roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 *Information provided only for educational purposes only.* Selam arkadaşlar, ciddi ciddi, şu mevzuyu başaran arkadaşlardan yardım bekliyorum. WPA - WEP olduğunu şu anda hatırlayamadığım bir ağa ulaşmam gerekiyor fakat henüz daha Airodump'u açtığımda No interface specified diyor, kapanıyor. Hangi interface'i nasıl girebileceğim hakkında hiç bir fikrim yok. Windows 7 x64 üzerinde çalışıyorum, linuxtaki gibi interface'leri listele, atıyorum ath0 falan gibi bi komut bilmiyorum. Henüz ilk adımda tıkandım kaldım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, kart Broadcom BCM943225, ortam Win7 x64. Bunu yapabilmem gerekiyor yani, ağ ile ilgileniyoruz o kadar laf ediyorum, daha ilk adımda tıkandım çok kıl oldum. Linux kurmak istemiyorum şu an için, elimde boş CD de olmadığından Live CD de yalan oluyor. El birliğiyle haydin başartın roket adam'a bunu. Challenge accepted. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 programın kartı desteklediği kesin mi? programlar bazı kartlarda çalışmıyordu da ben bi aralar araştırırken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Önce ortamdaki paketleri kapabilmek için modifiye bir wireless sürücüsü gerekiyor fakat onu da bulabilmiş değilim. Sıfırdayım şu an yani. Backtrack pakedini indirdim, flaş diske falan yazıp bir deneyeyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 her broadcom un linux destegi yok, o spesifik modeli bilmiyorum. eger lin driver yoksa 4w handshake problem. aksi halde driver varsa backtrack ile foolproof, google yeterli. birde challenge accepted degil, challenge failed olmus daha ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Win altında bu işler sıkıntılı gibi görünüyor. Backtrack kasayım bi dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 benimde gordugum tum wireless kirma zimbirtilarini backtrack ile yapmislardi lanet olasi linuuuuuuxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 backtrack ile 1.5 ay boyunca geçindim, 4-5 tane düşürdüm çevrede wepli. mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 wpa sifresi kirmak icin driverlara injection delilen birsey yapiyorlardi galiba, o yuzden windows'dan zor olabilir bu tur seyler. ama wep kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 wep kolay da her wireless çipsetinin uygun driverı yok o üzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Windows'ta Microsoft imzalı driverlarda Wireless kartları Monitor moda alamiyorsun. WEP ya da WPA kırmak içinde önce dinlemen gerekiyor, bunun içinde monitor mod şart. Bu işlemlerin Linux altında daha kolay olmasının sebebi o. Oradaki Driverlar genelde Open Source olduğundan windowstaki gibi Monitor mod problemleri olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 peki kapsama alanındaki birinin mac adresini nasıl öğrenebilirim? internette araştırdım php sayfası yaratıp oraya yönlendirmek gerek diyor ama ben adamı tanımıyorum bilmiyorum nasıl yönlendiriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Monitor moda aldığında kapsama alanındaki bütün veriyi okursun. Buna MAC adresleri dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ztn kabak gibi ilk gozuken sey mac dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 işte sorun windowsda monitör moda almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yükle bi linux live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 cd rom çalışmıyor :(. bide adam kocaman yazmış ssid ye FİLTRE KİLİTLİ diye. Gel gir der gibi, sinirimi bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 haxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Backtrack Live'dan pcyi açtım, eth0 olarak tanıdı Broadcom'umu, airmon-ng start eth0 ile başlattım monitoring modunu, eth0 monitoring on dedi ama airodump yaptığımda "sen monitoringi aktif etmemişsin yeğen ya da injection desteklemiyo senin alet" diye bi hata alıyorum. Sanırım yine olmicak bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 broadcom beceriksiz, ralink ve intel ftw. atheros ise yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Daha önceden Intel 4965AGN ile denemiştim (Centrino mimarisindeki) o da yememişti, desteklemiyodu aynı sorundan. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bende wmare linux ile windows altinda gayet başarili olmuştum,ralink kullanmıştım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Selam, gelişmeleri aktarayım: gelen bir tavsiye üzerine airmon'u eth0'da aktif ettikten sonra airodump komutuna yazmam gereken interface olarak eth0 değil, monitor edilen o mon0 gibi bir interface olduğuna kanaat getirdik. monitoru aktif ettikten sonra iwconfig ile int listesini aldım ama orada eth0'dan başka bir int yoktu -monitoring'i aktive etmiş olmama rağmen- airodump'a mon0 yazdım denemek için, doğal olarak int bulunamadı dedi, eth0 yazınca da aynı hatayı verdi. değerli yorumlarınıza kapım her zaman açık. Şunu becerirsem hakkında türkçe uzunca bi makale falan yazıcam ciddiyim, patiye de referans atarım yayınlanan sitede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Madem Linux'a gectin, kismet diyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kısmet abi hayırlısı sdfg o programın adı neden kismet ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 çevrede WEP router olma şansı kısmetine bağlı ondan herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar