Luxor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ev değil yılan yuvası, her nevi ali cengiz oyunu var. ama gerçektende sinema tarihinde ashur kadar şerefsiz bir karakter gelmedi yani. batiatus ve lucretia da az değil tabi. son bölümde bayağı patırtı kopacak orası kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aşur ya herif nasi bisi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ashur'un da neden sakat kalacağı belli oldu, Crixus reis kahpeliğe dur demiş bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ilk sezonda ztn söylemişti ashur crixus yaptı diye yanılmıosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Crixus Reis CcC fdfasd ama ne dedim kari zehirler demedim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 super son. cok begendim. sevisme ciplaklik bayar oldu hafiften, keske hic bitmeden su politika, ihanet, vs seklinde ilerlese. yanina bolca kan savas vs, goze sokmadan abartmadan da sex tamamdir. ama son bolum kaldi hayirlisi bakalim. ps : bu kadar cingoz ve igrenc bir karakteri sevecegim aklima gelmezdi, ashur supersin, batiatus ve karisida oyle. resmen zekaya diz cokuyorum ne diyim :) ashur reis !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 son bölümde crixusun batman sesidüzelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 o zaman batmani kim seslendirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ah gannicus vah gannicus,gittin elin cücesine şampiyonluğu teslim ettin. Namağluptun ulan namağlup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 şarap testisi ludus yolunda kırıldı bu arada ashur'u oynayan adam bile canlandırdığı karakteri sevmiyordur.. anası babası izlese "bizim çocuk çok kral oyuncu oldu! hakkını vererek kötüyü canlandırıyor be!" diyeceğin çocuklarından tiksinir lan. adam o kadar süper kötüyü canlandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 @dasaa yok be ashur bildiğin survivor. dışlana dışlana o hale geliyo işte adam... tanısan seversin bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yok lan.. anında satar eee küfür edecek bişi bulamadım.. anında satar ashur-kılıklı yahu.. adam pure bastard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ashur iyi de çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Çok spo var bu bölümle ilgili demekki meme aksiyonundan başka aksiyonlarda çok şükür olmuş bu bölümde of bitemedi ki dl bi türlü izleyim muradıma eriyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bi dahaki hafta gelse bir an önce de izlesem hepsini toptan. hala izleyemedim şunu :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Malibu said: Çok spo var bu bölümle ilgili demekki meme aksiyonundan başka aksiyonlarda çok şükür olmuş bu bölümde of bitemedi ki dl bi türlü izleyim muradıma eriyim :) abi seksi yaptılar bitirdiler.. böle 5bölüm daha gitse keşke be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Abi Ashur Güneş'e benzemiyor mu sizce de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Nasıl hayır ya, o kafa, o sakal.. ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 5.bolum cıktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Keşke daha uzun tutsalarmış prequel i 6 bölüm sanki az oldu gibi. 5. bölümü daha izlemedim de 5 ve 6 da da bi anda herşeyi gösteremezler ki yani türk dizisi değil neticede 2 saat reklamsız sürsün. Doctore'nin arenada savaşmasını göstermeyen bi Prequel üzdü resmen beni ya. Bi gaia sevindirdi biraz işte ;) Bu meretin 2. sezonu ne zaman başlarki acep ya? İşin yoksa bunu bekle şimdi bi House la Behzat Komserime kaldık iyi mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bitter End preview çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Oyle boyle degil beklentim yalnız beyler. Gecen sezon son bölümü hatırlayın nasıl mükemmel demiştik gercekten genelde sezon sonu hep kotu gelır bana bu dizi bu işte cok ıyı bence. Goruceksınız bu son bolum hepımızın bı müddet error vermesine sebep olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Diana Abi en çok bizim pembe yanaklıya sevindim lan bu bölümde Gladiatorler savaşarak özgğrlüğünü kazanıyor, bu kız tecavüz edile edile kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 vay kahpe zeyna ya abi resmen çok sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar