Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Lucul said: ya asıl izleyiciyi en beklenmedik yerden vursa, O adam gannicusun ağzını açıp çenesine pat pat vursa böyle sonra şlak diye ağzına soksa falan inanılmaz komik bi dizi olurdu diye düşündüm. alnına vuruyo falan. düşünsene adam açılış oyunlarına giricek, koskoca vali gelip alnına vurup ağzına verip duşunu alıp evine gidiyo falan.. sadkfjdslafs abi şuna cok guldum ya hahaha gannicus istemem yan cebime koy ayakları yaptı.herturlu gözü var doctorenin karısında.doctorenin karısıda ganniuca gönlü kayıcak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bu yıl izlediğim en güzel dizi. İnsan niye 6 bölüm diye soruyor ister istemez keşke daha uzun yapsalardı off bitince çok üzüleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mortis said: beğendiğinize sevindim ^_^ Mortis said: bence gannacusu insanlar çok sevecek o yüzden senaristler öldürmicekler bi şekilde ortadan kaybolacak , sonra asıl sezonda spartacuse katılacak! Mortis said: of kendimden geçtim resmen haha abii çok yanlis anlasilabilir yorumların asjdahsjdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Selam Best-TV-Show-eva!?!?!1!1!1?1?1?! Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Nessaftw said: Bu yıl izlediğim en güzel dizi. İnsan niye 6 bölüm diye soruyor ister istemez keşke daha uzun yapsalardı off bitince çok üzüleceğim. 6 bölüm çünkü filler niyetine. asıl season 2 sonra başlıyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 doctorenin karisi muhtesem guzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 muhteşem güzel değil yapmayın etmeyin, bi muhteşem güzel spartacus başkanın hatun vardı onu da dominus harcadı.. yapcak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ya zaten gannicus ile onemus un karısının arasındaki yakınlaşmalar belliydi rahatlasınlar şimdi. Onemusa üzüldüm adam rank atlarken karıdan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Gannicus keşke andynin yerine geçseymiş adam iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Spoiler kullanın yahu, açık açık söylemeyin böyle şeyleri. Not: Paticikte hiç bir kadın çok güzel değildir zaten. Herkes çirkin, hepsi şişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Wispy said: Gannicus keşke andynin yerine geçseymiş adam iyi. yok ya gannicus karakteri ap ayrı tabi herif iyi aktör onu da oynar da yani bu tavırları iyi rahat geyik falan spartacus sürekli götüne kazık girmiş modda olduğu için uymaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Gannicus u oynayan adam aynı rolü spartacus rolünde kesmeyeceğine göre gayette oynayabilirdi. kes saçları spartacus gibi zaten direk o ukalalık 100 puan düşer. kirli sakal koy azıcık 1-2 günlük tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 spartacus'un karisi balli sut gibi abi, yok oyle bi hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 o kücük pice iyi oldu azinada isediler ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 elin romalısı 2 1 e sevişti ben hala sevişemedim umarım ölmem 2 1 yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bu dizide arkada boş boş duran kadınlar bile güzel, bazen sahne kaçıyor bakarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Llama said: elin romalısı 2 1 e sevişti ben hala sevişemedim umarım ölmem 2 1 yapmadanelin romalısı dediğin adam milattan önce cumhuriyet kurmuş abi süper bi medeniyetten bahsediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Laorx said: muhteşem güzel değil yapmayın etmeyin, bi muhteşem güzel spartacus başkanın hatun vardı onu da dominus harcadı.. yapcak birşey yok. tamam o da cok guzel, ona cirkin demedik de doctorenin karisi daha guzel, imho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 katılıyorum bi de mira mıydı mia mıydı o hatun çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 gaia iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 şu miraya baktım da melezin allahıymış ondan öyle güzel dimakki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 beyler 3. bölümle ilgili çoook ufak sevindirici bi spo veriyorum: damn barca'yı ilk kez arenada dövüşürken görcez. ahahaha. 1. sezonda hep kızıyodum lan adamı abarttılar abarttılar bi kere bile beast of carthage'ı savaşırken göremedik diye (flashback dışında). sonunda arenada görcez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 barca Barca istediği kadar adam kessin arenada isterse şampiyon olsun benim gözümde bitmiştir. Nası sevişmedir arkadaş o, utanma arlanma yok sanki 30 sene iple bağlamışlar bir anda salmışlar erkeklerin üstüne, zaten gannicus bakışlarıyla senin babanın şarap çanağına tüküreyim barca mesajı verdi iyi oldu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ahanda peder çıktı meydana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dizi bildiğin iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar