Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 hadi lan sensin armut.benim saçım varmı$ o zaman tey tey.pati lan fotolarını da buldum onları da atabilirim buraya isterseniz slayer. ayrıca,evet tekrardan $öyle bir bulu$ma yapalım.en kötüsünden bir lan party. p.s:biliyorum yine yalan olacakta,gazı vereyim dedim. [ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:27 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 öss den sonra össden. ayrıca o buldum deidğin fotoğraflar duruyor zaten bende. sorsaydın. ha armut konusuna gelince. senden büyük armut yok dünyada. seninle evlenecek kıza acıyorum resmen ha. çünkü direk "ayı" damgası yiyecek. armudun iyisi hesabı :D sadasfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 valla metboy un her buluşmada açlık halindeki fotosu var Lan party de bile en son lan party buluşmasına gelebilmiştim güzeldi... bence bi ikincisi hoş olur da bu arada şahsım adına ben gelemem yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Valla koyu verin olmadı msn den atın verin bana ya çok güzel di o buluşma fotolarda ayrı bir olaydı zaten :D [spo]msn:[email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 teey teey 2004 deki konu hala dwm edio. biz metboyla satmısmıydık bu bulusmada hatırlayamıyorum:D:D resim olanda metboy sandviciyle görünüyor yine onda satmamısız demek [ Mesaj 09 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:51 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 pati lan party fotoları [spo] [/spo] bende bunlar varmı$.ben daha fazlaydı diye hatırlıyorum.sanırım eski pc de kaldı çoğu,bulabilirsem diğerlerini de koyarım buraya.çok olmadığı için msn e ihtiyaç duymadım slayer =) ee artık bir daha yapalım da yeni fotolar koyarız hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 abi tiplere bak ne neşeli harbi eğlenmişsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 resmen geçmişimden utanır oldum. o resimdeki ben olamam ulan. saçlara fln bak tövbe tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Eee bukadar fotodan sonra bir aray gelemezsek yuh bize.En kısa LAN ne zaman hadi tarihleri alalım herkezden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 yalan oldu $imdiden haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 bu fotoğrafı da bilen bilir. aslında bu fotoğrafın bi de ısırmış versiyonu vardı ama kaybettim galba:) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 o yeleli olup bir elinde mouse diger elinde sandviç olan $ahsiyet metboy'dur.bilmeyenler için söyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ahahaha ben sandviçi görmemiştim :D.iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 adam yalanıyor bi yandan da=D gelim de bi bulusma organize edelim, gerçi öss de yaklasıo ama bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 pyro'nun koyduğu lan fotolarının sonuncusunda napıyorum ki acaba =p bi de saçlarım ne iğrençmiş, oha. hadi lan party yapalım, süslenip geliym ahah. fraglerde elime alsam da, ortamda saçlarıyla yakan tek kişi olacağım. ortam derken, dört duvar arası anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yapalım bu hafta içi ama milletin dewamsızlık problemi falan var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: Redogski üye § 11 Mayıs 2007, Cuma - 01:03 [ özel msj ] ahahaha ben sandviçi görmemiştim :D.iyimiş :D görsen yerdin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 HEPINIZI MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 abi maziyi uplamayın ya süt suratlar, kötü espriler filan fdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 adam istanbul çocuğu oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 eskiden ne bulusmalar olurdu be izmirde ama ben katilamazdim o ayri konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 aa izmirde bulusma varmis diye geldim aprildeymis son post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 izmirli kız yok niye buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yine bir deneme sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi bu buluşmanın fotoları duruyo mu hala birinde yaw 2-3 sene önce llama senden istemiştim atmıştın yine kaybettim ben onları yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar