Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. paticik İZMİR buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi lan sensin armut.benim saçım varmı$ o zaman tey tey.pati lan fotolarını da buldum onları da atabilirim buraya isterseniz slayer.

ayrıca,evet tekrardan $öyle bir bulu$ma yapalım.en kötüsünden bir lan party.

p.s:biliyorum yine yalan olacakta,gazı vereyim dedim.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:27 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
öss den sonra össden.

ayrıca o buldum deidğin fotoğraflar duruyor zaten bende. sorsaydın.

ha armut konusuna gelince.
senden büyük armut yok dünyada. seninle evlenecek kıza acıyorum resmen ha. çünkü direk "ayı" damgası yiyecek. armudun iyisi hesabı :D

sadasfdsaf
Mesaj tarihi:
valla metboy un her buluşmada açlık halindeki fotosu var Lan party de bile en son lan party buluşmasına gelebilmiştim güzeldi... bence bi ikincisi hoş olur da bu arada şahsım adına ben gelemem yani:D
Mesaj tarihi:
teey teey 2004 deki konu hala dwm edio. biz metboyla satmısmıydık bu bulusmada hatırlayamıyorum:D:D resim olanda metboy sandviciyle görünüyor yine onda satmamısız demek

[ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:51 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

pati lan party fotoları

[spo]

[/spo]

bende bunlar varmı$.ben daha fazlaydı diye hatırlıyorum.sanırım eski pc de kaldı çoğu,bulabilirsem diğerlerini de koyarım buraya.çok olmadığı için msn e ihtiyaç duymadım slayer =) ee artık bir daha yapalım da yeni fotolar koyarız hehe.

Mesaj tarihi:
pyro'nun koyduğu lan fotolarının sonuncusunda napıyorum ki acaba =p bi de saçlarım ne iğrençmiş, oha.

hadi lan party yapalım, süslenip geliym ahah. fraglerde elime alsam da, ortamda saçlarıyla yakan tek kişi olacağım. ortam derken, dört duvar arası anlamında.
  • 3 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...