wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mekanı bilmediğim için sordum zate. Hoş gelip gelemeyeceğim de belli deil pek bir sürü iş var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 kesin gidicek bi arkadas bana telefonunu pm leyebilir mi? yemege yetisebilecegimden emin degilim ama yakalayabilirsem gelicem, olmadi sonrasinda kahve icmeye bi yerlere gecerseniz orada katilirim diye dusunuyorum. hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ya kharon un dediği bana da çok iyi olur aslında, numan en garanti sana ulaşırız snaırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 isterseniz onceden bi kesife gidin mekanı bilmeyenler bi de aklima gelmisken http://img58.imageshack.us/img58/6461/umutkari411ij3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 tmm attim msj kharona kim geliyore simdi kalabalik olcaksak ben rezervasyon isine gireyim pzt ne kalabalik olacak yeaa demeyin gecen ark la pzt gittik bayaa doluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi bu dalgametre bugun degilmiydi ahahahah disarda olup telefondan okuyunca epik fail. bana uyar pztsi de sali da, belki haftasonu izmire yol yapicam , yoksa bosum. sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 pascalnouman said: tabi ki degisik bir mekan onerisi olan varsa yazabilir ben sadece konsepti belirledim zaten baslikta :) tavukçu da olur tavukçuyu istemiyorum gibi anlaşılmasın, alternatif olarak sudem de düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ulasim sorunu olmadiktan sonra mekan benim icin de sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 RAKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 BALIK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Laraken said: RAKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 cerebralis said: BALIK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 IRAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 laraken birgün kısmet olur da rakı içersek baya kötü olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Laraken said: RAKI extra rakı ha bi tanesi sabit zaten.çizerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 sipeyskeyk said: laraken birgün kısmet olur da rakı içersek baya kötü olur ya. niye, adam gayet düzgün içiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ironi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bone said: sipeyskeyk said: laraken birgün kısmet olur da rakı içersek baya kötü olur ya. niye, adam gayet düzgün içiyor. sünger gibi mi? fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 kimler geliyore simdi havada kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 istemiyosanız gelmiyim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ne zaman bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 pazartesi buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 fede said: istemiyosanız gelmiyim ama İstemiyoruz gitme.. Ben gelemiyorum lan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 notlari verdiysen gel sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar