metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 evet daha önce yapmıştık izmir buluşması, 10 kişi civarıydık. gelen arkadaşlarla kıbrıs şehitlerinde dolanmıştık. ben foto. makinesine pil getirmeyi unuttuğum için fotoğraf çekememiştik =p bu sefer izmir fuarı açılışı dolayısıyla olacak konserlerde görüşelim deniyor. işte konserler. hangi konserde buluşalım, ne zaman, tartışırız burda. müzik bölümünde belki görmeyen pati izmirliler olur diye buraya açıyorum. ee ne diyorsunuz izmirliler.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 24 Ağustos 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 İzmirli değilim ama galiba yanlış link vermişsin diyorum. Ama ben daha diyemeden düzeltmişsin. Neyse iyi eğlenceler size :)[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. [Bu mesaj Eraq tarafından 24 Ağustos 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 düzelttim :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 valla hiç ilgilenemedim konserler ne zaman? bir izmirli olaraktan bulunmak isterim :)[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 üstte adresini verdiğim konuda yazdığı gibi şu konserler var, Gençlik Konserleri : Athena, Bulutsuzluk Özlemi, Demir Demirkan, Duman, Düş Sokağı Sakinleri, Emre Altuğ, Kıraç, Mor ve Ötesi, Nev, Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Tual, Yaşar, Yeni Türkü, Feridun Düzağaç, Haluk Levent, Tarkan bunlar da tarihi yazılmış olanlar, 27 Ağustos Kıraç Moğollar 28 Ağustos Funda Arar Kubat 29 Ağustos MFÖ MusaEroğlu 30 Ağustos Gibsy Kings Orhan Hakalmaz 31 Ağustos Haluk Levent 1 Eylül Sertab Erener 2 Eylül Levent Yüksel 3 Eylül Athena ve Ruslana 4 Eylül Emre Altuğ 5 Eylül Teoman [signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 konser filan beni sarmaz da geyik ortam olursa gelirim :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben organize edicem huleyn o topik benimdir banane...[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 saeros sen gel yaratırız ortam :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 okidir.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Geliosun kardeşim o kadar.! :D[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 lan tamam anladık :)[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Vurma abi bi daha yapmıcam pls söz.. 100 gp varmı at alıcam?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Epxmadcat, 24 Ağustos 2004 16:47 tarihinde demiş ki: Ben organize edicem... tmm bu bulu$ma ba$tan yatar :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 gelin işte be alala hasta etmeyin adamı=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 gözunu sevdıgım bırı saatlerı de yazsa gelırım veya gelemem dıcemde :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Lixad, 24 Ağustos 2004 04:10 tarihinde demiş ki: 27 Ağustos Kıraç Moğollar 28 Ağustos Funda Arar Kubat 29 Ağustos MFÖ MusaEroğlu 30 Ağustos Gibsy Kings Orhan Hakalmaz 31 Ağustos Haluk Levent 1 Eylül Sertab Erener 2 Eylül Levent Yüksel 3 Eylül Athena ve Ruslana 4 Eylül Emre Altuğ 5 Eylül Teoman Konserler ücretsiz İlk yazdıklarım Kastatlı havuzda 21.15 de 2. lerse Açıkhava tiyatrosunda 21.30 da Seçin beyler bayanlar.[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 mor ve ötesine gidelim dicem de günü belli değil, saati de akşam işte. 8 civarı buluşuruz.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 mor ve ötesi yok diğer konserler geçen seneninmiş adamlar siteyi yenilememiş görmedim ben körüm..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 o zaman farketmez hiç birini sevmiyorum :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 mfö-athena&ruslana-Teoman üçlüsünden biri derim siz nedersiniz?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Kimse yok mu yaaa.[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben gelirim ancak, Universaide 2005 te gönüllü olarak çalıştığım için fuar zamanı ful dolu olucam sanıyorum. ama müsayit olursam zaman ve tarihi öğrenip buradan gelirim. gelemezsem sizi standımıza beklerim :P gerçi orada mı durucam bilmiyorum ama orada durursam buyrun :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 gecerken bı ugrarıs canını sıkma dantes =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 umm.. bi arkadaş bulursam gelirim büyük ihtimalle. öyle yannız yannız gelemem ama (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ahanda şimdi gördüm o kadar olaydan sonra Ruslana tekrar mı geliyor? vay anasını be[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar