Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıldırmak üzereyim. WPA-WEP Şifre Kırma

roket adam

Öne çıkan mesajlar

*Information provided only for educational purposes only.*

Selam arkadaşlar,
ciddi ciddi, şu mevzuyu başaran arkadaşlardan yardım bekliyorum.
WPA - WEP olduğunu şu anda hatırlayamadığım bir ağa ulaşmam gerekiyor fakat henüz daha Airodump'u açtığımda No interface specified diyor, kapanıyor. Hangi interface'i nasıl girebileceğim hakkında hiç bir fikrim yok. Windows 7 x64 üzerinde çalışıyorum, linuxtaki gibi interface'leri listele, atıyorum ath0 falan gibi bi komut bilmiyorum. Henüz ilk adımda tıkandım kaldım.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, kart Broadcom BCM943225, ortam Win7 x64. Bunu yapabilmem gerekiyor yani, ağ ile ilgileniyoruz o kadar laf ediyorum, daha ilk adımda tıkandım çok kıl oldum.

Linux kurmak istemiyorum şu an için, elimde boş CD de olmadığından Live CD de yalan oluyor.

El birliğiyle haydin başartın roket adam'a bunu. Challenge accepted.

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Windows'ta Microsoft imzalı driverlarda Wireless kartları Monitor moda alamiyorsun. WEP ya da WPA kırmak içinde önce dinlemen gerekiyor, bunun içinde monitor mod şart.

Bu işlemlerin Linux altında daha kolay olmasının sebebi o. Oradaki Driverlar genelde Open Source olduğundan windowstaki gibi Monitor mod problemleri olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Backtrack Live'dan pcyi açtım, eth0 olarak tanıdı Broadcom'umu, airmon-ng start eth0 ile başlattım monitoring modunu, eth0 monitoring on dedi ama airodump yaptığımda "sen monitoringi aktif etmemişsin yeğen ya da injection desteklemiyo senin alet" diye bi hata alıyorum. Sanırım yine olmicak bu iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam, gelişmeleri aktarayım:
gelen bir tavsiye üzerine airmon'u eth0'da aktif ettikten sonra airodump komutuna yazmam gereken interface olarak eth0 değil, monitor edilen o mon0 gibi bir interface olduğuna kanaat getirdik. monitoru aktif ettikten sonra iwconfig ile int listesini aldım ama orada eth0'dan başka bir int yoktu -monitoring'i aktive etmiş olmama rağmen-

airodump'a mon0 yazdım denemek için, doğal olarak int bulunamadı dedi, eth0 yazınca da aynı hatayı verdi.
değerli yorumlarınıza kapım her zaman açık.

Şunu becerirsem hakkında türkçe uzunca bi makale falan yazıcam ciddiyim, patiye de referans atarım yayınlanan sitede :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...