DareJedi Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2023 (düzenlendi) Bir aksilik olmazsa ben gelirim. Afitap fln yormasın bazılarını herkes 30k+ kazanmıyor zere. Edit: Mekan önerisi için Kıtır, Panora civarı iki tarafa da ortada olabilir, balgat tarafında müjgan olabilir, et manyak belki. Bana kalsa kıtır on numara yer kumpir kokoreç alkol vs. Mart 29, 2023 DareJedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 rakı dedik diye ses çıkartmadım ama bira içiceksek direk sakala çökelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 simdiye kadar geri donus yapanlar serjuhan archangel dragon_slayer marloon kharon (durtucem) darejedi pancarda yapalim madem afitap kazixxx mezeleri fln hostu en son gittigimde (pandemi zamani) baska gelcek yoksa ben rez icin ariycam bu aksam aaa durun ya ben de gelcem vb icin dm/basliga yazin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Qali yok mu esas o istiyordu aksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 (düzenlendi) Yazın abi beni de geç olmadıysa. Nerde buluşulcaksa mekanın yerini atın bana, bi yer bilmiyorum daha. Mart 30, 2023 Qali tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 (düzenlendi) Bu arada ben kıtır vs derken para harcamamak isteyen için daha makul olur diye düşünerek söylemiştim. Rakı balıkta meze ara sıcak vs derken değişik işler dönebiliyor. Geçenlerde Çayyolunda pilakiye gittik ekiple adam başı 700-800 ile kalktık bir de mekan sahibi tanıdık diye 1000TL indirim yapmış hali. Edit: Ben her yere dahil olurum bu arada benim açımdan sorun yok. Mart 31, 2023 DareJedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Kıtırda yer bulamazsınız bulsanız da 4 kişiden fazla nasıl oturacaksınız ki orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Qali, 30.03.2023 23:55 tarihinde dedi ki: Yazın abi beni de geç olmadıysa. Nerde buluşulcaksa mekanın yerini atın bana, bi yer bilmiyorum daha. Qali ile beraber 8 kişilik rez yapiyorum pancar a kkthxbb https://goo.gl/maps/h1jAQUNYsKk7To9Y9 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Saat kaç bıyığını sevdiğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 7-7:30 tam iftar zamani uygun olur diye dusundum kajgsjkhdagal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 arkadaslar yarin 19:30 pancar da gorusmek uzere 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Oha benim ilk pati buluşmam olacak galiba. @serjuhan ile Shine buluşması yapmıştık onun dışında kimseyi görmedim herhalde. (bıyıklı birey hariç) 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 kardo martida da rakilamistik bes kisi sen ben wolas wastryx calvaira sonra sen asti ye gitmistin gerci hatirlamaman normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 ben de 10 sene önce filan katıldım sanırım en son, pascalnouman'ı arada görüyorum sağda solda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 seninle en son kocatepe civari bir mekanda tutun sarmistik galiba efecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 DRaGoN_SLaYeR, 31.03.2023 14:37 tarihinde dedi ki: Oha benim ilk pati buluşmam olacak galiba. @serjuhan ile Shine buluşması yapmıştık onun dışında kimseyi görmedim herhalde. (bıyıklı birey hariç) teessüf ederim. alzaymırdan hallice olmama rağmen tanıştığımıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam. hz bıyık da vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Ben fi tarihinde hayyamide olan buluşmaya katılmıştım biraz gecikmeli olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Kimin adına rezervasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 (düzenlendi) Rezervasyon kimin adına abi varmak üzereyim ve gelen oldu mu. Önünde bekliyorum maskeliyim, bulun beni Nisan 1, 2023 Qali tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Ben republique deyim, bi 10 dk ya gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Pascalnuman dedim gösterdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 8 gibi gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2023 pascalnoumanan dersen gösterirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2023 Katılan herkese teşekkürler, çok keyifliydi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar