Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Gods of the Arena

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ev değil yılan yuvası, her nevi ali cengiz oyunu var. ama gerçektende sinema tarihinde ashur kadar şerefsiz bir karakter gelmedi yani. batiatus ve lucretia da az değil tabi. son bölümde bayağı patırtı kopacak orası kesin :)

Mesaj tarihi:
super son. cok begendim.

sevisme ciplaklik bayar oldu hafiften, keske hic bitmeden su politika, ihanet, vs seklinde ilerlese.

yanina bolca kan savas vs, goze sokmadan abartmadan da sex tamamdir.

ama son bolum kaldi hayirlisi bakalim.

ps : bu kadar cingoz ve igrenc bir karakteri sevecegim aklima gelmezdi, ashur supersin, batiatus ve karisida oyle. resmen zekaya diz cokuyorum ne diyim :)

ashur reis !!
Mesaj tarihi:

şarap testisi ludus yolunda kırıldı

bu arada ashur'u oynayan adam bile canlandırdığı karakteri sevmiyordur.. anası babası izlese "bizim çocuk çok kral oyuncu oldu! hakkını vererek kötüyü canlandırıyor be!" diyeceğin çocuklarından tiksinir lan. adam o kadar süper kötüyü canlandırıyor.

Mesaj tarihi:
Çok spo var bu bölümle ilgili demekki meme aksiyonundan başka aksiyonlarda çok şükür olmuş bu bölümde of bitemedi ki dl bi türlü izleyim muradıma eriyim :)
Mesaj tarihi:
Malibu said:

Çok spo var bu bölümle ilgili demekki meme aksiyonundan başka aksiyonlarda çok şükür olmuş bu bölümde of bitemedi ki dl bi türlü izleyim muradıma eriyim :)

abi seksi yaptılar bitirdiler..
böle 5bölüm daha gitse keşke be
Mesaj tarihi:
Keşke daha uzun tutsalarmış prequel i 6 bölüm sanki az oldu gibi. 5. bölümü daha izlemedim de 5 ve 6 da da bi anda herşeyi gösteremezler ki yani türk dizisi değil neticede 2 saat reklamsız sürsün. Doctore'nin arenada savaşmasını göstermeyen bi Prequel üzdü resmen beni ya. Bi gaia sevindirdi biraz işte ;)

Bu meretin 2. sezonu ne zaman başlarki acep ya? İşin yoksa bunu bekle şimdi bi House la Behzat Komserime kaldık iyi mi :S
Mesaj tarihi:
Oyle boyle degil beklentim yalnız beyler. Gecen sezon son bölümü hatırlayın nasıl mükemmel demiştik gercekten genelde sezon sonu hep kotu gelır bana bu dizi bu işte cok ıyı bence.
Goruceksınız bu son bolum hepımızın bı müddet error vermesine sebep olucak.
Mesaj tarihi:

Diana

Abi en çok bizim pembe yanaklıya sevindim lan bu bölümde

Gladiatorler savaşarak özgğrlüğünü kazanıyor, bu kız tecavüz edile edile kazandı

• Yeni Oluştur...