcat 5 llama 6 sadbutcher 7 leviemaxilack 8 dagger 9 anakinskywalker 10 pyro böyle işte.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bide merak ettim yaş ortalaması kaç olacak bu buluşmanın. :)[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 madcat ve ben 16'yız. pofuduk ayılarımızı da getiricez o yüzden diyorum dumanaltı bi yere gitmeyelim diye. kokuyolar sonra yıka yıka çıkmıyo kokusu.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bende 16.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 1 saeros =1988 2 metboy =1987 3 blackice =1988 4 madcat =1988 5 llama =1985-86 lı bişidir heralde? 6 sadbutcher =bilmiom 7 leviemaxilack =88(metboy dedi) 8 dagger =89 9 anakinskywalker=1990 10 pyro =1988 11 otrhranx 87 12 craven 86[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! [Bu mesaj Epxmadcat tarafından 27 Ağustos 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Epxmadcat tarafından 27 Ağustos 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar