dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Excel'de macro kullanmadan, her adıma ayrı chart açmadan Cell'in hemen yanındaki bir Cell içine, grafik olarak progress bar koyma imkanı var mıdır? Ok column üzerinden conditional ile hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yalnız excel bu gibi konularda çok lame ve aşırı tırt ulan.. dışarıdan bilmem ne suit, bilmem ne chart, bilmem ne express almadığın sürece bu gibi şeyleri entegre kullanamıyorsun bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 gradient filling, macro falan bunların hepsi bi boka yaramayan şeyler. en kolay ikisi şunlar 1.font ata nette fontlar var, bar chart gibi düşünün. onları atıyorsun rakamlara. 10'da 10%liğe karşılık gelen font resmi çıkıyor 2. repeat harf yani ||||||||||||||||||||||| |||||||||| |||||||||||||||||||||||||||||||||| bitti gitti.. renklerini de yap negatif için kırmızı, pozitif için yeşil tek formül olm! =REPT("|";K2)&" "&"%"&K2 yapıyorsun yanında yüzde değerini de veriyorsun işte yap fontu da arial narrow, düşür büyüklüğü 10'a.. misssss ver conditional'ı da üstüne tops 2dakikada tüm sayfaların progress ini halledersin edit2: lan şu kadar süre aklıma gelmemiş olması ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Kendi kendine konuşmuşsun dasaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 oluyo bazen öle afferin ama farketmişsin olm sdfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dursun bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 lan ben sizin excel sorularınıza cevap veriyoruz ama siz bağa cevap vermiyorsunuz!! ne yapalım olm? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ahah ilk iki mesjada pyrıo gibi düşünüp gülmüştüm sonra 3. mesajı başkası yazmış sanıyordum ben. şimdi pyro diyince baktım o da dasaaaymış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ihtiyacı olan faydalansın diye yapıyorum ama bi excel bi de matlab konusu vardı böle. yine ben kendim sorup kendim cevaplamak zorunda kalmıştım paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 progress bar yapcağın cell'i 10'a bölüp conditional olarak her cell'i renklendirsen olmazmıydı? örn 20%'de ilk iki cell boyalı olsun, %80'de ilk 8 cell.. edit: conditional'daki data bar daha rahatmış ama kendi içindeki sayıya göre dolduruyor cell'i, ama illa farklı yer isteniosa diğer cell'deki değer alınıp yazı rengi beyaz yapılabilir. min-max seçip içindeki sayıya göre cell'in ne kadarını doldurcağını ayarlıosun (conditional dediğin buydu galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bu tip şeyler için düzgün raporlama programı tavsiye ederim. Hatta paranız yoksa, varsa bile, Pentaho iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar