Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Gods of the Arena

Cystein

Öne çıkan mesajlar

Lucul said:

ya asıl izleyiciyi en beklenmedik yerden vursa,

O adam gannicusun ağzını açıp çenesine pat pat vursa böyle sonra şlak diye ağzına soksa falan inanılmaz komik bi dizi olurdu diye düşündüm. alnına vuruyo falan. düşünsene adam açılış oyunlarına giricek, koskoca vali gelip alnına vurup ağzına verip duşunu alıp evine gidiyo falan.. sadkfjdslafs

abi şuna cok guldum ya hahaha

gannicus istemem yan cebime koy ayakları yaptı.herturlu gözü var doctorenin karısında.doctorenin karısıda ganniuca gönlü kayıcak bence

Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

beğendiğinize sevindim ^_^

Mortis said:

bence gannacusu insanlar çok sevecek o yüzden senaristler öldürmicekler bi şekilde ortadan kaybolacak , sonra asıl sezonda spartacuse katılacak!

Mortis said:

of kendimden geçtim resmen haha

abii çok yanlis anlasilabilir yorumların asjdahsjdha
Sosyal ağlarda paylaş

beyler 3. bölümle ilgili çoook ufak sevindirici bi spo veriyorum:

damn

barca'yı ilk kez arenada dövüşürken görcez. ahahaha. 1. sezonda hep kızıyodum lan adamı abarttılar abarttılar bi kere bile beast of carthage'ı savaşırken göremedik diye (flashback dışında). sonunda arenada görcez :D

Sosyal ağlarda paylaş

barca

Barca istediği kadar adam kessin arenada isterse şampiyon olsun benim gözümde bitmiştir. Nası sevişmedir arkadaş o, utanma arlanma yok sanki 30 sene iple bağlamışlar bir anda salmışlar erkeklerin üstüne, zaten gannicus bakışlarıyla senin babanın şarap çanağına tüküreyim barca mesajı verdi iyi oldu sdf.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...