SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Selam, Pikatel Airmax 101 modemim var, sanırım vardı demem lazım artık sdf. 3 hafta öncesine kadar adam gibi bağlanabiliyordum. Hem wlan hem ethernet, farketmiyordu. 3 hafta final muhabetine okula gidince annem temizlik zımbırtısına falan düşürmüş. Gerçi ondan önce milyon kez düşmüştür de, sebebi bu mu bilemiyorum. Soruna gelirse, güç düğmesini açınca 3 ışık yanıyor, dsl, ethernet, power. Ethernet ve hat kablosunu çıkardığımda da bu ışıklar yanmaya devam ediyor. Reset düğmesi uzun da bassam kısa da bassam en ufak bi değişiklik yaratmıyor. 3 düğme sabit yanıyor. Ethernet kablosu ile bağlayınca modem arayüzüne de bağlanamıyorum 192.168.1.1 den. Modemin içinde bi güç var, ama iletişime geçemiyorum sdsadsas Sorun düşmekten kaynaklı bozulma mı, yoksa bilemediğim bişey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 düşmeden kaynaklı bi sorundur büyük ihtimal. ama şöyle de bir ihtimal var, eğer uzun süredir kablonun üzerinde durmuş bir masa bacağı falan varsa ve temizlik yapılırken kaldırıldıysa kabloda temassızlık oluşmuş olabilir. evet, böyle şeyler de olabiliyor garip garip bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Yok yeni ethernet kablosu aldım bugün, onda da aynı hat kablosunda zaten bi sorun yok aynı kablodan bağlanıyorum şu an başka modemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 modemin gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 modeminizin ısıgı yanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 valla modem çok saçma bişi elektrik gidip gelmesinde bile yalan olabiliyo. antalyada voltaj yüzünden ben kaç tane modem attım çöpe bi boklar olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 at gitsin camdan aşağıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 1. si pikatel modemlerden uzak durun inanılmaz dandikler ve büyük bi ihtimal güç adaptörü bozulmuş onun denginde bişi alırsan düzelecektir.Pikatel modemlerde en sık rastlanan sorun çünkü kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Enerji geliyor yanlız, güçle ilgili nasıl bişey olmuş olabilir ki :S TTnet bağlatınca vermişlerdi 3 yıl önce falan. Şimdi smile'a geçtim, yazılımı da güncelleştirmemiştim modemin o yüzden smile ile kullanabiliyordum. Wireless iyi oluyordu, kaldım 6 yıllık inca modeme =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar