Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modem Çalışmıyor

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Pikatel Airmax 101 modemim var, sanırım vardı demem lazım artık sdf. 3 hafta öncesine kadar adam gibi bağlanabiliyordum. Hem wlan hem ethernet, farketmiyordu.

3 hafta final muhabetine okula gidince annem temizlik zımbırtısına falan düşürmüş. Gerçi ondan önce milyon kez düşmüştür de, sebebi bu mu bilemiyorum.

Soruna gelirse, güç düğmesini açınca 3 ışık yanıyor, dsl, ethernet, power. Ethernet ve hat kablosunu çıkardığımda da bu ışıklar yanmaya devam ediyor. Reset düğmesi uzun da bassam kısa da bassam en ufak bi değişiklik yaratmıyor. 3 düğme sabit yanıyor. Ethernet kablosu ile bağlayınca modem arayüzüne de bağlanamıyorum 192.168.1.1 den. Modemin içinde bi güç var, ama iletişime geçemiyorum sdsadsas

Sorun düşmekten kaynaklı bozulma mı, yoksa bilemediğim bişey mi var?
Sosyal ağlarda paylaş

düşmeden kaynaklı bi sorundur büyük ihtimal. ama şöyle de bir ihtimal var, eğer uzun süredir kablonun üzerinde durmuş bir masa bacağı falan varsa ve temizlik yapılırken kaldırıldıysa kabloda temassızlık oluşmuş olabilir.

evet, böyle şeyler de olabiliyor garip garip bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Enerji geliyor yanlız, güçle ilgili nasıl bişey olmuş olabilir ki :S

TTnet bağlatınca vermişlerdi 3 yıl önce falan. Şimdi smile'a geçtim, yazılımı da güncelleştirmemiştim modemin o yüzden smile ile kullanabiliyordum. Wireless iyi oluyordu, kaldım 6 yıllık inca modeme =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...