Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 vay be kolezyum daki heykel oyuncak asker çıktı :D ben gold roger dır o diyordum :P usop artık saldırsa şunlara o kadar güçlü oldu diyorduk hala tırsaklığa devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 kaçırdım mı abi toy asker 10 senelik mevzu diil mi? kyros daha eskiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 740 Haha Usoland (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 toplu izlemiştim bunu. 3 haftadır güncel takip ediyorum şimdiden kanser oldum beklemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 742 acayip iyi bölümdü. duygu patlamasını verdiler, sağlam aksiyon da başlar yakında. son sayfa da efsaneydi yalnız, mission complete(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Bu hafta narutodada one piece de döktürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 one piece 10 numara gidiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 usopp tam olarak ne yaptı sugar'a anlamadım ben çizimden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 hea bende anlamadım.zehir etkilememiştir büyük ihtimal sonuçta kaaldığı adada bunun eğitimini aldı adam :D ama ne yaptıda sugar da zehirlendi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 benim anladığım usup 100x tabasco gücünd hapı yiyince yüzü garip bir şekil aldı sugarda bunu görüp korktu bayıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Tekrar deneyeyim diyorum bunu. Son gelebildigim yerde bir balina vardi, hasta miydi neydi? Hangi chapter o? Jump'da tek okumadigim bu, bir de Toriko. Eksik kalmasin, aliyorum dergiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 anime 62-63 manga 101-105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 one piece animesini bilemicem ama mangası en iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Dressrosa darbeciler, paralel yapı, Faiz lobisinin oyuncaklarının olduğu bir ülke:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Off offf offf okumaya doyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 abiiiiii, 744 okumayan kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 salak narutodan sonra ne güzel geliyo şu manga ya off çok çok iyi bölümde bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 naruto ile aynı sayfa ama 3 kat daha uzun gibi geliyo. iyi dolduruyo. 2-3 karede narutonun bütün sayıda anlattığı şeyi anlatıyo adamlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 çok iyi ya hiç uzatmadan çatır çatır analtıyor hikakyei süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Usop ahahausgsbd yarildim ya sahneye :) Supriz konuk super oldu beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 bölüm çok iyiydi ama gelecek hafta yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bu kanal çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 iyiymiş (tu) şaka maka 17 yıl geçmiş ama sanki daha yarıda bile değil manga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 new worldden öncesi ve sonrası diye düşünsek yarıyı azcık geçmiş oluyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar